داستان تصویری تاثیرش بیشتر از داستان معمولیه ... سعی کن یه داستان جالب سریالی هم بسازی
فک نکنم بتونم حالا تا ببینم چی میشه
Moein bap
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]این جدیدا هم بامزه بودن :lol:
:icon_1:[/div][/quote]
ممنون به پای داستان تو که نمیرسه:icon_1:[/div][/quote]
داستان تصویری تاثیرش بیشتر از داستان معمولیه ... سعی کن یه داستان جالب سریالی هم بسازی :icon_1:[/div][/quote]
داستان تصویری تاثیرش بیشتر از داستان معمولیه ... سعی کن یه داستان جالب سریالی هم بسازی
داستانای امیرحسینو با هماهنگی خودش مصور کن
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]این جدیدا هم بامزه بودن :lol:
داستان تصویری تاثیرش بیشتر از داستان معمولیه ... سعی کن یه داستان جالب سریالی هم بسازی :icon_1:[/div][/quote]
فک نکنم بتونم حالا تا ببینم چی میشه[/div][/quote]
اونا خیلی سختن من یه نقاش خونگیه سادم
Moein bap
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]این جدیدا هم بامزه بودن :lol:
داستانای امیرحسینو با هماهنگی خودش مصور کن[/div][/quote]
اونا خیلی سختن من یه نقاش خونگیه سادم:geek:
یاده یه چی افتادم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]این جدیدا هم بامزه بودن :lol:
اونا خیلی سختن من یه نقاش [b]خونگیه[/b] سادم:geek:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
یاده یه چی افتادم:icon_4::icon_4::icon_4:
یاده یه چی افتادم
تازه تا اون داستانو بنویسه بده من.من نقاشیشو بکشم خو یه سال میگذره.همینجوری بچه ها دارنت شورش میکنن به خاطر اینکه امیرحسین دیر داستان میزاره
این مطلب در 1395/04/24 15:35:27 نوشته شده است و در 1395/04/24 15:35:47 ویرایش شده است .
Moein bap
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]این جدیدا هم بامزه بودن :lol:
اونا خیلی سختن من یه نقاش [b]خونگیه[/b] سادم:geek:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
یاده یه چی افتادم:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
تازه تا اون داستانو بنویسه بده من.من نقاشیشو بکشم خو یه سال میگذره.همینجوری بچه ها دارنت شورش میکنن به خاطر اینکه امیرحسین دیر داستان میزاره
پشتیبانی گرافیکی کانالتون رو قبول می کنم ..
به شرطی که کانال من در کانال شما تبلیغ بشه ...
مخاطبم همه ی دارندگان کانال تلگرام بالای ۵۰ نفر بود .
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]پشتیبانی گرافیکی کانالتون رو قبول می کنم ..
به شرطی که کانال من در کانال شما تبلیغ بشه ...[/div][/quote]
مخاطبم همه ی دارندگان کانال تلگرام بالای ۵۰ نفر بود .
آخرین عکس توی دختره یه نکته داره ...
اولا چرا خط زمین از توی دختره رد شده ؟
دوما چرا قسمت پایینی دختره این همه ...
دامنه منحرف
Moein bap
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]آخرین عکس توی دختره یه نکته داره ...
اولا چرا خط زمین از توی دختره رد شده ؟
دوما چرا قسمت پایینی دختره این همه ... :? :? :?[/div][/quote]
دامنه منحرف:geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.