شاید یکی نتونه بخره
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1395/04/07 00:56:55
|
|
1395/04/07 00:56:58
شاید یکی نتونه بخره
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/04/07 01:39:14
این که نشد استدلال قشنگ بگین کلا سکه رو از بازی حذف کنن دیگه ! خب بازی هم باید درآمد داشته باشه دیگه درامدشم از همین اتمام آنی هاست که میزنیم ! زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
|
1395/04/07 02:05:12
کاملا موافقم
چون نسبت زمان ارتقاء سطوح بالا ساختمونها خیلی زمانبر است و از طرفی میتوان در طول یک سرور تعداد شهر زیادی ساخت و تسخیر کرد این دو مورد باعث پیشرفت چند برابری افرادی میشه که سکه خرج ارتقاها میکنن و همچنین با این کار شهراشون رو سریع فول میکنن و در نتیجه تمدن بالایی رو خواهند داشت که باز هم شهر جدید میسازن و ... به نظرم یا در زمان ساخت و سازها تجدید نظر صورت بگیره یا تمدن مورد نیاز برای ساخت شهر جدید رو افزایش بدن و مدیران بازی میتونن مثل خیلی از بازی های دیگه برای ورود بازیکن به سرور روزانه تعدادی سکه به اکانتها واریز کنن به نظر من با این پیشنهاد شرکت ضرر خاصی نمیکنه و افراد هم با این سکه ها مطمئنا صاحب کتیبه نمیشن. تنها باعث میشه بتونیم تعدادی از این ارتقاهای طولانی رو اتمام آنی بزنیم. خدا را در ورای زندگیم یافتم،انسان را به هیچ وجه!
|
|
1395/04/07 07:55:37
داداش من من نمیگم وردارن زمان ارتقاع کم کنن یع عمره |