شرمنده موضوع بحثو عوض میکنم
امیر یه سوال الان c# همون سی شارپ دیگه؟ چون به من اینطور گفتن منتها تو تاپیک برنامه نویسی جدا از هم نوشته بودی.
اره هردوتا یکیه
بعدش سی شارپ تو دسکتاپ بلد باشیم تو برا اندرویدم میشه برنامه بنویسیم ینی پایه اش یکیه یا نه تفاوت زیاده؟
در ضمن گفته بودی سی پلاس پلاس از همه زبونای دسکتاپ سخت تره ولی من یه نیمه آشنایی دارم باهاش خیلی احساس نکردم که سخته تازه به نظرم از سی شارپ قاعده مند تره ولی سی شارپ کار کردن باهاش بیشتر فاز میده.
برا برنامه نویسی اندروید باید اکیلیپس یا اندروید استدیو کار کنی که اندروید استدیو * قوی میخواد قبل کار کردن باید چارت و الگوریتم یکم بلد باشی.
اینا محیط کار هستن و مهم زبانه که بهترین زبان برای اندروید جاواس
* عامل اندروید خودشم با زبان جاوا نوشته شده
یه محیط اجرا برا ویندوز مثل بلواستک هم میخواد
نه نرم افزازایی مثل اندروید استودیو خودشون اجرا میکنن
همه که * بالا ندارن با رم 8 که اندروید استدیو کار کنن ملت همه با اکیلیپس کار میکنن!
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]شرمنده موضوع بحثو عوض میکنم
امیر یه سوال الان c# همون سی شارپ دیگه؟ چون به من اینطور گفتن منتها تو تاپیک برنامه نویسی جدا از هم نوشته بودی.[/div][/quote]
اره هردوتا یکیه[/div][/quote]
بعدش سی شارپ تو دسکتاپ بلد باشیم تو برا اندرویدم میشه برنامه بنویسیم ینی پایه اش یکیه یا نه تفاوت زیاده؟
در ضمن گفته بودی سی پلاس پلاس از همه زبونای دسکتاپ سخت تره ولی من یه نیمه آشنایی دارم باهاش خیلی احساس نکردم که سخته تازه به نظرم از سی شارپ قاعده مند تره ولی سی شارپ کار کردن باهاش بیشتر فاز میده.[/div][/quote]
برا برنامه نویسی اندروید باید اکیلیپس یا اندروید استدیو کار کنی که اندروید استدیو سیستم قوی میخواد قبل کار کردن باید چارت و الگوریتم یکم بلد باشی.[/div][/quote]
اینا محیط کار هستن و مهم زبانه که بهترین زبان برای اندروید جاواس
سیستم عامل اندروید خودشم با زبان جاوا نوشته شده[/div][/quote]
یه محیط اجرا برا ویندوز مثل بلواستک هم میخواد:mrgreen:[/div][/quote]
نه نرم افزازایی مثل اندروید استودیو خودشون اجرا میکنن[/div][/quote]
همه که سیستم بالا ندارن با رم 8 که اندروید استدیو کار کنن ملت همه با اکیلیپس کار میکنن!
شرمنده موضوع بحثو عوض میکنم
امیر یه سوال الان c# همون سی شارپ دیگه؟ چون به من اینطور گفتن منتها تو تاپیک برنامه نویسی جدا از هم نوشته بودی.
اره هردوتا یکیه
در ضمن گفته بودی سی پلاس پلاس از همه زبونای دسکتاپ سخت تره ولی من یه نیمه آشنایی دارم باهاش خیلی احساس نکردم که سخته تازه به نظرم از سی شارپ قاعده مند تره ولی سی شارپ کار کردن باهاش بیشتر فاز میده.
نمیدونم کار نکردم ولی اصولا نباید فرق زیادی داشته باشه و تفاوتش کمه
سی پ پ من کارنکردم ولی اونجور که از دوستان شنیدم یکم دستوراتو ایناش درهم برهمه طولانیه
رو چی کار کردی؟
سی پ پ طولانی هس ولی خیلی قاعده مند تره.
با محیط برنامه نویسی برا اندروید آشنا هستی؟
خیر من تحت وب کار میکنم
چه سایتایی برا یاد گیری بهترن؟
یادگیری تو خونه با کلاس رفتن برابره آیا؟ ینی اگه کلاس نرم هویجوری هم میتونم به یه حد قابل قبول برسم؟
منظورتون تحت وبه ؟
اگه زبانتون خوبه
http://www.w3schools.com/
این سایت مناسبه اموزش هاشم استاندارد و کامله تو اون تایپک تو مطلب بعدی منابع یادگیری هم معرفی میکنم
به خودتون بستگی اگه کلاس برین بهتره ولی به نظر من بدون کلاس رفتن هم میشه به سطح حرفه ای رسید و وارد بازار کار شد
من کلاس هم میتونم برم دبیر ریاضی مدرسه مون برنامه ریزی رو تو دانشگاه بر گذار میکنه و من چون پارسال با وجود آموزش خیلی کم از خودم استعداد نشون دادم(ریا نشه حالا)میتونم خصوصی برم با هزینه ی کم.فقط مسئله وقتیه که تو رفت و آمدم.
دل پیش کسی باشدو وصلش نتوانی\لعنت به من وزندگی وعشق وجوانی
دلتنگ توام ای که به وصلت نرسیدم\ای کاش خودت را سرقبرم برسانی
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]شرمنده موضوع بحثو عوض میکنم
امیر یه سوال الان c# همون سی شارپ دیگه؟ چون به من اینطور گفتن منتها تو تاپیک برنامه نویسی جدا از هم نوشته بودی.[/div][/quote]
اره هردوتا یکیه[/div][/quote]
در ضمن گفته بودی سی پلاس پلاس از همه زبونای دسکتاپ سخت تره ولی من یه نیمه آشنایی دارم باهاش خیلی احساس نکردم که سخته تازه به نظرم از سی شارپ قاعده مند تره ولی سی شارپ کار کردن باهاش بیشتر فاز میده.[/div][/quote]
نمیدونم کار نکردم ولی اصولا نباید فرق زیادی داشته باشه و تفاوتش کمه
سی پ پ من کارنکردم ولی اونجور که از دوستان شنیدم یکم دستوراتو ایناش درهم برهمه طولانیه [/div][/quote]
رو چی کار کردی؟
سی پ پ طولانی هس ولی خیلی قاعده مند تره.
با محیط برنامه نویسی برا اندروید آشنا هستی؟[/div][/quote]
خیر من تحت وب کار میکنم[/div][/quote]
چه سایتایی برا یاد گیری بهترن؟
یادگیری تو خونه با کلاس رفتن برابره آیا؟ ینی اگه کلاس نرم هویجوری هم میتونم به یه حد قابل قبول برسم؟
[/div][/quote]
منظورتون تحت وبه ؟
اگه زبانتون خوبه
http://www.w3schools.com/
این سایت مناسبه اموزش هاشم استاندارد و کامله تو اون تایپک تو مطلب بعدی منابع یادگیری هم معرفی میکنم
به خودتون بستگی اگه کلاس برین بهتره ولی به نظر من بدون کلاس رفتن هم میشه به سطح حرفه ای رسید و وارد بازار کار شد :icon_12:[/div][/quote]
من کلاس هم میتونم برم دبیر ریاضی مدرسه مون برنامه ریزی رو تو دانشگاه بر گذار میکنه و من چون پارسال با وجود آموزش خیلی کم از خودم استعداد نشون دادم(ریا نشه حالا)میتونم خصوصی برم با هزینه ی کم.فقط مسئله وقتیه که تو رفت و آمدم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.