ممنون شده من انصراف میدم شما صعود کنید
البته به این کار من نیاز نیست شما صعود کرده اید
این مطلب در 1395/04/05 21:29:47 نوشته شده است و در 1395/04/05 21:30:41 ویرایش شده است .
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]نصیرالدین بهترینه رای ما نصیالدین [/div][/quote]
اختیار داری داداش.خجالت زده کردی ما رو. :oops:[/div][/quote]
ممنون شده من انصراف میدم شما صعود کنید
البته به این کار من نیاز نیست شما صعود کرده اید;)
نه داداش.مطمئن باش هر دو تامون با هم صعود میکنیم.
ان شالله.
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]نصیرالدین بهترینه رای ما نصیالدین [/div][/quote]
ممنون شده من انصراف میدم شما صعود کنید[/div][/quote]
ان شالله.
ان شالله.
ان شالله
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]نصیرالدین بهترینه رای ما نصیالدین [/div][/quote]
ممنون شده من انصراف میدم شما صعود کنید[/div][/quote]
ان شالله.[/div][/quote]
ان شالله
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من اینجا شلغمم ؟؟؟[/div][/quote]
برگ چغندری:icon_12:[/div][/quote]
غول ... من از تو انتضار نداشتم :| :|:|
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من اینجا شلغمم ؟؟؟[/div][/quote]
برگ چغندری:icon_12:[/div][/quote]
غول ... من از تو انتضار نداشتم :| :|:|[/div][/quote]
حرف خودتو اصلاح کردم:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.