مثلا الان یکی خواست منو بسوزونه بقیه رو لایک کنه منو لایک نکنه ، منم از همینجا مـــــــی گــــــم به درکــــــــــ
چرا الکی از خودت میبری و میدوزی؟؟؟؟
تهمت گناه بزرگیه
اول از همه تو رو نمی گم دوم از همه من یک چیزی می دونم که می گم تو چرا تهمت میزنی من نمی دونم ؟
من کی تهمت زدم
چرا الکی از خودت میبری و میدوزی؟؟؟
اینو عمه من ننوشته
خو راست میگم تو منظورت هرکی که هست نمیشه اینجوری گفت شاید دلیلی غیر این داشته
باشه باشه طرف فهمید داری ازش حمایت می کنی بسه دیگه
اوووووو
اوکی اوکی
Moein bap
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]مثلا الان یکی خواست منو بسوزونه بقیه رو لایک کنه منو لایک نکنه ، منم از همینجا [b]مـــــــی گــــــم به درکــــــــــ[/b]:icon_10::icon_10::icon_10:
:icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
چرا الکی از خودت میبری و میدوزی؟؟؟؟:|
تهمت گناه بزرگیه[/div][/quote]
اول از همه تو رو نمی گم دوم از همه من یک چیزی می دونم که می گم تو چرا تهمت میزنی من نمی دونم ؟ :|:|[/div][/quote]
من کی تهمت زدم:|[/div][/quote]
[b]چرا الکی از خودت میبری و میدوزی؟؟؟[/b] :icon_10:
اینو عمه من ننوشته :|[/div][/quote]
خو راست میگم تو منظورت هرکی که هست نمیشه اینجوری گفت شاید دلیلی غیر این داشته:geek:[/div][/quote]
باشه باشه طرف فهمید داری ازش حمایت می کنی بسه دیگه :|[/div][/quote]
اوووووو:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
اوکی اوکی
مثلا الان یکی خواست منو بسوزونه بقیه رو لایک کنه منو لایک نکنه ، منم از همینجا مـــــــی گــــــم به درکــــــــــ
چرا الکی از خودت میبری و میدوزی؟؟؟؟
تهمت گناه بزرگیه
اول از همه تو رو نمی گم دوم از همه من یک چیزی می دونم که می گم تو چرا تهمت میزنی من نمی دونم ؟
من کی تهمت زدم
چرا الکی از خودت میبری و میدوزی؟؟؟
اینو عمه من ننوشته
خو راست میگم تو منظورت هرکی که هست نمیشه اینجوری گفت شاید دلیلی غیر این داشته
باشه باشه طرف فهمید داری ازش حمایت می کنی بسه دیگه
اوووووو
اوکی اوکی
In the name of god
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]مثلا الان یکی خواست منو بسوزونه بقیه رو لایک کنه منو لایک نکنه ، منم از همینجا [b]مـــــــی گــــــم به درکــــــــــ[/b]:icon_10::icon_10::icon_10:
:icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
چرا الکی از خودت میبری و میدوزی؟؟؟؟:|
تهمت گناه بزرگیه[/div][/quote]
اول از همه تو رو نمی گم دوم از همه من یک چیزی می دونم که می گم تو چرا تهمت میزنی من نمی دونم ؟ :|:|[/div][/quote]
من کی تهمت زدم:|[/div][/quote]
[b]چرا الکی از خودت میبری و میدوزی؟؟؟[/b] :icon_10:
اینو عمه من ننوشته :|[/div][/quote]
خو راست میگم تو منظورت هرکی که هست نمیشه اینجوری گفت شاید دلیلی غیر این داشته:geek:[/div][/quote]
باشه باشه طرف فهمید داری ازش حمایت می کنی بسه دیگه :|[/div][/quote]
اوووووو:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
اوکی اوکی[/div][/quote]
:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.