بگو گلد ساپورت میخوام دیگه
دوست عزیز این روزها همه گلد ساپورت میخوان
ای بابا ینی 5 هزار پول تو جیبتون ندارید اونو بدید سکه بگیرید میتونید بترکونید یه سرور رو فقط با 5 هزار تومن
لایک
کار به عمل بر آید یه لایک کن شادشیم
کار به عمل برمیاد یا به عمل کار؟
این مطلب در 1395/04/18 16:57:04 نوشته شده است و در 1395/04/18 16:57:10 ویرایش شده است .
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]e.m.p.e.r.o.r[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]بگو گلد ساپورت میخوام دیگه
دوست عزیز این روزها همه گلد ساپورت میخوان :lol:
ای بابا ینی 5 هزار پول تو جیبتون ندارید اونو بدید سکه بگیرید میتونید بترکونید یه سرور رو فقط با 5 هزار تومن[/div][/quote]
لایک:icon_4:[/div][/quote]
کار به عمل بر آید :icon_4: یه لایک کن شادشیم :mrgreen:[/div][/quote]
کار به عمل برمیاد یا به عمل کار؟:icon_2::mrgreen:
سید یه چندتا دیگه از خاطره های مدرستون رو بنویس بخونیم
جدی گفتم
Moein bap
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]سید یه چندتا دیگه از خاطره های مدرستون رو بنویس بخونیم[/div][/quote]
:lol:[/div][/quote]
جدی گفتم:|
سید یه چندتا دیگه از خاطره های مدرستون رو بنویس بخونیم
.
.
.
تیکه بود ؟
.
.
.
جدی میگم بابا
تیکه چیه
جون من ؟
جون تو
Moein bap
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]سید یه چندتا دیگه از خاطره های مدرستون رو بنویس بخونیم[/div][/quote]
:|
.
.
.
تیکه بود ؟ :| :| :|
.
.
.
:|[/div][/quote]
جدی میگم بابا
تیکه چیه:|[/div][/quote]
جون من ؟ :P[/div][/quote]
جون تو:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.