ممد حسن تشکر شده: 6,253 تعداد نوشته: 91 تعداد پاسخ: 3,765 سابقه بازی در 30 سرور
sharv
میگم چرا خودتو بیخودی خسته میکنی این نرم افزار رو نصب کن صفحه خودش خودکار رفرش میشه نمیخواد دم به ثانیه رفرش کنی! :
https://chrome.google.com/webstore/detail/refresher/gpnlhhinnkacdmalpmkcaijdododlooa?utm_source=chrome-ntp-icon
تیکه سنگینی بود 2ساعت سکوت مطلق
این مطلب در 1395/04/03 04:11:39 نوشته شده است و در 1395/04/03 04:12:05 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]میگم چرا خودتو بیخودی خسته میکنی این نرم افزار رو نصب کن صفحه خودش خودکار رفرش میشه نمیخواد دم به ثانیه رفرش کنی! :
https://chrome.google.com/webstore/detail/refresher/gpnlhhinnkacdmalpmkcaijdododlooa?utm_source=chrome-ntp-icon[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
تیکه سنگینی بود 2ساعت سکوت مطلق:lol::lol::lol:
افرادی که از این نوشته تشکر کرده اند
sharv ، سید محمد مهدی حسینی ، çiçek. ، arashs2 ، miss_n.m ، (kingreza) ، mohamadgorg ، غول قرمز
çiçek. تشکر شده: 1,703 تعداد نوشته: 0 تعداد پاسخ: 1,229 سابقه بازی در 5 سرور
sharv
میگم چرا خودتو بیخودی خسته میکنی این نرم افزار رو نصب کن صفحه خودش خودکار رفرش میشه نمیخواد دم به ثانیه رفرش کنی! :
https://chrome.google.com/webstore/detail/refresher/gpnlhhinnkacdmalpmkcaijdododlooa?utm_source=chrome-ntp-icon
قابلی هم نداشت
چیچڪ
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]میگم چرا خودتو بیخودی خسته میکنی این نرم افزار رو نصب کن صفحه خودش خودکار رفرش میشه نمیخواد دم به ثانیه رفرش کنی! :
قابلی هم نداشت[/div][/quote]
:|
ممد حسن ، miss_n.m ، (kingreza) ، mohamadgorg ، غول قرمز
lord_9 تشکر شده: 2,209 تعداد نوشته: 24 تعداد پاسخ: 1,164 سابقه بازی در 5 سرور
فرهنگ و ادب ادب افراد رو میشه در مضیغه ها محک زد
عده ای خودشون رو ثابت کردن!
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
فرهنگ و ادب ادب افراد رو میشه در مضیغه ها محک زد
عده ای خودشون رو ثابت کردن!
çiçek. ، sharv ، ممد حسن ، miss_n.m ، (kingreza) ، mohamadgorg ، غول قرمز ، kh.k.r.5 ، moein0 ، kingcrab
sharv تشکر شده: 22,071 تعداد نوشته: 28 تعداد پاسخ: 6,385 سابقه بازی در 238 سرور اکانت های فعال کنونی w210.kingsera.com w211.kingsera.com w212.kingsera.com w213.kingsera.com
خیلی شانس آوردی که تاپیکو عدم زد وگرنه آبروی نداشتت میرفت !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
خیلی شانس آوردی که تاپیکو عدم زد وگرنه آبروی نداشتت میرفت ! :icon_4:
çiçek. ، ممد حسن ، miss_n.m ، (kingreza) ، mohamadgorg ، narenjaky ، غول قرمز ، mohamadgoll
sirgoodboy تشکر شده: 1,617 تعداد نوشته: 11 تعداد پاسخ: 1,459 سابقه بازی در 21 سرور
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
:icon_10:
گــومـر-24 ، ممد حسن ، miss_n.m ، mohamadgorg ، غول قرمز ، kh.k.r.5
alemi-8 تشکر شده: 776 تعداد نوشته: 8 تعداد پاسخ: 328 سابقه بازی در 3 سرور
مولتی باز
خدایا اگر دستبند تکبر نمیبست دست کمانگیر ما را کسی تا قیامت نمی کرد پیدا از آن گوشه کهکشان تیر ما را....
مولتی باز :icon_10:
گــومـر-24 ، miss_n.m ، (kingreza) ، mohamadgorg ، غول قرمز
sharv تشکر شده: 22,071 تعداد نوشته: 28 تعداد پاسخ: 6,385 سابقه بازی در 238 سرور اکانت های فعال کنونی w210.kingsera.com w211.kingsera.com w212.kingsera.com w213.kingsera.com
آفرین خوب بلدی خودتو توصیف کنی هرچی هم بالا و پایین بپری کسی اهمیتی بهت نمیده آدم چقدر ریاکار !!
صحنه پیوسته به جاست
آفرین خوب بلدی خودتو توصیف کنی هرچی هم بالا و پایین بپری کسی اهمیتی بهت نمیده آدم چقدر ریاکار !!
çiçek. ، ممد حسن ، pooriamahmoodi83 ، miss_n.m ، (kingreza) ، mohamadgorg ، غول قرمز ، kingcrab ، mohamadgoll
ممد حسن تشکر شده: 6,253 تعداد نوشته: 91 تعداد پاسخ: 3,765 سابقه بازی در 30 سرور
sharv
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]آفرین خوب بلدی خودتو توصیف کنی هرچی هم بالا و پایین بپری کسی اهمیتی بهت نمیده آدم چقدر ریاکار !![/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
sharv ، miss_n.m ، (kingreza) ، mohamadgorg ، غول قرمز
1380aaa تشکر شده: 488 تعداد نوشته: 16 تعداد پاسخ: 348 سابقه بازی در 7 سرور
سلام چرا اینجوری نیستی
ممد حسن ، miss_n.m ، mohamadgorg ، غول قرمز
چقد مولتی رحم داشته باش توروخدا آقای غ !
صحنه پیوسته به جاست
چقد مولتی رحم داشته باش توروخدا آقای غ ! :shock:
ممد حسن ، fati14 ، miss_n.m ، (kingreza) ، mohamadgorg ، narenjaky ، غول قرمز ، mohamadgoll