چند بار تو عصر پادشاهان فارم شدی یا صفرت کردن ؟؟؟ توسط کی ؟؟؟ افتخارتت هم بگو
خیلی بازی نکردم فقط سه یا چهار تاسرور اون اولا یه بار بهترین مدافع هفته شدم یه بارم بهترین غارت کننده هفته یه بارم دو یاسه کلید نقره زدم ولی خیلی قبل بود.
فارم هم از چهار سروری که بازی کرددوبا همون اول فارم شدم.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]چند بار تو عصر پادشاهان فارم شدی یا صفرت کردن ؟؟؟ توسط کی ؟؟؟ افتخارتت هم بگو :icon_1:[/div][/quote]
خیلی بازی نکردم فقط سه یا چهار تاسرور اون اولا یه بار بهترین مدافع هفته شدم یه بارم بهترین غارت کننده هفته یه بارم دو یاسه کلید نقره زدم ولی خیلی قبل بود.
فارم هم از چهار سروری که بازی کرددوبا همون اول فارم شدم.
به نظرت برنده تاپیک بهترین شکلک احسان کدومه ؟؟؟ چرا ؟؟؟
چون خیلی ها ازش استفاده میکنند و کلا شکلک برتر انجمنه از نظر من.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]به نظرت برنده تاپیک بهترین شکلک احسان کدومه ؟؟؟ چرا ؟؟؟ :icon_0:[/div][/quote]
:| چون خیلی ها ازش استفاده میکنند و کلا شکلک برتر انجمنه از نظر من.
بگن سه تا دعا کن که براورده میشن ... چه دعایی میکنی ؟؟؟
1خانواده ام همیشه سلامت باشن.
2خودم بازیگر نقش سلمان خان بشم
3 انجمن به وضع دوباره برگرده.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]بگن سه تا دعا کن که براورده میشن ... چه دعایی میکنی ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
1خانواده ام همیشه سلامت باشن.:|:icon_1:
2خودم بازیگر نقش سلمان خان بشم :icon_4:
3 انجمن به وضع دوباره برگرده.
و در آخر درجه حرارت تاپیک رو با رسم نمودار دما و فشار بیان کن .... با تشکر از برنامه خوبتون
درجه حرارت تاپیک غیر قابل تصور .
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]و در آخر درجه حرارت تاپیک رو با رسم نمودار دما و فشار بیان کن :icon_4: .... با تشکر از برنامه خوبتون :icon_1:[/div][/quote]
درجه حرارت تاپیک غیر قابل تصور .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.