به نظر من نه گورخر سفیده با راههای سیاه نه سیاهه با راههای سفید بلکه گورخر راههای سیاه و سفید داره !
کدام یک بیشتر
چقدر مردوم بی غیرت شدن
خدا لعنتشون کنه اگه قابل هدایت نیستن اسیرمون کردن
خیلی سخته
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]به نظر من نه گورخر سفیده با راههای سیاه نه سیاهه با راههای سفید بلکه گورخر راههای سیاه و سفید داره ![/div][/quote]
کدام یک بیشتر
به نظر من نه گورخر سفیده با راههای سیاه نه سیاهه با راههای سفید بلکه گورخر راههای سیاه و سفید داره !
کدام یک بیشتر
چقدر مردوم بی غیرت شدن
خدا لعنتشون کنه اگه قابل هدایت نیستن اسیرمون کردن
خیلی سخته
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]به نظر من نه گورخر سفیده با راههای سیاه نه سیاهه با راههای سفید بلکه گورخر راههای سیاه و سفید داره ![/div][/quote]
کدام یک بیشتر
این یک سوال کاملا علمی می باشد که این روزها فقط برای جنبه سرگرمی و مزاح منتشر می شود
طبق تحقیقات سالیه داپوشن جانورشناس زبردست استرالیایی :
گورخرهای ماده زمینه سیاه غالب و گورخرهای نر زمینه سفید غالب دارند
اما در طی تکامل ژنتیکی و تقسیم کروموزوم cc1 در گورخرهای شمال کالاهاری این پدیده غیرقابل پیش بینی می باشد
منبع : مجله ژئوپومی نشر پارک ملی سیاندرو استرالیا
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
این یک سوال کاملا علمی می باشد که این روزها فقط برای جنبه سرگرمی و مزاح منتشر می شود :icon_10:
طبق تحقیقات سالیه داپوشن جانورشناس زبردست استرالیایی :
گورخرهای ماده زمینه سیاه غالب و گورخرهای نر زمینه سفید غالب دارند
اما در طی تکامل ژنتیکی و تقسیم کروموزوم cc1 در گورخرهای شمال کالاهاری این پدیده غیرقابل پیش بینی می باشد :icon_10:
منبع : مجله ژئوپومی نشر پارک ملی سیاندرو استرالیا :icon_10:
گورخر حیون مورد علاقه منه تاحالا هم به این مورد فکر نکرده بودم و به نظرم سفید باشه با راه راه های سیاه
اون علامت کفر و شرک و الحادو از آواتارت بردار
کفر و شرک ؟ این جا جاش نیست وگرنه این بحث بزرگی داره
اما فقط بدون این علامت کفر و شرک نیست و منم به این منظور نزاشتمش
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]گــومـر-24[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]گورخر حیون مورد علاقه منه تاحالا هم به این مورد فکر نکرده بودم و به نظرم سفید باشه با راه راه های سیاه [/div][/quote]
اون علامت کفر و شرک و الحادو از آواتارت بردار :icon_10:[/div][/quote]
گورخر حیون مورد علاقه منه تاحالا هم به این مورد فکر نکرده بودم و به نظرم سفید باشه با راه راه های سیاه
اون علامت کفر و شرک و الحادو از آواتارت بردار
معلوم شد عقل و نیز دانشت محدود و تحریف شده است
اگه به منظور کفر و شرک گذاشته بودی بهتر بود
گفتم که بحثش خیلی طولانیه بت پیام دادم بیا اون جا وسط تاپیک جای موضوع بی ربط نیست
این مطلب در 1395/04/03 20:48:50 نوشته شده است و در 1395/04/03 20:49:11 ویرایش شده است .
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]گــومـر-24[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]گــومـر-24[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]گورخر حیون مورد علاقه منه تاحالا هم به این مورد فکر نکرده بودم و به نظرم سفید باشه با راه راه های سیاه [/div][/quote]
اون علامت کفر و شرک و الحادو از آواتارت بردار :icon_10:[/div][/quote]
اما فقط بدون این علامت کفر و شرک نیست و منم به این منظور نزاشتمش [/div][/quote]
معلوم شد عقل و نیز دانشت محدود و تحریف شده است :icon_10:
اگه به منظور کفر و شرک گذاشته بودی بهتر بود :icon_12:[/div][/quote]
گفتم که بحثش خیلی طولانیه بت پیام دادم بیا اون جا وسط تاپیک جای موضوع بی ربط نیست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.