یه اتحاد خوب برام معرفی کتید لطفا

نویسنده | پیغام |
---|---|
|
انحاد موخام 1395/04/07 16:52:14
یه اتحاد خوب برام معرفی کتید لطفا
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1395/04/07 16:53:14
![]() ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1395/04/07 16:54:05
~Great Narnia~
https://telegram.me/joinchat/CP_VQj7hZ5MrSI2M_PooxQ
لطفا در کانال عضو شوید ![]() |
|
1395/04/07 16:54:28
غرب وحشی
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1395/04/07 16:55:10
اتحادی میخوام که اگه فارم شدم کمکم کنه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1395/04/07 16:55:27
اسمت تو بازی چیه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1395/04/07 16:59:21
من اصلا بازی نمی کنم ![]() ![]() ![]() ولی قبلا بازی می کردم و جدیدا دیگه حوصله ی بازی ندارم فقط میام انجمن ... ولی در گذشته که بای می کردم پر قدرت ترین اتحاد غرب وحشی بود ... حالا نمیدونم هنوز هم قدرتش رو حفظ کرده یا نه ... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1395/04/07 17:00:25
بی مزه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1395/04/07 17:01:33
![]() خو چیه ؟ در تمامی سرور های غیر جهانی بهترین اتحاد غرب وحشی بود و توی همه ی سرور ها قدرتش رو حفظ کرده بود ... حالا خبر ندارم که آیا توی سرور های جهانی هم فعاله یا نه ... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1395/04/07 17:02:48
خو جواب نده اگه نمیونی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
منوی کاربری
|
||