این مطلب در 1395/04/04 22:33:56 نوشته شده است و در 1395/04/04 22:34:09 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]گل :icon_0:[/div][/quote]
:shock:
گل جزو صفات دختراست ...
به یه پسر نمیگن گل ... :x[/div][/quote]
امشب کلا حال کردی گیر بدی:|:|:icon_4:
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]گل :icon_0:[/div][/quote]
:shock:
گل جزو صفات دختراست ...
به یه پسر نمیگن گل ... :x[/div][/quote]
امشب کلا حال کردی اسپم بدی:|:|:icon_4:[/div][/quote]
اره ... اسپم خونم اومده بود پایین ... :roll: :roll: :lol: :lol:
فکر نکنم شیشه باشه
البته از لحلظ چرا خیلی شیشه هست ولی از لحاظ دیگه گفتم گل
چیچڪ
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]گل :icon_0:[/div][/quote]
من میخواستم بگم:|
شیشه[/div][/quote]
فکر نکنم شیشه باشه
البته از لحلظ چرا خیلی شیشه هست :| ولی از لحاظ دیگه گفتم گل
فکر نکنم شیشه باشه
البته از لحلظ چرا خیلی شیشه هست ولی از لحاظ دیگه گفتم گل
نمیدونم شاید ؟
.
.
.
ادامه تاپیک............... .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]گل :icon_0:[/div][/quote]
من میخواستم بگم:|
شیشه[/div][/quote]
فکر نکنم شیشه باشه
البته از لحلظ چرا خیلی شیشه هست :| ولی از لحاظ دیگه گفتم گل [/div][/quote]
نمیدونم شاید ؟
.
.
.
ادامه تاپیک............... .:icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.