از پیچ من در آپارات دیدن فرمایید
http://www.aparat.com/M.Alemi
گومر
زیبا بود و اسوه ای برای دیگر پیج ها
از پیج دیرزو تاسیس شده بنده نیز دیدن بنمایید
http://www.aparat.com/aay1373
جمع کنید بساطتتونو ...
می تونیم بساطمونو پهن می کنیم
هر * میتونه جمع کنه
من جمع نکنم فردا مدیر خیلی قشنگ جمع میکنه اکانتتونم جمع میکنه
مدیر الان 2 ساله میخواد منو جمع کنه
مسئله ما انجمن نیست، مسئله ما مسئله حق و باطل است و تمام شدنی نیست
داش میدونی چیه
جملاتو عبارتات اصن با اسمت جور در نمیاد....
اسمم فک کنم زن یکی از پیغمبرا بود، ولی من شانسی زدم
میخوای داستانشو بذارم که چه زنی بوده ؟
داستانشم میدونم ولی من شونصد بار گفتم شانسی زدم؛ تو گوش الاغ گفته بودم الان ایمان میاورد
http://tahoor.com/fa/article/view/113343
بقیه برن بخونن به اطلاعات عمومیشون اضافه بشه !
الان خواستی تایید کنی که از الاغ کمتری؟ یا چی؟
نه خیر خواستم این مطلب را تایید کنم که گومر نامِ زنی * بود که در کتاب مقدس از او یاد شده ، منبعش رو هم که گذاشتم برید بخونید داستانش جالبه.
خب من خودم این مطلب رو تایید کردم الانم شما فک کنم سومین باره اینو میذاری هر دفعه هم گفتم من شانسی این اسمو زدم
اینا از کمبود توجهه، شماره پدرتو بده زنگ بزنم بگم به این بیچاره تو خونه یکم توجه کنید عقده هاشو تو فضای مجازی خالی نکنه
بس کن دیگه
چقد سریشی تو
عجب ادمیه هر چی از دهنش در میاد میگه
چیزی برا گفتن ندارم
اینم امضا@
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]از پیچ من در آپارات دیدن فرمایید :icon_10:
http://www.aparat.com/M.Alemi[/div][/quote]
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div]زیبا بود و اسوه ای برای دیگر پیج ها :icon_10:
از پیج دیرزو تاسیس شده بنده نیز دیدن بنمایید :icon_10:
http://www.aparat.com/aay1373[/div][/quote]
جمع کنید بساطتتونو ...[/div][/quote]
می تونیم بساطمونو پهن می کنیم :|:icon_10:
هر کس میتونه جمع کنه :icon_10:[/div][/quote]
من جمع نکنم فردا مدیر خیلی قشنگ جمع میکنه اکانتتونم جمع میکنه[/div][/quote]
مدیر الان 2 ساله میخواد منو جمع کنه :|:icon_10:
مسئله ما انجمن نیست، مسئله ما مسئله حق و باطل است و تمام شدنی نیست :icon_10:[/div][/quote]
:|
داش میدونی چیه
جملاتو عبارتات اصن با اسمت جور در نمیاد....:|:|:|[/div][/quote]
اسمم فک کنم زن یکی از پیغمبرا بود، ولی من شانسی زدم :|:icon_10:[/div][/quote]
میخوای داستانشو بذارم که چه زنی بوده ؟ :lol:[/div][/quote]
داستانشم میدونم ولی من شونصد بار گفتم شانسی زدم؛ [b][i]تو گوش الاغ گفته بودم الان ایمان میاورد[/i][/b] :|:icon_10:[/div][/quote]
http://tahoor.com/fa/article/view/113343
بقیه برن بخونن به اطلاعات عمومیشون اضافه بشه ![/div][/quote]
الان خواستی تایید کنی که از الاغ کمتری؟ یا چی؟ :|:icon_10:[/div][/quote]
نه خیر خواستم این مطلب را تایید کنم که گومر نامِ زنی فاحشه بود که در کتاب مقدس از او یاد شده ، منبعش رو هم که گذاشتم برید بخونید داستانش جالبه.
[/div][/quote]
خب من خودم این مطلب رو تایید کردم الانم شما فک کنم سومین باره اینو میذاری هر دفعه هم گفتم من شانسی این اسمو زدم :|
اینا از کمبود توجهه، شماره پدرتو بده زنگ بزنم بگم به این بیچاره تو خونه یکم توجه کنید عقده هاشو تو فضای مجازی خالی نکنه :icon_10:[/div][/quote]
:|
بس کن دیگه
چقد سریشی تو:|
عجب ادمیه هر چی از دهنش در میاد میگه
بحث کردن با تو کوچکترین ارزشی نداره
چون میای یه سری اراجیف میگی 10 صفحه بحث میکنی بعد آخرش میای میگی فلان جا منظورم این نبوداااااا اون بود
خلاصه حرف خودتو عوض میکنی حرف بقیه رو هم نمیشنوی
بر دروغگو لعنت
10 صفحه براتون استدلال کردم اون یارو که هی تناقض تناقض میکرد آخر خودش اعتراف کرد که اشتباه میگه تو دیگه چقدر لجبازی !!
اوج دروغگویی
اون یارو به نفع ما کنار کشید حرف مارو قبول کرد رفت پستشو عوض کرد
تو هم آخر تاپیک یه کلمه گفتی حرفات اصلاً ربطی به تاپیک نداره کلاً معنی حرفاتو تغییر دادی ولی این کار آدمای ضعیفه
شرمنده دیگه با من کش نده همون طور که گفتم ارزش بحث کردن نداری
داری چرند میگی خودتم میدونی ، اون شخص بلافاصله بعد از توضیح من رفت پستشو اصلاح کرد. حرف من هیچ جا تغییر نکرد اون یارویی که میگفت حرفات تناقض داره بهش گفتم برو از هر جای پستام میخوای تناقض پیدا کن ، نتونست و به غلط کرد و ... افتاد.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]بحث کردن با تو کوچکترین ارزشی نداره :lol:
چون میای یه سری اراجیف میگی 10 صفحه بحث میکنی بعد آخرش میای میگی فلان جا منظورم این نبوداااااا اون بود :icon_4:
خلاصه حرف خودتو عوض میکنی حرف بقیه رو هم نمیشنوی :lol:[/div][/quote]
:lol:
بر دروغگو لعنت
10 صفحه براتون استدلال کردم اون یارو که هی تناقض تناقض میکرد آخر خودش اعتراف کرد که اشتباه میگه تو دیگه چقدر لجبازی !![/div][/quote]
اوج دروغگویی :lol:
اون یارو به نفع ما کنار کشید حرف مارو قبول کرد رفت پستشو عوض کرد :lol:
تو هم آخر تاپیک یه کلمه گفتی حرفات اصلاً ربطی به تاپیک نداره کلاً معنی حرفاتو تغییر دادی :lol: ولی این کار آدمای ضعیفه :lol:
شرمنده دیگه با من کش نده همون طور که گفتم ارزش بحث کردن نداری :icon_4:[/div][/quote]
داری چرند میگی خودتم میدونی ، اون شخص بلافاصله بعد از توضیح من رفت پستشو اصلاح کرد. حرف من هیچ جا تغییر نکرد اون یارویی که میگفت حرفات تناقض داره بهش گفتم برو از هر جای پستام میخوای تناقض پیدا کن ، نتونست و به غلط کرد و ... افتاد.
چون میای یه سری اراجیف میگی 10 صفحه بحث میکنی بعد آخرش میای میگی فلان جا منظورم این نبوداااااا اون بود
بر دروغگو لعنت
10 صفحه براتون استدلال کردم اون یارو که هی تناقض تناقض میکرد آخر خودش اعتراف کرد که اشتباه میگه تو دیگه چقدر لجبازی !!
اوج دروغگویی
تو هم آخر تاپیک یه کلمه گفتی حرفات اصلاً ربطی به تاپیک نداره کلاً معنی حرفاتو تغییر دادی ولی این کار آدمای ضعیفه
حیف که دلم نمیاد بگم بر پدر دروغ گو لعنت
ولی بر خود دروغ گو لعنت
یکی بود یکی نبود . . .
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]بحث کردن با تو کوچکترین ارزشی نداره :lol:
چون میای یه سری اراجیف میگی 10 صفحه بحث میکنی بعد آخرش میای میگی فلان جا منظورم این نبوداااااا اون بود :icon_4:
بر دروغگو لعنت
10 صفحه براتون استدلال کردم اون یارو که هی تناقض تناقض میکرد آخر خودش اعتراف کرد که اشتباه میگه تو دیگه چقدر لجبازی !![/div][/quote]
تو هم آخر تاپیک یه کلمه گفتی حرفات اصلاً ربطی به تاپیک نداره کلاً معنی حرفاتو تغییر دادی :lol: ولی این کار آدمای ضعیفه :lol:
شرمنده دیگه با من کش نده همون طور که گفتم ارزش بحث کردن نداری :icon_4:[/div][/quote]
داری چرند میگی خودتم میدونی ، :lol:[b]اون شخص بلافاصله بعد از توضیح من رفت پستشو اصلاح کرد[/b]:lol:. حرف من هیچ جا تغییر نکرد اون یارویی که میگفت حرفات تناقض داره بهش گفتم برو از هر جای پستام میخوای تناقض پیدا کن ، نتونست و به غلط کرد و ... افتاد.
[/div][/quote]
حیف که دلم نمیاد بگم بر پدر دروغ گو لعنت :icon_4:
ولی بر خود دروغ گو لعنت :lol:
بر دروغگو لعنت
اوج دروغگویی
ولی بر خود دروغ گو لعنت
تو یا خیلی آلزایمری هستی یا هیچی بارت نیست یا داری مثلِ آب خوردن دروغ میگی
دقیقا تو صفحه دومِ اون تاپیک بعد از اینکه من توضیح دادم که خدا ممکنه به بندش جواب نه بده اون یارو رفت حرفشو اصلاح کرد
تو حافظه نداری به من مربوط نیست
این مطلب در 1395/04/19 01:14:21 نوشته شده است و در 1395/04/19 01:14:45 ویرایش شده است .
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]بحث کردن با تو کوچکترین ارزشی نداره :lol:
بر دروغگو لعنت
داری چرند میگی خودتم میدونی ، :lol:[b]اون شخص بلافاصله بعد از توضیح من رفت پستشو اصلاح کرد[/b]. حرف من هیچ جا تغییر نکرد اون یارویی که میگفت حرفات تناقض داره بهش گفتم برو از هر جای پستام میخوای تناقض پیدا کن ، نتونست و به غلط کرد و ... افتاد.
[/div][/quote]
ولی بر خود دروغ گو لعنت :lol:[/div][/quote]
دقیقا تو صفحه دومِ اون تاپیک بعد از اینکه من توضیح دادم که خدا ممکنه به بندش جواب نه بده اون یارو رفت حرفشو اصلاح کرد
بر دروغگو لعنت
اوج دروغگویی
ولی بر خود دروغ گو لعنت
ولش داش
برو ب کار و زندگیت
اینو ولش
گومرم ی مولتی از خودشه معلومه کلا
اخه کدوم ادمی میاد از این حمایت کنه
کلا انجمن باش مخافن
داش ولش
فردا ک مدیر اومد حالشو گرفت میفهمه
چیزی برا گفتن ندارم
اینم امضا@
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]بحث کردن با تو کوچکترین ارزشی نداره :lol:
بر دروغگو لعنت
داری چرند میگی خودتم میدونی ، :lol:[b]اون شخص بلافاصله بعد از توضیح من رفت پستشو اصلاح کرد[/b]. حرف من هیچ جا تغییر نکرد اون یارویی که میگفت حرفات تناقض داره بهش گفتم برو از هر جای پستام میخوای تناقض پیدا کن ، نتونست و به غلط کرد و ... افتاد.
[/div][/quote]
ولی بر خود دروغ گو لعنت :lol:[/div][/quote]
تو حافظه نداری به من مربوط نیست[/div][/quote]
ولش داش
برو ب کار و زندگیت
اینو ولش
گومرم ی مولتی از خودشه معلومه کلا:|
اخه کدوم ادمی میاد از این حمایت کنه:|
کلا انجمن باش مخافن
داش ولش
فردا ک مدیر اومد حالشو گرفت میفهمه
شب خوش
گومر تو هم دیگه باهاش بحث نکن بزار با خودش حرف بزنه خوش باشه
آخه چرا واسه یکی که قصدش جلب توجهه وقتشو تلف کنه آدم
الانم یا میاد میگه دارید میسوزید یا میگه کم آوردید
هر چی دوست داری بگو عزیزم قشنگ عقده هاتو خالی کن
شب خوش
فکر کنم به سوختن شرطی شدی به طوری که تا من یه پستی میدم به طور اتوماتیک میسوزی !! چون سابقه نداشته تاحالا پست منو بخونی و نسوزی ، این بار حتی خودتم تلویحاً اعتراف کردی که داری به طرز اسفباری میسوزی ؛ و تو چه میدانی سوزش چیست ؟! (البته فکر کنم تاحالا از بس سوختی از منی که روی امثال تو مطالعاتی داشتم بیشتر مفهوم سوختنو درک کنی!)
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]شب خوش :lol:
گومر تو هم دیگه باهاش بحث نکن بزار با خودش حرف بزنه خوش باشه :lol::lol:[/div][/quote]
آخه چرا واسه یکی که قصدش جلب توجهه وقتشو تلف کنه آدم :|
الانم یا میاد میگه دارید میسوزید یا میگه کم آوردید :|
هر چی دوست داری بگو عزیزم قشنگ عقده هاتو خالی کن :icon_1:
شب خوش :icon_10:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
فکر کنم به سوختن شرطی شدی به طوری که تا من یه پستی میدم به طور اتوماتیک میسوزی !! چون سابقه نداشته تاحالا پست منو بخونی و نسوزی ، این بار حتی خودتم تلویحاً اعتراف کردی که داری به طرز اسفباری میسوزی ؛ و تو چه میدانی سوزش چیست ؟! :lol: (البته فکر کنم تاحالا از بس سوختی از منی که روی امثال تو مطالعاتی داشتم بیشتر مفهوم سوختنو درک کنی!)
بر دروغگو لعنت
اوج دروغگویی
درضمن اینو هم بگم که وقتی این پستو خوندی خودت به این پِی ببری که داری دروغ میگی ؛ تو همون تاپیکم گفتی که حرفاتو داری تغییر میدی که بعد از اینکه برات ثابت کردم و نقل قول رو کپی کردم که من از اول هم اینو میگفتم خودت به اشتباهت پِی بردی ولی الان باز داری سوءاستفاده میکنی ، تو گفته بودی که من از اول نمیگفتم که خدا به درخواست بنده نه نمیگه ولی وقتی برات از صفحه دوم و دومین پاسخم برات نقل قول آوردم که من همونجا گفتم که ممکنه نه بگه فهمیدی که حرفمو تغییر ندادم.
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]بحث کردن با تو کوچکترین ارزشی نداره :lol:
بر دروغگو لعنت
تو هم آخر تاپیک یه کلمه گفتی حرفات اصلاً ربطی به تاپیک نداره [b]کلاً معنی حرفاتو تغییر دادی[/b] :lol: ولی این کار آدمای ضعیفه :lol:
درضمن اینو هم بگم که وقتی این پستو خوندی خودت به این پِی ببری که داری دروغ میگی ؛ تو همون تاپیکم گفتی که حرفاتو داری تغییر میدی که بعد از اینکه برات ثابت کردم و نقل قول رو کپی کردم که من از اول هم اینو میگفتم خودت به اشتباهت پِی بردی ولی الان باز داری سوءاستفاده میکنی ، تو گفته بودی که من از اول نمیگفتم که خدا به درخواست بنده نه نمیگه ولی وقتی برات از صفحه دوم و دومین پاسخم برات نقل قول آوردم که من همونجا گفتم که ممکنه نه بگه فهمیدی که حرفمو تغییر ندادم.
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]narenjaky[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]از پیچ من در آپارات دیدن فرمایید :icon_10:
http://www.aparat.com/M.Alemi[/div][/quote]
خوبه حالا دوتا فالوور داری وگرنه صدتا تاپیک میزاشتی :icon_10:
راس میگه جمع کن بساطو[/div][/quote]
به نکته ریز و قابل تاملی اشاره کردی آفرین :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.