به نام خدا
(سعی کنید کامل بخونید)لطفا
یادش بخیر.
سرور 15 که امدم هیچی نمیدونستم.بیشترین نیرویی که ساخته بودم 20 کیلو بود.ذوق میکردم.طرف نهایتا مولتی داشت سه چهار تا بود.
الن طرف فکر کنم نزدیک 10 تا رو داره.شایدم بیشتر.تازه اونم با حیله و کلک و نامردی.
قدیما هیچ نامردی در کار نبود.
اون موقع، اول بازی نفر اول با نفر بیست و پنجم نهایتا 1000 تا اختلاف داشت.الان معلوم نیست که چیکار میکنن که نفر اول 7000 تا اختلاف جمعیت با نفره 25 داره.
بذار دو هفته از بازی بگذره بعد.اون موقع 10 نفر اول بازی با هم رقابت میکردن.الان کلا دو سه نفر رقیبه همن که اونم با وحشی گری و نامردی هم دیگر رو از راه به در میکنن.قدیما برای این که رقیبت رو نابود کنی کل نیرو هانو میفرستادی.یا تو میبردی یا من.نهایتش.مثل الان نبود که طرف بخواد کوچیک ترین ایراد رو پیدا کنه به پشتیبانی ارسال کنه.مردی بیا رودرو.چرا عین چیز میترسی.
قدیما 25 اتحاد اول 80 جمعیتش پر بود.من یادمه اتحاده 33 بودم، 50 نفر توش بودن.الان طرف خودش اتحاد میزنه تنهاست ،میاد رتبه 20.اون موقع 3 نفره اول بازی با هم اتحاد میزدند میرفتن صفحه سوم.
یادمه تو اتحاده بیستم بازی بودم ذوق میکردم.یک مدال میگرفت اتحادمون ،ذوق میکردم.
حتی یادمه وارد اتحاد 20 بازی میشدیم روزی 50 تا پیام عمومی میادم واسم.اتحاد فعال بود.
یادمه اتحاده 10 بازی واس دف 10 تا پیام عمومی میفرستادن.
الان نهایتا هفته ای دو تا اونم پیامش اینه که خودتون سعی کنید از خودتون دفاع کنید اون یکیشم درخواست جانشینیه.
چرا؟؟چرا اینقدر بازی کند و کسل کننده و بی حال شده؟؟
ولی الان چی؟؟؟؟
قدیما صفا و مروت.دوستی و صمیمیت.
حتی انجمنم خعیلی خوب بود.پر از بچه های با صفا.
نه این که طرف یک گروه میزنه:
"خب.چه دردی میخوره؟؟چرا اینجوری میکنی؟؟جوگیری؟؟"
صد تا چیز میاره که این گروه رو خراب کنه.
خب رفاقت و صمیمیت تو همینشه دیگه تو چیه؟؟؟
هععییییییییی!!!
یادت بخیر قدیما.
چرا همچین بلایی سرت اوردن ؟؟
بازی توری شده انگار فقط ماله 3 نفره.
(سعی کنید کامل بخونید)لطفا
یادش بخیر.
سرور 15 که امدم هیچی نمیدونستم.بیشترین نیرویی که ساخته بودم 20 کیلو بود.ذوق میکردم.طرف نهایتا مولتی داشت سه چهار تا بود.
الن طرف فکر کنم نزدیک 10 تا رو داره.شایدم بیشتر.تازه اونم با حیله و کلک و نامردی.
قدیما هیچ نامردی در کار نبود.
اون موقع، اول بازی نفر اول با نفر بیست و پنجم نهایتا 1000 تا اختلاف داشت.الان معلوم نیست که چیکار میکنن که نفر اول 7000 تا اختلاف جمعیت با نفره 25 داره.
بذار دو هفته از بازی بگذره بعد.اون موقع 10 نفر اول بازی با هم رقابت میکردن.الان کلا دو سه نفر رقیبه همن که اونم با وحشی گری و نامردی هم دیگر رو از راه به در میکنن.قدیما برای این که رقیبت رو نابود کنی کل نیرو هانو میفرستادی.یا تو میبردی یا من.نهایتش.مثل الان نبود که طرف بخواد کوچیک ترین ایراد رو پیدا کنه به پشتیبانی ارسال کنه.مردی بیا رودرو.چرا عین چیز میترسی.
قدیما 25 اتحاد اول 80 جمعیتش پر بود.من یادمه اتحاده 33 بودم، 50 نفر توش بودن.الان طرف خودش اتحاد میزنه تنهاست ،میاد رتبه 20.اون موقع 3 نفره اول بازی با هم اتحاد میزدند میرفتن صفحه سوم.
یادمه تو اتحاده بیستم بازی بودم ذوق میکردم.یک مدال میگرفت اتحادمون ،ذوق میکردم.
حتی یادمه وارد اتحاد 20 بازی میشدیم روزی 50 تا پیام عمومی میادم واسم.اتحاد فعال بود.
یادمه اتحاده 10 بازی واس دف 10 تا پیام عمومی میفرستادن.
الان نهایتا هفته ای دو تا اونم پیامش اینه که خودتون سعی کنید از خودتون دفاع کنید اون یکیشم درخواست جانشینیه.
چرا؟؟چرا اینقدر بازی کند و کسل کننده و بی حال شده؟؟
ولی الان چی؟؟؟؟
قدیما صفا و مروت.دوستی و صمیمیت.
حتی انجمنم خعیلی خوب بود.پر از بچه های با صفا.
نه این که طرف یک گروه میزنه:
"خب.چه دردی میخوره؟؟چرا اینجوری میکنی؟؟جوگیری؟؟"
صد تا چیز میاره که این گروه رو خراب کنه.
خب رفاقت و صمیمیت تو همینشه دیگه تو چیه؟؟؟
هععییییییییی!!!
یادت بخیر قدیما.
چرا همچین بلایی سرت اوردن ؟؟
بازی توری شده انگار فقط ماله 3 نفره.
این مطلب در 1395/04/11 04:58:42 نوشته شده است و در 1395/04/11 05:03:12 ویرایش شده است .
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
یعنی 6 سال گذشت