بنظرتون توی سرور 21 کی بیشترین امتیاز غارت حمله و بیشترین نیروی سرور رو داره
فک کنم امیر پرو
اسم اکت چیه
دشمن زیاد دارم تو انجمن جواد میدونه ازش بپرس
سر اسمم 600 تا گذاشتن
دیدم به جواد پیام دادی . اسمت محفوظه
ممد grobs هستم
از فسیل هایه انجمن
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]بنظرتون توی سرور 21 کی بیشترین امتیاز غارت حمله و بیشترین نیروی سرور رو داره[/div][/quote]
فک کنم امیر پرو :|[/div][/quote]
اسم اکت چیه[/div][/quote]
سر اسمم 600 تا گذاشتن[/div][/quote]
دیدم به جواد پیام دادی . اسمت محفوظه ;)
[quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]بنظرتون بیشترین تعداد نیرو توی سرور چند تاست[/div][/quote]
والاه تا 4000 کمانم دیدم[/div][/quote]
من خودم توی بازی 6000کمان دارن
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]بنظرتون بیشترین تعداد نیرو توی سرور چند تاست[/div][/quote]
[/div][/quote]
:|
خداقوت
نیروت خوبه
فکر کنم اگه راس بگی
بیشترین یمشه تقریبا غارت چه قدر زدی
این مطلب در 1395/04/05 15:31:37 نوشته شده است و در 1395/04/05 15:31:44 ویرایش شده است .
ممد grobs هستم
از فسیل هایه انجمن
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]بنظرتون بیشترین تعداد نیرو توی سرور چند تاست[/div][/quote]
[/div][/quote]
نیروت خوبه
فکر کنم اگه راس بگی :lol:
بیشترین یمشه تقریبا غارت چه قدر زدی
بنظرتون توی سرور 21 کی بیشترین امتیاز غارت حمله و بیشترین نیروی سرور رو داره
فک کنم امیر پرو
اسم اکت چیه
سر اسمم 600 تا گذاشتن
دیدم به جواد پیام دادی . اسمت محفوظه
فدا
[quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]بنظرتون توی سرور 21 کی بیشترین امتیاز غارت حمله و بیشترین نیروی سرور رو داره[/div][/quote]
فک کنم امیر پرو :|[/div][/quote]
اسم اکت چیه[/div][/quote]
سر اسمم 600 تا گذاشتن[/div][/quote]
دیدم به جواد پیام دادی . اسمت محفوظه ;)[/div][/quote]
فدا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.