اوهوم منم با فلیتر شکن اومدم به هیچ سایت نمیره خیلی کمه سرعتش
امشب اینطوری کردن همه برن مسجد شب قدر
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]چقدر نت ضعیف شده امشب :|[/div][/quote]
اوهوم منم با فلیتر شکن اومدم به هیچ سایت نمیره خیلی کمه سرعتش :oops:[/div][/quote]
امشب اینطوری کردن همه برن مسجد شب قدر:|:|
ولی اینجا اینطور نیست
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]چقدر نت ضعیف شده امشب :|[/div][/quote]
اوهوم منم با فلیتر شکن اومدم به هیچ سایت نمیره خیلی کمه سرعتش :oops:[/div][/quote]
امشب اینطوری کردن همه برن مسجد شب قدر:|:|[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:
ولی اینجا اینطور نیست 8-)
جدا ؟
چیچڪ
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]چقدر نت ضعیف شده امشب :|[/div][/quote]
جدا ؟ :shock:
جدا ؟
نه باو
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]چقدر نت ضعیف شده امشب :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
نه باو :| :|
جدا ؟
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]چقدر نت ضعیف شده امشب :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
:|:|:icon_4:
برا من اصلا اینترنت وصل نمیشه به زور فیلتر شکن اومدم اونم با سرعت ...
چیچڪ
[quote][div][b]عصمت[/b][/div][div]برا منم سرعت داغانه :cry:[/div][/quote]
برا من اصلا اینترنت وصل نمیشه به زور فیلتر شکن اومدم اونم با سرعت ... :cry::icon_7:
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]عع ، جدا ؟
اما اینجا سرعت مثل همیشه هست ... پر سرعت 8-)[/div][/quote]
بله دیگه پولدار باشی همینه دیگه همیشه اینترنت هست دیگه :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.