من به ی فارم میزنم هیچی هم لشگر نداره چرا سربازامم میمیرن؟؟
به خاطر دیوار و قصرشه. دیوار و قصر به خودیِ خود سطح دفاعیه شهر رو بالا میبرن حتی اگه نیرو نداشته باشه.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]من به ی فارم میزنم هیچی هم لشگر نداره چرا سربازامم میمیرن؟؟ [/div][/quote]
به خاطر دیوار و قصرشه. دیوار و قصر به خودیِ خود سطح دفاعیه شهر رو بالا میبرن حتی اگه نیرو نداشته باشه.
در صورتیکه به سایرین به صورت نبرد حمله کنید از سطح تمدنتان، به میزان 50 امتیاز کسر می شود؛ و اگر در این حمله از منجنیق و یا دژکوب استفاده نمایید 100 واحد از سطح تمدن شما کسر می گردد.
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]نبرد چه قدر از سطح تمدن مهاجر کم میکنه؟؟[/div][/quote]
در صورتیکه به سایرین به صورت نبرد حمله کنید از سطح تمدنتان، به میزان 50 امتیاز کسر می شود؛ و اگر در این حمله از منجنیق و یا دژکوب استفاده نمایید 100 واحد از سطح تمدن شما کسر می گردد.
نمیدونم من از وضعیت سروری که شما بازی میکنی اطلاعی ندارم ؛ جاسوسی کن
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]نهایت نیروی گیگیزه ها چه قدره تو ی مترکه؟؟؟[/div][/quote]
چه قدر جاسوس بفرستم؟؟؟
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]نهایت نیروی گیگیزه ها چه قدره تو ی مترکه؟؟؟[/div][/quote]
نمیدونم من از وضعیت سروری که شما بازی میکنی اطلاعی ندارم ؛ جاسوسی کن[/div][/quote]
چه قدر جاسوس بفرستم؟؟؟ :icon_10:
چه قدر جاسوس بفرستم؟؟؟
king-killer
سلام
متروکه های هزار تایی (تو سرور ۲۱ )حدودا چقدر نیرو دارن ؟
یه حدود کلی بگین چون تا حالا نهایت هشتصد تایی تسخیر کردم نمی دونم هزار تایی ها حدودا چقدر نیرو دارن.
دوستانی که در سرور 21 بازی میکنند پاسخ بدن
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]نهایت نیروی گیگیزه ها چه قدره تو ی مترکه؟؟؟[/div][/quote]
نمیدونم من از وضعیت سروری که شما بازی میکنی اطلاعی ندارم ؛ جاسوسی کن[/div][/quote]
چه قدر جاسوس بفرستم؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]سلام
متروکه های هزار تایی (تو سرور ۲۱ )حدودا چقدر نیرو دارن ؟
یه حدود کلی بگین چون تا حالا نهایت هشتصد تایی تسخیر کردم نمی دونم هزار تایی ها حدودا چقدر نیرو دارن.
[/div][/quote]
دوستانی که در سرور 21 بازی میکنند پاسخ بدن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.