سلام دوستان امضاتونو اپدیت کنید
Shrvجان نیزبهگروه ما پیوستند
Shrvجان نیزبهگروه ما پیوستند
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1395/04/09 02:04:52
سلام دوستان امضاتونو اپدیت کنید
Shrvجان نیزبهگروه ما پیوستند [i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
|
|
1395/04/09 02:08:38
حسین جان به گروه رفقا خوش امدید
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
|
|
1395/04/09 13:35:57
اصلاحات درگروهوظایف اعضای هییت مدیره
1.رسیدگی به وضعیت در خواست عضویت به گروه 2.کنترل برنامه هفتگی 3.قرار دادن اخبار در این تایپک 4.مشورت در فعالیت هایی که به زودی اعلام میشود این اصلاح شدش هست. 1.جذب عضو فعال و با اخلاق 2.داشتن اخلاق و ادب به عنوان هیئت مدیره رفقا 3.قرار دادن اخبار در این تایپک 4.فعال بودن و قرار دادن پست های مفید 5.انجام دستورات صادر شده 6.قبل انجام هر کاری با موسس در میان گذاشته شود 7.درست به اجرا در اوردن برنامه های هفتگی 8.نظارت بر تایپیک ها 9.رسیدگی به اعضا در جهت درست انجام دادن وظایفشان 10.خوش امد گفتن به اعضای جدید با اخلاق و محترمانه 11.رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات اعضا و اعضای گروه همچنین همل نکردن به این وظایف برابر است با عزل فرد. حالا اصلاحات در پست ها. ما یک موسس داریم. سه هیئت مدیره. یک مشاور. چهار نفر به عنوان کمیته ی انتقادات و پیشنهادات گروه رفقا. این کمیته ای رو که گفتم در صورتی فعال میشه که اعضای گروه به بیش از 10 نفر برسه. اگر اهضا بین 10 تا 15 تا بودن دو نفر در کمیته هستن اگر 15 به بالا رفت افراد کمیته میشه همون چهار نفر میشن. ولی چون فعلا عضو زیادی نداریم کمیته انتقادات و پیشنهادات نداریم و وظیفش بر عهده ی هیئت مدیره و مشاور هستش.و موسس. وظایف مشاور 1.نظر دادن در مورده نحوه قرار دادن پست ها 2.تنظیم برنامه های هفتگی 3.جذب عضو فعال و با اخلاق 4.داشتن اخلاق به عنوان مشاور 5.دادن نظر در مورده نحوه کار گروه رفقا 6.نظارت بر تایپیک ها و دادن پیشنهاد در رابطه با بهبود تایپیک ها توسط اعضا 7.مطرح کردن پیشنهاد به اعضای هیئت مدیره در رابطه با بهبودی کار گروه 8.خوش امد گفتن به اعضای جدید با اخلاق و محترمانه 9.رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات اعضا و اعضای گروه در صورت سستی در انجام وظایف از پست خود عزل خواهد شد. حالا وظایف اعضای گروه 1.اجرای برنامه های خواسته شده در صورت توان انجام کار 2.حمایت از خوده اعضای گروه 3.داشتن اخلاق و ادب اعضا در صورت فعال بودن بهشون وظایفی ممکن است داده شود. قوانین و مقررات گروه: 1.داشتن اخلاق و ادب 2.اجرای برنامه های خواسته شده 3.خودداری کردن از هر گونه بحث های بیهوده 4.داشتن صمیمیت با اعضا 5.وفادار بودن به گروه [i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
|
|
1395/04/09 14:20:53
دوستان amirmohamad1--2 در انجمن بن نمایید
سلام
|
|
1395/04/10 20:24:51
صرفا جهت بالا امدن تایپک اخبار جدیدی در راه است
|
|
1395/04/10 21:03:58
حسین اقو زیلزیلی به گروه ما پیوست
|
|
1395/04/10 22:37:39
حسین اقو زیلزیلی فسیلی انجمن محبوبی هرچی دیله
|
|
1395/04/13 15:14:06
جهت بالا امدن تایپک
|
|
1395/04/15 21:54:47
صرفا جهت بالا امدن تایپک
|
|
1395/04/15 22:11:17
من از گروه شما خارج شدم خودم گروه دارم
محمد پهلوان
|
منوی کاربری
|
||