والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]باشه بشین سرجات آبرومونو نبر :|[/div][/quote]
:|:|:|
که آبرومونو نبر:|[/div][/quote]
جان ؟ :icon_2:[/div][/quote]
جمله تو رو نقل قول مستقیم کردم
منظورم یه چی دیس:icon_8::icon_8::icon_8:
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]باشه بشین سرجات آبرومونو نبر :|[/div][/quote]
منظورم یه چی دیس:icon_8::icon_8::icon_8:[/div][/quote]
چیه منظورت غول ؟ :icon_2:
والااااا
---
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]باشه بشین سرجات آبرومونو نبر :|[/div][/quote]
چیه منظورت غول ؟ :icon_2:[/div][/quote]
وللش مهم نیس:|
منظورم از دهن افتاد:|:|:|
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]باشه بشین سرجات آبرومونو نبر :|[/div][/quote]
منظورم از دهن افتاد:|:|:|[/div][/quote]
:icon_2: هااا
والااااا
---
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]باشه بشین سرجات آبرومونو نبر :|[/div][/quote]
:icon_2: هااا[/div][/quote]
من غلط کردم:|
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]باشه بشین سرجات آبرومونو نبر :|[/div][/quote]
:icon_2: هااا[/div][/quote]
من غلط کردم:|[/div][/quote]
یوخ الله باغیشلاسین گارداش :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.