بله بدون من و رضا و احسان جون (دردسر) انجمن به همین حال میفته
من متعلق به همه هستم
مخلصیم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div]:cry::cry:
بله بدون من و رضا و احسان جون (دردسر) انجمن به همین حال میفته :icon_10: :roll:[/div][/quote]
من متعلق به همه هستم 8-)
مخلصیم 8-)
:D
من متعلق به همه هستم
مخلصیم
هااااا جدی ؟
.
.
.
میدونم مخلصمی
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]:cry::cry:
بله بدون من و رضا و احسان جون (دردسر) انجمن به همین حال میفته :icon_10: :roll:[/div][/quote]
من متعلق به همه هستم 8-)
مخلصیم 8-)
:D[/div][/quote]
:icon_2: هااااا جدی ؟
.
.
.
:mrgreen::mrgreen:
میدونم مخلصمی :mrgreen:
من متعلق به همه هستم
مخلصیم
هااااا جدی ؟
.
.
.
میدونم مخلصمی
فدامدا
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]:cry::cry:
من متعلق به همه هستم 8-)
مخلصیم 8-)
.
.
.
میدونم مخلصمی :mrgreen:[/div][/quote]
:|
فدامدا :|
خدایی از 100 تا تاپیک کلا 5 تاش برا بازی نیست. چه اومده به روز انجمن؟
فقط پر شده از اسپمر و یه مشت تاپیک چرت و پرت
یه زمانی نظر سنجی بهترین اتحاد بودو و بهترین بازیکن
الان شده بهترین شکلکو و بهرتین کاربرو و بهترینن کوفت
یعنی از انجمن ادم نا امید یمشه یه جورایی
با توجه به این که این جا بخش گفت و گوی ازاده نبایدم راجب بازی باشه و میتونه راجب هر چیزی باشه
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div] خدایی از 100 تا تاپیک کلا 5 تاش برا بازی نیست. چه اومده به روز انجمن؟
فقط پر شده از اسپمر و یه مشت تاپیک چرت و پرت :|
یه زمانی نظر سنجی بهترین اتحاد بودو و بهترین بازیکن
الان شده بهترین شکلکو و بهرتین کاربرو و بهترینن کوفت
یعنی از انجمن ادم نا امید یمشه یه جورایی[/div][/quote]
با توجه به این که این جا بخش گفت و گوی ازاده نبایدم راجب بازی باشه و میتونه راجب هر چیزی باشه
من متعلق به همه هستم
مخلصیم
هااااا جدی ؟
.
.
.
میدونم مخلصمی
فدامدا
قربونت
چاکریم
چیچڪ
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]:cry::cry:
من متعلق به همه هستم 8-)
مخلصیم 8-)
.
.
.
میدونم مخلصمی :mrgreen:[/div][/quote]
:|
فدامدا :|[/div][/quote]
قربونت
چاکریم 8-)
جانم محمود ؟
چیچڪ
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]:cry::cry:
:|[/div][/quote]
جانم محمود ؟ :|
جانم محمود ؟
خوبی عسلم !؟
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]:cry::cry:
جانم محمود ؟ :|[/div][/quote]
خوبی عسلم :| !؟
جانم محمود ؟
خوبی عسلم !؟
مرسی دل و رودم
چیچڪ
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]:cry::cry:
جانم محمود ؟ :|[/div][/quote]
خوبی عسلم :| !؟[/div][/quote]
مرسی دل و رودم :roll:
واقعا یاد اون روزا گرامی... یاد بچه های قدیمی بخیر تو این یه سال خیلی ها رفتن تیم ۲۰ نفری مام شد ۲نفر...الان هر سروری میری معلومه کتیبه رو کی میزنه ... واقعا متاسفم ...ما هم دیگه باید از بازی بریم دیگه هیجان نداره دست ادم به بازی نمیره...
یــاد دوســتــان از یــاد رفــتــه...رامین جان روحت شاد.
lordhermes
رســتــاخــیز
واقعا یاد اون روزا گرامی... یاد بچه های قدیمی بخیر تو این یه سال خیلی ها رفتن تیم ۲۰ نفری مام شد ۲نفر...الان هر سروری میری معلومه کتیبه رو کی میزنه ... واقعا متاسفم ...ما هم دیگه باید از بازی بریم دیگه هیجان نداره دست ادم به بازی نمیره...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.