این مطلب در 1395/04/06 04:47:47 نوشته شده است و در 1395/04/06 04:48:01 ویرایش شده است .
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام:icon_4:[/div][/quote]
سلام:icon_5:[/div][/quote]
خوبی[/div][/quote]
اره داداش چه خبر؟[/div][/quote]
سلامتی رهبر شما خوبی چه کار میکنی؟؟[/div][/quote]
هیچی والا در فکر رفتن
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام:icon_4:[/div][/quote]
خوبی[/div][/quote]
هیچی والا در فکر ترکم[/div][/quote]
در فکر ترک چرا ترک؟؟
ترک چی؟؟
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام:icon_4:[/div][/quote]
خوبی[/div][/quote]
هیچی والا در فکر ترکم[/div][/quote]
در فکر ترک چرا ترک؟؟
ترک چی؟؟[/div][/quote]
ترک سیگار :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.