از دور مسابقات بخوام کناره گیری کنم .. حتما باس اسپم بدم با با گفتومان هم حل میشه ؟؟؟
چرا میخوای کناره گیری کنی؟؟
همین طوری از اول هم بدون اینکه ازم بپرسین گذاشتینم تو نظر سنجی
کسی رو نداشتیم.باید 30 نفر پیدا میکردیم.
خب دیگه من کناره گیری میکنم .. ممد حسن میره مرحله بعد ... تعدادشرکت کننده هاتم تغییر پیدا نمیکنه
نه نمیخواد خودت برو تازه نظرسنجی هاجذاب شده ازت خواهش میکنم کناره گیری نکن.
این مطلب در 1395/04/07 18:23:03 نوشته شده است و در 1395/04/07 18:23:14 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]از دور مسابقات بخوام کناره گیری کنم .. حتما باس اسپم بدم با با گفتومان هم حل میشه ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
چرا میخوای کناره گیری کنی؟؟[/div][/quote]
همین طوری از اول هم بدون اینکه ازم بپرسین گذاشتینم تو نظر سنجی :geek:[/div][/quote]
[/div][/quote]
خب دیگه من کناره گیری میکنم .. ممد حسن میره مرحله بعد ... تعدادشرکت کننده هاتم تغییر پیدا نمیکنه :icon_1:[/div][/quote]
نه نمیخواد خودت برو تازه نظرسنجی هاجذاب شده ازت خواهش میکنم کناره گیری نکن.:|:icon_1:
از دور مسابقات بخوام کناره گیری کنم .. حتما باس اسپم بدم با با گفتومان هم حل میشه ؟؟؟
چرا میخوای کناره گیری کنی؟؟
همین طوری از اول هم بدون اینکه ازم بپرسین گذاشتینم تو نظر سنجی
خب دیگه من کناره گیری میکنم .. ممد حسن میره مرحله بعد ... تعدادشرکت کننده هاتم تغییر پیدا نمیکنه
نه نمیخواد خودت برو تازه نظرسنجی هاجذاب شده ازت خواهش میکنم کناره گیری نکن.
کلا موافق این جور مسابقات نبودم هیچ وقت ... این که از بین چند تا از رفیقات یکی رو انتخاب کنی ... زیاد جالب نیس پیشم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]از دور مسابقات بخوام کناره گیری کنم .. حتما باس اسپم بدم با با گفتومان هم حل میشه ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
همین طوری از اول هم بدون اینکه ازم بپرسین گذاشتینم تو نظر سنجی :geek:[/div][/quote]
[/div][/quote]
خب دیگه من کناره گیری میکنم .. ممد حسن میره مرحله بعد ... تعدادشرکت کننده هاتم تغییر پیدا نمیکنه :icon_1:[/div][/quote]
نه نمیخواد خودت برو تازه نظرسنجی هاجذاب شده ازت خواهش میکنم کناره گیری نکن.:|:icon_1:[/div][/quote]
کلا موافق این جور مسابقات نبودم هیچ وقت ... این که از بین چند تا از رفیقات یکی رو انتخاب کنی ... زیاد جالب نیس پیشم :D
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]از دور مسابقات بخوام کناره گیری کنم .. حتما باس اسپم بدم با با گفتومان هم حل میشه ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
[/div][/quote]
نه نمیخواد خودت برو تازه نظرسنجی هاجذاب شده ازت خواهش میکنم کناره گیری نکن.:|:icon_1:[/div][/quote]
کلا موافق این جور مسابقات نبودم هیچ وقت ... این که از بین چند تا از رفیقات یکی رو انتخاب کنی ... زیاد جالب نیس پیشم :D[/div][/quote]
دارم بهت میگم کناره گیری نکنیا برو قسمت پنجم داستانتو بنویس خیلی مشتاقم بخونم.:icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.