راه حل هاتون تو حلقم
میگه نمیتونه فایل رو تفسیر کنه ، یحتمل کتابخونه های مورد نظر یا به موقع جاری نمیشن یا در دسترس نیستن، یبار ویندوز عوض کن
خب الحمدالله متوجه اِراده مون شدی درسته ؟
خودت بن شدی عالمی هم بای بای ما هم صحیح و سالم
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div]راه حل هاتون تو حلقم :|
میگه نمیتونه فایل رو تفسیر کنه ، یحتمل کتابخونه های مورد نظر یا به موقع جاری نمیشن یا در دسترس نیستن، یبار ویندوز عوض کن :icon_10:
[/div][/quote]
خب الحمدالله متوجه اِراده مون شدی درسته ؟ :lol:
خودت بن شدی عالمی هم بای بای ما هم صحیح و سالم :D
راه حل هاتون تو حلقم
میگه نمیتونه فایل رو تفسیر کنه ، یحتمل کتابخونه های مورد نظر یا به موقع جاری نمیشن یا در دسترس نیستن، یبار ویندوز عوض کن
اراده اگه به من کردن باشه که من 50 بار بن شدم
یکاری کن من برم دیگه نیام
گفتم که ؛ هز وقت از خط قرمزام خارج شدی یه کاری میکنم که با انجمن که هیچ با اینترنت که هیچ با تکنولوژی از دم خداحافظی کنی
منتهی الان حذفِ رقیب کاره درستی نیست.
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div]راه حل هاتون تو حلقم :|
میگه نمیتونه فایل رو تفسیر کنه ، یحتمل کتابخونه های مورد نظر یا به موقع جاری نمیشن یا در دسترس نیستن، یبار ویندوز عوض کن :icon_10:
[/div][/quote]
خودت بن شدی عالمی هم بای بای ما هم صحیح و سالم :D[/div][/quote]
اراده اگه به من کردن باشه که من 50 بار بن شدم :icon_2:
یکاری کن من برم دیگه نیام [/div][/quote]
گفتم که ؛ هز وقت از خط قرمزام خارج شدی یه کاری میکنم که با انجمن که هیچ با اینترنت که هیچ با تکنولوژی از دم خداحافظی کنی
راه حل هاتون تو حلقم
اراده اگه به من کردن باشه که من 50 بار بن شدم
یکاری کن من برم دیگه نیام
چون هیچ غلطی نمیتونی بکنی اینجوری میگی واسه ماس مالی
تو فعلاً برو با خمیر دندون سی دی بشور
تو هم برو به رفرش کردنت برس بلکه چیزی عایدت شد ؛ راستی در اون مورد تناقض پیدا کردی یا هنوز داری میگردی ؟!
ادامه تاپیک >>>>>>>
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div]راه حل هاتون تو حلقم :|
[/div][/quote]
خودت بن شدی عالمی هم بای بای ما هم صحیح و سالم :D[/div][/quote]
اراده اگه به من کردن باشه که من 50 بار بن شدم :icon_2:
یکاری کن من برم دیگه نیام [/div][/quote]
منتهی الان حذفِ رقیب کاره درستی نیست.[/div][/quote]
چون هیچ غلطی نمیتونی بکنی اینجوری میگی واسه ماس مالی :icon_4:
تو فعلاً برو با خمیر دندون سی دی بشور :icon_4:[/div][/quote]
تو هم برو به رفرش کردنت برس بلکه چیزی عایدت شد ؛ راستی در اون مورد تناقض پیدا کردی یا هنوز داری میگردی ؟! :icon_4:
ادامه تاپیک >>>>>>>
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.