هدیه ه بدید تا موم بشه بعد از این هم الف رو میخوام تموم کنم
هیلا
ارشام
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]هوده[/div][/quote]
هدیه :mrgreen: ه بدید تا موم بشه بعد از این هم الف رو میخوام تموم کنم [/div][/quote]
هیلا[/div][/quote]
ارشام
هیلا
ارشام
مهرداد
دارینه
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]هوده[/div][/quote]
هدیه :mrgreen: ه بدید تا موم بشه بعد از این هم الف رو میخوام تموم کنم [/div][/quote]
هیلا[/div][/quote]
ارشام[/div][/quote]
مهرداد[/div][/quote]
دارینه
هیلا
ارشام
مهرداد
دارینه
هور
روزبه
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]هوده[/div][/quote]
هیلا[/div][/quote]
ارشام[/div][/quote]
مهرداد[/div][/quote]
دارینه [/div][/quote]
هور[/div][/quote]
روزبه
هیلا
ارشام
مهرداد
دارینه
هور
روزبه
هوزان
نوریه
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]هوده[/div][/quote]
هیلا[/div][/quote]
ارشام[/div][/quote]
مهرداد[/div][/quote]
دارینه [/div][/quote]
هور[/div][/quote]
روزبه [/div][/quote]
هوزان[/div][/quote]
نوریه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.