[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]حیف ساختمون تازه ساخت بود :([/div][/quote]
گور بابای ساختمون اگه کسی مونده باشه چی؟[/div][/quote]
قطعا دو یا سه نفر کشته شدن چون انفجار بود ه :oops:
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]از خونه ی ما دیده میشه اتیش از خونه شما چی ؟ :icon_2:[/div][/quote]
دودش معلومه[/div][/quote]
اووووو یعنی انقدر دورین از خیابان راهنمایی :icon_2:
من که میگم به احتمال زیاد اتصالی برق بوده
وگرنه چی میخواد بشه؟
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]حیف ساختمون تازه ساخت بود :([/div][/quote]
قطعا دو یا سه نفر کشته شدن چون انفجار بود ه :oops:[/div][/quote]
وگرنه چی میخواد بشه؟
اگه تو شهر خودتونم بود انقد خون سرد بودی؟؟؟؟؟؟هاااان؟؟!!!
نه
تو شهر شماس؟؟؟؟
Moein bap
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]به خاطر استکبار جهانیه:geek:[/div][/quote]
اگه تو شهر خودتونم بود انقد خون سرد بودی؟؟؟؟؟؟هاااان؟؟!!!:x:x:x[/div][/quote]
نه
تو شهر شماس؟؟؟؟
اگه تو شهر خودتونم بود انقد خون سرد بودی؟؟؟؟؟؟هاااان؟؟!!!
نه
تو شهر شماس؟؟؟؟
آره
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]به خاطر استکبار جهانیه:geek:[/div][/quote]
اگه تو شهر خودتونم بود انقد خون سرد بودی؟؟؟؟؟؟هاااان؟؟!!!:x:x:x[/div][/quote]
نه
تو شهر شماس؟؟؟؟[/div][/quote]
آره
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
حراجیا همه پوکید::icon_4:
ولی خیلی دلم آشوبه:oops::oops::oops:
وگرنه چی میخواد بشه؟
من الان داشتم خبرا رو می خوندم نوشتم به خاطر اتیش چند نفر خودشون رو از بالای برج به پایین پرتاب کردن اره همون اتصال برق بوده
In the name of god
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]حیف ساختمون تازه ساخت بود :([/div][/quote]
قطعا دو یا سه نفر کشته شدن چون انفجار بود ه :oops:[/div][/quote]
وگرنه چی میخواد بشه؟
[/div][/quote]
من الان داشتم خبرا رو می خوندم نوشتم به خاطر اتیش چند نفر خودشون رو از بالای برج به پایین پرتاب کردن :oops: اره همون اتصال برق بوده :icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.