از اونجایی که پشتیبانی گفت:
"با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ عصرپادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت"
این جا یه نظر سنجی میزاریم تا حداقل ببینیم نظر اکثر بازیکنایی که میان انجمن چطوره
توی نظرسنجی شرکت کنید
کسانی که موافق یا مخالف حذفن اگه میشه دلیلشونم بگن
.
.
.
حذف امکان خرید و فروش اکانت
با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ #عصرپادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی اکانت ها و کاهش تخلفات مشابه، از تاریخ ۳ تیرماه ۱۳۹۵ امکان خرید و فروش اکانت ها، از بازی #عصرپادشاهان حذف شد.
این حرکت خیلی عجیبه اخه مگه میشه کسی از پول بدش بیاد نمیدونم چرا شما دارید با تبر ریشه خودتون رو میزنید ب جای یکم زحمت بیشتر در قسمت مولتی اکانت و تمرکز بیشتر در این مورد هم نون خودتون رو میبرید هم دیگه ما نمیتونیم بازی کنیم من سرور 20 رو بازی کردم الان دیگه نمیتونم بفروشم و خرج سرور 21 رو در بیارم الان هم کلی اعصابم خورد شده ب نظر من این کار شما باعث کم شدن پلیر ها میشه
[quote][div][b]alemi-8[/b][/div][div]از اونجایی که پشتیبانی گفت:
"با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ عصرپادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت"
این جا یه نظر سنجی میزاریم تا حداقل ببینیم نظر اکثر بازیکنایی که میان انجمن چطوره
توی نظرسنجی شرکت کنید
کسانی که موافق یا مخالف حذفن اگه میشه دلیلشونم بگن:icon_10:
.
.
.
[b]
حذف امکان خرید و فروش اکانت
با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ #عصرپادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی اکانت ها و کاهش تخلفات مشابه، از تاریخ ۳ تیرماه ۱۳۹۵ امکان خرید و فروش اکانت ها، از بازی #عصرپادشاهان حذف شد.[/b][/div][/quote]
این حرکت خیلی عجیبه اخه مگه میشه کسی از پول بدش بیاد نمیدونم چرا شما دارید با تبر ریشه خودتون رو میزنید ب جای یکم زحمت بیشتر در قسمت مولتی اکانت و تمرکز بیشتر در این مورد هم نون خودتون رو میبرید هم دیگه ما نمیتونیم بازی کنیم من سرور 20 رو بازی کردم الان دیگه نمیتونم بفروشم و خرج سرور 21 رو در بیارم الان هم کلی اعصابم خورد شده ب نظر من این کار شما باعث کم شدن پلیر ها میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.