ایا اکانت قوی در سرور 21 داری بازی نکنی یا مال دوستات باشه بازی نکنن نیرو داشته باشه به من واگزار نمایی
متاسفانه بازی نمیکنم ولی بیشتر بچه های انجمن سرور 21 هستن حالا دیگه از خودشون بپرس !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]ایا اکانت قوی در سرور 21 داری بازی نکنی یا مال دوستات باشه بازی نکنن نیرو داشته باشه به من واگزار نمایی[/div][/quote]
متاسفانه بازی نمیکنم ولی بیشتر بچه های انجمن سرور 21 هستن حالا دیگه از خودشون بپرس !
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
جک قشنگی بود خندیدیم اسمشو میگماااااااا
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
جک قشنگی بود خندیدیم اسمشو میگماااااااا[/div][/quote]
بگو دیگه:icon_2:
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
بگو دیگه:icon_2:[/div][/quote]
بگم خودت داری میگیا
[quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
بگو دیگه:icon_2:[/div][/quote]
بگم خودت داری میگیا[/div][/quote]
داری رفریش میکنی
[/quote]
جک قشنگی بود خندیدیم اسمشو میگبکن رفریش کن جا نمونی هه
[quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
جک قشنگی بود خندیدیم اسمشو میگبکن رفریش کن جا نمونی هه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.