sharvkingcrabمیشه صب کنی تا دوره بعدی؟؟
من اگه بیام درست میشه دیگه ؟! یه نفر دیگه میمونه
هستی
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1395/04/25 15:53:35
هستی هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد |
|
1395/04/25 15:53:55
و اینکه مسابقه شروع شده
این مطلب در 1395/04/25 15:53:55 نوشته شده است و در 1395/04/25 15:54:03 ویرایش شده است .
اکانت های فعال کنونی |
1395/04/25 15:53:58
هستم زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
|
1395/04/25 15:55:04
از توعه تازی پرست بیشتر از اینم انتظار نمیرفت همون وقتی که اینو نوشتم خواستم پایینش یه چیزی هم برای تو بنویسم چون مطمئن بودم اینو میگی من با تو کلی راجب این بحث کردم اما تو چیزی که من یگفتم رو نادیده میگفرتی و تا کم میاوردی میگفتی نه تو نمی دونی اون زمان همش گناه و ظلم بوده اما نمی گفتی اون زمان که ایران یه همچین حکومت بزرگی داشت (که تنها ازدواج با خواهـر اونم نه بقیه محارم فقط خواهـر توش بوده و البته همه همچین کاری نمی کردن فقط بعضی ها اما تا قبل از نازل شدن سوره نسا تو خود اسلام هم ازدواج با تمامو محارم بوده ) اعراب داشتن تو مدوفع خودشون غلت میخوردن و چنان وظعیت خرابی داشتن که کوروش و بقیه فرزندانش حتی یه لشکر کشی کوچیک هم به عربستان نکردن و تو منطقه فقط همون تیکه بود که فتحش نکردن چون نمیخواستن مردم کشورشون با اونا قاطی بشن اینا رو هم برای تو نمیگم چون میدونم بحث کردن با تو بی فایدست و باز هم میخوای چرند های خودتو بگی دقیقا مثل این داستان که فکر می کنم از کلیله و دمنه بود : روزی تو جنگل برای شیر خبر اوردن که بین الاغ و گرگ بحث پیش اومده و بحثشون خیلی بالاگرفته تو بیا و به عنوان سلطان جنگل بینشون قضاوت کن رفتن و دیدن که الاغ میگه علف بنفشه اما گرگ می گه نه سبزه (این تیکه رو از خودم گفتم چون دقیق یادم نمیاد چی بود بحثش که البته مهم هم نیست ) شیر میگه که گرگ رو مجازت کنن همه میگن چرا گرگ که داره درست میگه شیر میگه آره درست میگه اما اون باید بفهمه که هیچوقت نباید با الاغ بحث کرد البته قصدم بی احترامی به کَسی نبود و اگه بهش بر خورده ازش عذر میخوام فقط منظورم این بود که نباید با کَسی که نمیفهمه ( نمی خواد بفهمه) بحث کرد و اینو فقط برای بچه های انجمن گفتم (دقیقا عین این حرفمو میتونید تو امضای غول قرمز هم ببینید )
این مطلب در 1395/04/25 15:55:04 نوشته شده است و در 1395/04/25 15:56:42 ویرایش شده است .
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
|
1395/04/25 15:55:45
منظورتو نگرفتم پوریام
|
|
1395/04/25 15:56:16
گذاشتمت تو مسابقه شانست گفت فقط لینک اواتارتو برام تو خصوصی بده هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
|
1395/04/25 16:15:39
زودتر میگفتی منم آواتار میذاشتم
|
|
1395/04/25 16:18:43
ایشاا... برا دور بعد
منوی کاربری
|