کلا وضعیت خیلی خراب شده همه دارن خداحافظی میکنن جدید هم کسی نمیاد دیگه نمیشه کاریش کرد.
خدایی راس میگی
اما این خبر ی جورایی هم خوب بنظر میرسه...
مردم میرن سر کار زندیگیشون...
ولی در کل اخه انجمنم بباس ی کیفی داشته باشه
البته الان اومدن عضوای تازه وارده و نیمه فعال و... بدرد نمیخوره دیگه عضوای قدیم حال و هوای دیگه ای داشتن
ولی ی علت دیگشم اینه که کلا بازی تبلیغ نداره
تو هر سایتی ری یا تراویـن هست یا جنگ خان ها یا...
یکمم باسس تبلیغ کنن اینو اگه میخوایم عضو زیاد شه(البت عضو های جدید ن قدیم ک حال و هوای دیگه ای داشتن)
درسته تبلیغات رو هم که ما نباید انجام بدیم خودشون باید برن تبلیغات کنن تو سایت ها.
ولی خدایی بد نیست یکم بهتر بروخورد کنن بیشتر وقت ها من تیکت میزنم جواب سربالا میدن به غیر یک دونفرشون بقیه حوصله جواب دادن ندارن.
خب همینکار هارو میکنن تازه وارد ها فرار میکنن .
موافقم کاملا
چیزی برا گفتن ندارم
اینم امضا@
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]کلا وضعیت خیلی خراب شده همه دارن خداحافظی میکنن جدید هم کسی نمیاد دیگه نمیشه کاریش کرد.:|:|[/div][/quote]
خدایی راس میگی
اما این خبر ی جورایی هم خوب بنظر میرسه...
مردم میرن سر کار زندیگیشون...
ولی در کل اخه انجمنم بباس ی کیفی داشته باشه
البته الان اومدن عضوای تازه وارده و نیمه فعال و... بدرد نمیخوره دیگه عضوای قدیم حال و هوای دیگه ای داشتن
ولی ی علت دیگشم اینه که کلا بازی تبلیغ نداره
تو هر سایتی ری یا تراویـن هست یا جنگ خان ها یا...
یکمم باسس تبلیغ کنن اینو اگه میخوایم عضو زیاد شه(البت عضو های جدید ن قدیم ک حال و هوای دیگه ای داشتن):oops:[/div][/quote]
درسته تبلیغات رو هم که ما نباید انجام بدیم خودشون باید برن تبلیغات کنن تو سایت ها.
ولی خدایی بد نیست یکم بهتر بروخورد کنن بیشتر وقت ها من تیکت میزنم جواب سربالا میدن به غیر یک دونفرشون بقیه حوصله جواب دادن ندارن.
خب همینکار هارو میکنن تازه وارد ها فرار میکنن .:|:|[/div][/quote]
:icon_12:
موافقم کاملا
:icon_1::icon_1:
برا یه مدت رفت گفت تا یه مدت کار دارم و نمی تونم بیام اما بعدا بر میگردم
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div]امیر حسین چرا رفت
:icon_2::icon_2:[/div][/quote]
عالیه
کم کم داره انجمن میره دیگه پلیرا سهله...
اخه چرا رففففففت
چیزی برا گفتن ندارم
اینم امضا@
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div]امیر حسین چرا رفت
:icon_2::icon_2:[/div][/quote]
برا یه مدت رفت گفت تا یه مدت کار دارم و نمی تونم بیام اما بعدا بر میگردم [/div][/quote]
:cry::cry::cry:
عالیه
کم کم داره انجمن میره دیگه پلیرا سهله...:icon_7:
اخه چرا رففففففت:cry:
امید وارم قبل از شهریور برگرده من قبل از 12 شهریور میرم چون هم تولدمه هم عروسی داییم که جای داداشم میمونه البته شاید 13 یا 14 بیام یه سر بزنم اما دیگه بعد از اون کلا خداحافظ عصر پادشاهان
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div]خوبه لاقل ببر میگرده:icon_7:[/div][/quote]
امید وارم قبل از شهریور برگرده من قبل از 12 شهریور میرم چون هم تولدمه هم عروسی داییم که جای داداشم میمونه البته شاید 13 یا 14 بیام یه سر بزنم اما دیگه بعد از اون کلا خداحافظ عصر پادشاهان
پس تو ام میری؟
سال بعدیش ک میای؟
منم چون ی سال میرم بخاطر درسام تو شهریور
اما بعدش میام
چیزی برا گفتن ندارم
اینم امضا@
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div]خوبه لاقل ببر میگرده:icon_7:[/div][/quote]
امید وارم قبل از شهریور برگرده من قبل از 12 شهریور میرم چون هم تولدمه هم عروسی داییم که جای داداشم میمونه البته شاید 13 یا 14 بیام یه سر بزنم اما دیگه بعد از اون کلا خداحافظ عصر پادشاهان [/div][/quote]
پس تو ام میری؟
سال بعدیش ک میای؟
اما بعدش میام
پس تو ام میری؟
سال بعدیش ک میای؟
اما بعدش میام
بعد از اون مگه این که بره واسه بعد از کنکورم ینی تابستون 97 که البته فکر نکنم دوباره بعد از دوسال برگردم
[quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div]خوبه لاقل ببر میگرده:icon_7:[/div][/quote]
امید وارم قبل از شهریور برگرده من قبل از 12 شهریور میرم چون هم تولدمه هم عروسی داییم که جای داداشم میمونه البته شاید 13 یا 14 بیام یه سر بزنم اما دیگه بعد از اون کلا خداحافظ عصر پادشاهان [/div][/quote]
پس تو ام میری؟
سال بعدیش ک میای؟
اما بعدش میام[/div][/quote]
بعد از اون مگه این که بره واسه بعد از کنکورم ینی تابستون 97 که البته فکر نکنم دوباره بعد از دوسال برگردم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.