خوب شروع می کنم
حضراتی که تا یه چیزی میشه مولتی ردیف می کنید از خودتون خجالت بکشید حق بقیه کسانی که پاک بازی میکنن ضایع میشه اون دنیا یقتونو میگیرن
یه بار دیه تاپیکو بخون اولا در مورد شخص خاصیه که من تو تاپیک بعد اعلام میکنم و در مورد اون باس نظر بدی دوما هم بصورت مستقیم نظرتو نگو بفرس به من منم درجش میکنم و مشخص نمیشه که چه کسیه اون حرفو زده
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]alemi-8[/b][/div][div]خوب شروع می کنم :icon_10:
حضراتی که تا یه چیزی میشه مولتی ردیف می کنید از خودتون خجالت بکشید حق بقیه کسانی که پاک بازی میکنن ضایع میشه اون دنیا یقتونو میگیرن:arrow: :icon_10:[/div][/quote]
یه بار دیه تاپیکو بخون
[b]اولا در مورد شخص خاصیه که من تو تاپیک بعد اعلام میکنم و در مورد اون باس نظر بدی دوما هم بصورت مستقیم نظرتو نگو بفرس به من منم درجش میکنم و مشخص نمیشه که چه کسیه اون حرفو زده[/b]
خوب شروع می کنم
حضراتی که تا یه چیزی میشه مولتی ردیف می کنید از خودتون خجالت بکشید حق بقیه کسانی که پاک بازی میکنن ضایع میشه اون دنیا یقتونو میگیرن
یه بار دیه تاپیکو بخون اولا در مورد شخص خاصیه که من تو تاپیک بعد اعلام میکنم و در مورد اون باس نظر بدی دوما هم بصورت مستقیم نظرتو نگو بفرس به من منم درجش میکنم و مشخص نمیشه که چه کسیه اون حرفو زده
همشو نخونده بودم
خدایا اگر دستبند تکبر نمیبست دست کمانگیر ما را کسی تا قیامت نمی کرد پیدا از آن گوشه کهکشان تیر ما را....
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-8[/b][/div][div]خوب شروع می کنم :icon_10:
حضراتی که تا یه چیزی میشه مولتی ردیف می کنید از خودتون خجالت بکشید حق بقیه کسانی که پاک بازی میکنن ضایع میشه اون دنیا یقتونو میگیرن:arrow: :icon_10:[/div][/quote]
یه بار دیه تاپیکو بخون
[b]اولا در مورد شخص خاصیه که من تو تاپیک بعد اعلام میکنم و در مورد اون باس نظر بدی دوما هم بصورت مستقیم نظرتو نگو بفرس به من منم درجش میکنم و مشخص نمیشه که چه کسیه اون حرفو زده[/b][/div][/quote]
همشو نخونده بودم :icon_10:
خب فعلا 5 نفر شرکت کننده داریم که قرعه کشیو انجام میدم و شب تاپیک زده خواهد شد
رض_علی
معین0
نصیرالدین
سید
arashs2
-----------
بقیه هم یکم جرئت داشته باشن جای بدی نمیره
این مطلب در 1395/04/07 18:46:44 نوشته شده است و در 1395/04/07 19:30:18 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
خب فعلا 5 نفر شرکت کننده داریم که قرعه کشیو انجام میدم و شب تاپیک زده خواهد شد
رض_علی
معین0
نصیرالدین
سید
arashs2
-----------
بقیه هم یکم جرئت داشته باشن جای بدی نمیره:|:|:|
خب قرعه کشی انجام شد
و نفر اول: سید هستش و نفرات بعدی به ترتیب قرار گرفتن
معین0
arashs2
نصیرالدین
رض_علی
=== منتظر نظراتتون درباره سید تو خصوصی هستم و تاپیک هم تا یکو نیم ساعته دیگر زده و نظراتتان بدون نام فرستنده درج خواهد شد
این مطلب در 1395/04/07 19:58:38 نوشته شده است و در 1395/04/07 20:14:13 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
خب قرعه کشی انجام شد
و نفر اول: [b]سید[/b] هستش و نفرات بعدی به ترتیب قرار گرفتن
معین0
arashs2
نصیرالدین
رض_علی
===
[b]منتظر نظراتتون درباره [u]سید[/u][u][/u] تو خصوصی هستم و تاپیک هم تا یکو نیم ساعته دیگر زده و نظراتتان بدون نام فرستنده درج خواهد شد[/b]
خب قرعه کشی انجام شد
معین0
arashs2
نصیرالدین
رض_علی
=== منتظر نظراتتون درباره سید تو خصوصی هستم و تاپیک هم تا یکو نیم ساعته دیگر زده و نظراتتان بدون نام فرستنده درج خواهد شد
یا خدا ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]خب قرعه کشی انجام شد
معین0
arashs2
نصیرالدین
رض_علی
===
[b]منتظر نظراتتون درباره سید تو خصوصی هستم و تاپیک هم تا یکو نیم ساعته دیگر زده و نظراتتان بدون نام فرستنده درج خواهد شد[/b][/div][/quote]
یا خدا ... :icon_2: :icon_2: :icon_2:
خب قرعه کشی انجام شد
معین0
arashs2
نصیرالدین
رض_علی
یا خدا ...
یا انلاین نداریم یا تاپیک بد بوده یا هم از تو خوششون نمیاد،
اخه هیچ چیزی نفرستادن!!!
این مطلب در 1395/04/07 20:12:40 نوشته شده است و در 1395/04/07 20:12:54 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]خب قرعه کشی انجام شد
معین0
arashs2
نصیرالدین
رض_علی
===
[b]منتظر نظراتتون درباره سید تو خصوصی هستم و تاپیک هم تا یکو نیم ساعته دیگر زده و نظراتتان بدون نام فرستنده درج خواهد شد[/b][/div][/quote]
یا خدا ... :icon_2: :icon_2: :icon_2:[/div][/quote]
یا انلاین نداریم یا تاپیک بد بوده یا هم از تو خوششون نمیاد،
اخه هیچ چیزی نفرستادن!!!:|:|:|
خب قرعه کشی انجام شد
معین0
arashs2
نصیرالدین
رض_علی
این مطلب در 1395/04/07 20:13:34 نوشته شده است و در 1395/04/07 20:14:46 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]خب قرعه کشی انجام شد
معین0
arashs2
نصیرالدین
رض_علی
===
[b]منتظر نظراتتون درباره [u]سید[/u] تو خصوصی هستم و تاپیک هم تا یکو نیم ساعته دیگر زده و نظراتتان بدون نام فرستنده درج خواهد شد[/b][/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.