یه صفحه انشا که ننوشتم
آپشن هایی که میخوای و انتخابین تعیین کن بعدا از بین افراد نقش ها تایید میشن
سایز چیه ؟
رنگ مشکی
بعدا ویژه حساب میشه
نقش اول
رنگ مشکی
سایز متوسط
ویژه حساب میشه
به اسم کی بزنم ؟؟؟
شاهین
https://www.google.com/search?q=%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C&client=tablet-android-samsung&espv=1&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiHqsvmnLzNAhWJDywKHaRGCzIQ_AUIBygB&biw=800&bih=1280
اینم پکیج من واسه بقیه رم حساب کن
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]نقش 1[/div][/quote]
یه صفحه انشا که ننوشتم :lol:
آپشن هایی که میخوای و انتخابین تعیین کن بعدا از بین افراد نقش ها تایید میشن :D[/div][/quote]
سایز چیه ؟
رنگ مشکی
بعدا ویژه حساب میشه:mrgreen:[/div][/quote]
نقش اول
رنگ مشکی
سایز متوسط
ویژه حساب میشه:mrgreen:[/div][/quote]
به اسم کی بزنم ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
شاهین:mrgreen:[/div][/quote]
https://www.google.com/search?q=%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C&client=tablet-android-samsung&espv=1&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiHqsvmnLzNAhWJDywKHaRGCzIQ_AUIBygB&biw=800&bih=1280
اینم پکیج من واسه بقیه رم حساب کن:mrgreen:
عزیزی شما ... چی میخوای عزیزم ... یه ژتون ویژه بابت تولدت هم داری
منو نقش 1 بزار اژدها هم قرمز سایزش هم ... .
بعدمیشه کماندار سرخ پوش باشم؟؟؟؟
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]منم نقش میخوام البته اگه قابل بدونید.[/div][/quote]
عزیزی شما ... چی میخوای عزیزم ... یه ژتون ویژه بابت تولدت هم داری :D[/div][/quote]
بعدمیشه کماندار سرخ پوش باشم؟؟؟؟:|:icon_1:
یه صفحه انشا که ننوشتم
سایز چیه ؟
رنگ مشکی
بعدا ویژه حساب میشه
نقش اول
رنگ مشکی
سایز متوسط
ویژه حساب میشه
به اسم کی بزنم ؟؟؟
شاهین
هنوز زوده واسه شیرینی چون نقشا کمن باس از بینشون انتخاب کنم
ولی ممنون
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]نقش 1[/div][/quote]
آپشن هایی که میخوای و انتخابین تعیین کن بعدا از بین افراد نقش ها تایید میشن :D[/div][/quote]
سایز چیه ؟
رنگ مشکی
نقش اول
رنگ مشکی
سایز متوسط
اینم پکیج من واسه بقیه رم حساب کن:mrgreen:[/div][/quote]
هنوز زوده واسه شیرینی چون نقشا کمن باس از بینشون انتخاب کنم :icon_2:
ولی ممنون :mrgreen:
زرهت قرمز باشه یا رنگ خودت ؟؟؟
از لحاظ ظاهر و لباس هم میتونین نظر بدین مشکلی نیست
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]منم نقش میخوام البته اگه قابل بدونید.[/div][/quote]
عزیزی شما ... چی میخوای عزیزم ... یه ژتون ویژه بابت تولدت هم داری :D[/div][/quote]
بعدمیشه کماندار سرخ پوش باشم؟؟؟؟:|:icon_1:[/div][/quote]
زرهت قرمز باشه یا رنگ خودت ؟؟؟ :icon_0:
از لحاظ ظاهر و لباس هم میتونین نظر بدین مشکلی نیست :D
خیلی نامردی
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]منم نقش میخوام البته اگه قابل بدونید.[/div][/quote]
خیلی نامردی:cry:
یه صفحه انشا که ننوشتم
سایز چیه ؟
رنگ مشکی
بعدا ویژه حساب میشه
نقش اول
رنگ مشکی
سایز متوسط
ویژه حساب میشه
به اسم کی بزنم ؟؟؟
شاهین
هنوز زوده واسه شیرینی چون نقشا کمن باس از بینشون انتخاب کنم
ولی ممنون
راستی نشد واسه من نقش 4 رو بزن
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]نقش 1[/div][/quote]
سایز چیه ؟
رنگ مشکی
نقش اول
رنگ مشکی
سایز متوسط
اینم پکیج من واسه بقیه رم حساب کن:mrgreen:[/div][/quote]
هنوز زوده واسه شیرینی چون نقشا کمن باس از بینشون انتخاب کنم :icon_2:
ولی ممنون :mrgreen:[/div][/quote]
راستی نشد واسه من نقش 4 رو بزن
زرهت قرمز باشه یا رنگ خودت ؟؟؟
از لحاظ ظاهر و لباس هم میتونین نظر بدین مشکلی نیست
نه رنگ لباسم قرمز باشه بعد یه صورتمم بیشتر وقت ها پوشیده باشه با یه روپوش سیاه.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]منم نقش میخوام البته اگه قابل بدونید.[/div][/quote]
زرهت قرمز باشه یا رنگ خودت ؟؟؟ :icon_0:
از لحاظ ظاهر و لباس هم میتونین نظر بدین مشکلی نیست :D[/div][/quote]
نه رنگ لباسم قرمز باشه بعد یه صورتمم بیشتر وقت ها پوشیده باشه با یه روپوش سیاه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.