یکم ارومتر کپی کن

Moein bap
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1395/04/06 21:54:04
یکم ارومتر کپی کن
![]() Moein bap
|
|
1395/04/06 22:56:37
به 30 تا از مخاطبام اس دادم گفتم : سلام گوشیمو عوض کردم شمارت پاک شده میشه یه میس بندازی شمارت بیوفته سیوش کنم
تا الان 27 نفر زنگ زدن با چه مهندس هایی دوستم من تازه نصفشونم دانشجون عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
|
1395/04/06 22:57:49
به استاد گفتم داییم فوت کرده بود امتحانو خراب کردم
گفت سه ترمه داری همینو میگی گفتم 5 تا دایی دارم اگه جون دوتای دیگه واست مهمه نمره بده عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
|
1395/04/06 23:00:09
دختر : بیا خواستگاریم
پسر: صدات نمیاد بلند تر صحبت کن دختر : گفتم بیاااا خوااااستگااااریم پسر : داد میزنی واسه من ؟ هر چی بین ما بود تموم شد عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
|
1395/04/06 23:03:15
جمله هایی که معمولا به مامان ها گفته میشه :
گرسنمه .. شام کی حاضر میشه ؟ سرردمه .. پس پیرهنم کجاست؟ اون شلوار مشکیمو ندیدی؟ ناهار چیه ؟ پس کجاست ؟ . . . جملاتی که معمولا به بابا ها گفته میشه : مامان کجاست؟ عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
|
1395/04/06 23:04:01
آخ گفتی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1395/04/06 23:05:52
به بابام گفتم اگه بهت 100 تومن بدن حاضری منو به قتل برسونی؟
الان 5 دقیقست رفته تو فکر یه لبخند خبیثانه هم رولبشه هی زیر چشمی داره منو نگاه میکنه بعضی وقت ها هم با ماشین حساب گوشیش یه چیزایی رو حساب میکنه یا خدا خودت حفظم کن عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
|
1395/04/06 23:07:59
یه سوال از اقایون
اگه زن و مادر زن شما تو دریا در حال غرق شدن باشن و شما فقط حق یه انتخاب داشته باشید : میرید سینما یا رستوران ؟ عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
|
1395/04/06 23:10:04
یه ضرب المثل هست که میگه از هرچی بترسی میاد سراغت
واییی پول جیییییییغ پول کمکم کنید پول اومده وای خدا پول یکی دیگه هم هست که میگه از هرچی بدت بیا دسرت میاد اه اه اه پول ایش پول چیه انقدر از پول بدم میاد عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
|
1395/04/06 23:10:57
کی گفته جوینده یابندست ؟
الان دوساله دارم تو پارکینگ خونمون دنبال پورشم میگردم نیس که نیس عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
منوی کاربری
|
||