[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]همه حدیق هایی که گفتی دقیقا مال کتاب. ینی هفتمه[/div][/quote]
اره مال هفتمه تو هم هفتمی؟؟[/div][/quote]
خیر[/div][/quote]
منم کتابشا دارم حدیثاش قشنگه خودمم هفتم نیستم همین کتابو دارم[/div][/quote]
نه صد ذرصد تو هفتمی[/div][/quote]
یعنی وارسال هفتمبودی امسال میری هشتم
شما میری هشتم یا نهم؟! یا دهم؟
راستی میتونی پستات رو ویرایش کنی! تا مجبور نشی چندتا پست پشت سر هم بدی
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]رفتی[/div][/quote]
یعنی چی؟؟؟
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b][/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]رفتی[/div][/quote]
راستی میتونی پستات رو ویرایش کنی! تا مجبور نشی چندتا پست پشت سر هم بدی[/div][/quote]
یعنی چی؟؟؟
میرم هشتم
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b][/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]رفتی[/div][/quote]
راستی میتونی پستات رو ویرایش کنی! تا مجبور نشی چندتا پست پشت سر هم بدی[/div][/quote]
میرم هشتم
میرم هشتم
با رض علی بودم!
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b][/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]رفتی[/div][/quote]
میرم هشتم[/div][/quote]
با رض علی بودم!
پیامبر اکرم (ص) میفرمایند:
پروردگارتان میفرماید:هر شخصی که به نماز هی پنج گانه اش اهمیت دهد و انها را در وقت خود بخواند من قول میدهم در روزی که به ملاقات من می اید او را به بهشت ببرم.
الکی مثلا من نفهمیدم که همه ی اینا رو از روی کتاب دینی سال هفتم نوشتی
حداقل یکم تغییرش می دادی تا اینقدر ضایع نباشه
ای نامردا ...
من میخواستم زودتر از همه ی شما بگم که این حدیثا مال کلاس هفتمه ... ولی رفتم صفحه دوم دیدم زودتر از من یکی گفته ...
خو البته اشکال نداره ... منم باز میگم
البته متاسفانه اون جمله ی اصلی و مهمی رو که میخواستم بگم یادم رفته ... مجبور شدم یه چیزای دیگه بگم ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]پیامبر اکرم (ص) میفرمایند:
پروردگارتان میفرماید:هر شخصی که به نماز هی پنج گانه اش اهمیت دهد و انها را در وقت خود بخواند من قول میدهم در روزی که به ملاقات من می اید او را به بهشت ببرم.[/div][/quote]
الکی مثلا من نفهمیدم که همه ی اینا رو از روی کتاب دینی سال هفتم نوشتی :|:|:|:|:|
حداقل یکم تغییرش می دادی تا اینقدر ضایع نباشه :|:|:|:|
ای نامردا ...
من میخواستم زودتر از همه ی شما بگم که این حدیثا مال کلاس هفتمه ... ولی رفتم صفحه دوم دیدم زودتر از من یکی گفته ...
خو البته اشکال نداره ... منم باز میگم :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
البته متاسفانه اون جمله ی اصلی و مهمی رو که میخواستم بگم یادم رفته ... مجبور شدم یه چیزای دیگه بگم ...:|:|:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.