[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b][/b][/div][div]تا فردا ساعت 3 مهلت ثبت نام دارید[/div][/quote]
من رو اولین نفر بنویس.:icon_1::icon_1:[/div][/quote]
قرعه کشی میکنیم
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b][/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b][/b][/div][div]تا فردا ساعت 3 مهلت ثبت نام دارید[/div][/quote]
من رو اولین نفر بنویس.:icon_1::icon_1:[/div][/quote]
قرعه کشی میکنیم[/div][/quote]
اها باشه کلا منو بنویس
منم هستم .. تا حالا توی صندلی داغ هیچوقت نوبتم نشده کسی ازم سوال بپرسه
این رو شرکت بده بخندیم
الان من خیلی با جنبم که بت فش نمیدم ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]منم هستم .. تا حالا توی صندلی داغ هیچوقت نوبتم نشده کسی ازم سوال بپرسه :cry:[/div][/quote]
این رو شرکت بده بخندیم:icon_2:[/div][/quote]
:|
این رو شرکت بده بخندیم
خو منم به همین خاطر باهات شوخی میکنم
Moein bap
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]منم هستم .. تا حالا توی صندلی داغ هیچوقت نوبتم نشده کسی ازم سوال بپرسه :cry:[/div][/quote]
الان من خیلی با جنبم که بت فش نمیدم ...[/div][/quote]
این رو شرکت بده بخندیم
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]منم هستم .. تا حالا توی صندلی داغ هیچوقت نوبتم نشده کسی ازم سوال بپرسه :cry:[/div][/quote]
الان من خیلی با جنبم که بت فش نمیدم ...[/div][/quote]
خو منم به همین خاطر باهات شوخی میکنم[/div][/quote]
:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.