خداوکیلی فتح کردن ایران توی این بازیه خیلی حال میده ... از همه ی مرحله هاش بیش تر حال میده ... نمیدونم چرا ... ولی خیلی بیش تر از همه ی قسمت های دیگش حال میده ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
خداوکیلی فتح کردن ایران توی این بازیه خیلی حال میده ... از همه ی مرحله هاش بیش تر حال میده ... نمیدونم چرا ... ولی خیلی بیش تر از همه ی قسمت های دیگش حال میده ...
البته این بازی یه قسمت دیگه هم داره که ما در نقش ناپلئون هدف فتح کل اروپا رو دنبال می کنیم ... که البته چون خیلی سخت بود من فعلا گذاشتمش برا آخر کار
@spamino_bot
البته این بازی یه قسمت دیگه هم داره که ما در نقش ناپلئون هدف فتح کل اروپا رو دنبال می کنیم ... که البته چون خیلی سخت بود من فعلا گذاشتمش برا آخر کار :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ببین . این من نیستم ...
او یکی دیگست که خودشو من جا زده ...
این مولتی من نیست ...
@spamino_bot
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]ریاضی-علوم2[/b][/div][div]بازیش جالبه؟[/div][/quote]
با خودت داری حرف میزنی سید ؟! امضاتو میگم ![/div][/quote]
ببین . این من نیستم ... :|:|:|:|:|
این مولتی من نیست ... :x:x:x
ببین . این من نیستم ...
این مولتی من نیست ...
آها ! باید زودتر شفاف سازی میکردی !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]ریاضی-علوم2[/b][/div][div]بازیش جالبه؟[/div][/quote]
ببین . این من نیستم ... :|:|:|:|:|
این مولتی من نیست ... :x:x:x[/div][/quote]
آها ! باید زودتر شفاف سازی میکردی !
این مطلب در 1395/04/19 16:32:58 نوشته شده است و در 1395/04/19 16:33:21 ویرایش شده است .
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]ریاضی-علوم2[/b][/div][div]بازیش جالبه؟[/div][/quote]
مثلا میخواد طبیعی جلوه کنه:mrgreen:
سوتی دادی سید سوتیییی:icon_4:
منظورت چیه؟
[quote][div][b]ریاضی-علوم2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]ریاضی-علوم2[/b][/div][div]بازیش جالبه؟[/div][/quote]
منظورت چیه؟[/div][/quote]
منظوری نداره به کارت ادامه بده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.