اگه من می خواستم به همین سادگی ها فراموشش کنم ، که باید به عشقی که بهش ابراز می کردم شک می کردم
اگه این عشقی هست که شما می گی ، عشق نیس
تو این دوه زمون عاشقی...عشق واقعی...کمه کم
یا ی طرفست یا سه طرفه
باید شانس بیاری که اونی ک میخوای پیدا کنی...
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اگه من می خواستم به همین سادگی ها فراموشش کنم ، که باید به عشقی که بهش ابراز می کردم شک می کردم ;)
اگه این عشقی هست که شما می گی ، عشق نیس :)[/div][/quote]
تو این دوه زمون عاشقی...عشق واقعی...کمه کم
یا ی طرفست یا سه طرفه:|
باید شانس بیاری که اونی ک میخوای پیدا کنی...:)
اگه من می خواستم به همین سادگی ها فراموشش کنم ، که باید به عشقی که بهش ابراز می کردم شک می کردم
اگه این عشقی هست که شما می گی ، عشق نیس
خب
او رفت
ولت کرد
وقتو ساعتو زندگیتو برای کسی که انقد بات ارزش قائل نشده پای عشقت بمونه تلف میکنی و بهش فکر میکنی؟
یکم فکر کن
اون بهت فکر میکنه؟
ارزش قائله؟
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اگه من می خواستم به همین سادگی ها فراموشش کنم ، که باید به عشقی که بهش ابراز می کردم شک می کردم ;)
اگه این عشقی هست که شما می گی ، عشق نیس :)[/div][/quote]
خب
او رفت
ولت کرد
وقتو ساعتو زندگیتو برای کسی که انقد بات ارزش قائل نشده پای عشقت بمونه تلف میکنی و بهش فکر میکنی؟:|
یکم فکر کن
اون بهت فکر میکنه؟
ارزش قائله؟:|
من دیگه بیخیالش شدم اما اگه برگرده شاید بپذیرمش
دو سال ، دوسال فقط و فقط داشت بازیم می داد
یعنی آدم چقدر می تونه پست باشه
آخه همه پسرا که مثل هم نیستن
عقده ضربه ایی که یکی دیگه بهش زده بود رو رو سر من خراب کرد
به ولله قسم تو این 6 ماه آخری که واقعا از اوج عشق داشتم میمردم ، به هیچ دختری نگاه نمی کردم
اصلا برام مهم نبود ، دختره میومد پیشم یه حرفی بهم میزد منم فقط بخاطر عشقی که داشتم هیچی نمی گفتم و نگاشم نمی کردم سریع از پیشش میرفتم کنار ....
هه ، دل شکوند اون بالایی هم یه روزی دلشو می شکنه ، بدجور هم می شکنه
منتظر همون روزم
کسی میره
برگشتنش یعنی اینکه باز برای اهداف خودش میخواد اذیت کنه
کسی که رفته رو دیگه قبول نکن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من دیگه بیخیالش شدم اما اگه برگرده شاید بپذیرمش
دو سال ، دوسال فقط و فقط داشت بازیم می داد
یعنی آدم چقدر می تونه پست باشه
آخه همه پسرا که مثل هم نیستن
عقده ضربه ایی که یکی دیگه بهش زده بود رو رو سر من خراب کرد
به ولله قسم تو این 6 ماه آخری که واقعا از اوج عشق داشتم میمردم ، به هیچ دختری نگاه نمی کردم
اصلا برام مهم نبود ، دختره میومد پیشم یه حرفی بهم میزد منم فقط بخاطر عشقی که داشتم هیچی نمی گفتم و نگاشم نمی کردم سریع از پیشش میرفتم کنار ....
هه ، دل شکوند اون بالایی هم یه روزی دلشو می شکنه ، بدجور هم می شکنه :icon_10:
منتظر همون روزم :geek:[/div][/quote]
کسی میره
برگشتنش یعنی اینکه باز برای اهداف خودش میخواد اذیت کنه
کسی که رفته رو دیگه قبول نکن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.