fatide021مگه برا مدال سکه میدن؟
نه
وخته رفتنه
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/01/26 18:37:55
نه وخته رفتنه
|
|
1392/01/26 18:45:24
چی چی رو نه من سرور 12 به خاطرمدالام 100 تا سکه گرفتم singlefun86
ابومسلم evil boys showaliye_sefid امضا مملی |
|
1392/01/26 18:47:10
من که نگرفتم شما گرفتی خوش یه حالت وخته رفتنه
|
|
1392/01/26 19:00:36
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
|
1392/01/26 19:13:10
بچه هاهاهاهاها
tytytyyu
|
|
1392/01/26 19:47:05
سلام به تمام دوستان
بابا این عصر پادشاهان چرا اینجوری می کنه به خدا جوایز رو اینقدر کاهش دادند -- شبی که می خواد جوایز ازاد بشه سرور هم می خواد بترکه نمی شه واردش شو سرور 10 که من خودم دیگه هنگ کرده بودم بخدا از این ور هم جوایز رو تقریبا نصف کردند دیگه به چه امید بیایی و بازی کنی مثلا برای بازی کردن در یک سرور کلاسیک کم کم باید 200 تومن سکه بخری که جزء افرادی باشی که مدعیه گرفتن کتیبه هستند حالا 200 تومن سکه بخر 6 ماه هم وقت بزار اونوقت شاید اونم شاید بتونی یک کتیبه بگیری بابا شورش رو در آوریدید دیگه درسته بازیه و هر * که دوست داره می تونه بازی کنه و هر * که دوست نداره نیاد ولی به نظرم یک بازی که درست شد باید فکر هم جاش رو کرد نه حالا که می بینند افراد شرکت کننده زیاد شده زود جوایز رو کاهش دادید البته اینها همش تقصیر خودمون هیچی نمی گیم شما هم کاری که دوست دارید می کنید از اونور من به پشتیبانی تیک می زنم می گم که چرا دیشب موقع ازاد شدن جوایز اول سرور به کلی حذف شد بعد هم که اومد وقتی می خواستی وارد بشی دهنت سرویس می شد بعدهم که وارد می شدی روی نقشه کلیک می کردیم باز نمی کرد پشتیبانی اولش میگه که این مورد بررسی شد و هیچ مشکلی نداشت بعد من گفتم مگه شما ساعت 12 شب اینجا بودی بودی که تست کردی بعد دید که حرفم حقه گفت : اینترنتتون مشکل داره بعد من در جوابش گفتم که من می تونستم وارد سرور 9 و 11 بشم فقط 10 مشکل داشت اونموقع چه جوری اینترنتم مشکل داره دیگه پشتیبانی مونده بود چی بگه فقط بلده بگه این مورد تست شد مشکلی نداشت یعنی خدا وکیلی به اینم میگند بازی ما رو چی فرض کردید ( علف خوار ) اقای مدیر انجمن خواهش می کنم اینو حذف نکنید تا کارشناس بازی بیان و یک جواب درست و حسابی به ما بدند تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
|
|
1392/01/27 02:26:03
دایی خدایی ما ایرانی ها کلا کارمون اینه سر همدیگه رو کلاه بزاریم و...
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره.. sajjad.kurd |
1392/01/27 11:21:28
1- کلا سقف تعداد سکه هدیه در آموزش 100 سکه است. واقعا جای تاسف داره که برخی دوستان به خاطر هدیه ای که انتظار داشته اند، بیشتر بوده و نه هزینه ای بابت کرده اند و نه جز قوانین و قرارداد ما با بازیکن هاست، اینجوری با الفاظ زشت مطالبی درج کرده اند که مجبور به حذف آنها شدیم.
این سقف 100 سکه از روی اول بوده است و خیلی ها در سرور 11 و 12 نیز این مسئله را تجربه کرده اند. 2- دوستانی اینجا برای جایزه کتیبه دارند بحث می کنند که حتی جز 10 نفر اول سرور هم نیستند و من نمی دونم چرا اینجوری دارند بدون دلیل منطقی جوسازی می کنند. جایزه کتیبه در همه جا ذکر شده است که بین 1 تا 5 میلیون تومان جایزه دارد و شرط این قضیه بر اساس میزان بازیکن های سرور است. ما با توجه به اینکه می خواهیم سرورها را تقریبا ماهیانه راه اندازی کنیم، تعداد بازیکنان را همیشه زیر 40 هزار نفر نگه می داریم و از این جهت جایزه کتیبه هیچ گاه بیش از 1.5 میلیون نمی شد و در سرورهای قبلی نیز همین مبلغ جایزه داده شد. چون ما سقف بازیکن ها را ثابت زیر 40 هزار نفر تعیین کردیم، جایزه کتیبه را نیز به صورت ثابت تعیین کردیم. 3- از این به بعد جایزه ریالی گنجینه ها به صورت خودکار 24 ساعت بعد از آرشیو شدن آن گنجینه به حساب کیف پول الکترونیکی کاربران واریز می شود و از این جهت ما مبلغ گنجینه ها را در کل سرورها ثابت تعیین کردیم. 4- ما جایزه کتیبه را به دو قسمت تسخیر و نگه داری تقسیم کردیم تا کارهای تیمی بیشتری شکل بگیرد. زیرا در سرورهای قبلی فردی که با تلاش کتیبه را از گینگیزها می گرفت، نه اسمش در جایی ثبت می شد و نه جایزه ای می گرفت و همه افتخار برای فرد آرشیو کننده بود و این باعث شده بود که همه صبر کنند بقیه به جنگ گینگیزها بروند و بعد از اینکه مهاجم ارتش اش در جنگ با گینگیزها کشته شدند، کتیبه را از آن بازیکن بگیرند. پس دقت کنید که مبلغی که ما پرداخت می کنیم، فرقی نکرده است. شرایط آن فرق کرده است. 5- اینکه چرا در سرور 12 در زمان ورود گنجینه سرور کند شده بود، چندین بار توضیح داده شده، اما مجددا توضیح می دم برا دوستان: ما در این 30 روزه گذشته، سه حمله DDOS ( حمله پهنای باندی ) داشته ایم. این حمله ها به این صورت کار می کند که حجم زیادی پهنای زائد روی سرور ارسال می شود و با این کار دسترسی بازیکنان به سرورها محدود می شود، زیرا مقداری زیادی از پهنای باند و توان هر سرور توسط آن پهنای باندهای زائد به هدر رفته است. یکی از این حمله ها دقیقا ساعت 12 ای بود که گنجینه ها آزاد شد. مشکل کاربران در دسترسی به سرورها در چند روز قبل نیز به همین خاطر بود. 6- شرط جدید انتقال سکه به اکانت مرکزی ( انتقال سکه بعد از خاتمه سرور ) این شرط در واقع از اول (قبل از راه افتادن بخش انتقال سکه در اکانت مرکزی) بود و شما اگر می خواستید سکه های خودتان را بین اکانت هایتان منتقل نمایید، باید در انتهای سرور به پشتیبانی تیکت می زدید و آنها این کار را انجام می دادند. ما برای تسهیل این کار را مکانیزه کردیم. اما متاسفانه اینقدر شکایت و کلاه برداری به این روش انجام شد و که ما مجبور شدیم قانون را به شرایط قدیم بازگردانیم. تقریبا اکثر قوانین و محدودیت هایی که اعمال شده اند، به خاطر حفظ حریم خود بازیکنان و جلوگیری از کلاه برداری و مشکل آفرینی برای بازیکنان بوده است. اینکه برخی دوستان هر اتفاقی که در سرور و بازی می افتد را سریعا با بد بینی تمام می آیند و آنرا در انجمن مطرح می کنند و به چیزهایی مثل جایزه و . . . وصل اش می کنند، فرهنگ اشتباهی است که همچنان دامن گیر انجمن ماست. امید آن که روزی این مشکل برای همیشه برطرف شود. موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |
|
|
1392/01/27 15:18:25
میخرم OPA GANDAM STYLE
عیدتان مبارک |
|
1392/01/28 20:14:15
این خنده داشت؟؟؟؟!!!! به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین (◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔) |
منوی کاربری
|
||