الا رتبه ی من هفتصده ولی تولیداتم 30000است ولی نه دیوار دارم نه سربازخونه و نه اردوکاه
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div]به نظرتون از 10 نفر اول کدوماشون پاپ بازن؟؟[/div][/quote]
الا رتبه ی من هفتصده ولی تولیداتم 30000است ولی نه دیوار دارم نه سربازخونه و نه اردوکاه
شما که اینقدر میگی پاپ پاپ
اخه پس فردا می خواهی سرباز بزنی نباید اون سربازخونه بال باشه که سریع ساخته بشه و یا این که اکادمی بالا باشه تا شوالیه و ... رو باز کنی؟؟؟؟؟
...
اخه پس فردا می خواهی سرباز بزنی نباید اون سربازخونه بال باشه که سریع ساخته بشه و یا این که اکادمی بالا باشه تا شوالیه و ... رو باز کنی؟؟؟؟؟
اول باید منابع باشه تا سرباز بسازی
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]شپرد[/b][/div][div]شما که اینقدر میگی پاپ پاپ
اخه پس فردا می خواهی سرباز بزنی نباید اون سربازخونه بال باشه که سریع ساخته بشه و یا این که اکادمی بالا باشه تا شوالیه و ... رو باز کنی؟؟؟؟؟[/div][/quote]
لایک
سسسس جججج اااا ددد
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]شپرد[/b][/div][div]شما که اینقدر میگی پاپ پاپ
اخه پس فردا می خواهی سرباز بزنی نباید اون سربازخونه بال باشه که سریع ساخته بشه و یا این که اکادمی بالا باشه تا شوالیه و ... رو باز کنی؟؟؟؟؟[/div][/quote]
اول باید منابع باشه تا سرباز بسازی[/div][/quote]
لایک:icon_4:
[quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div]به نظرتون از 10 نفر اول کدوماشون پاپ بازن؟؟[/div][/quote]
من هستم
[/div][/quote]
تو هم تا شب نزول میکنی:icon_4:
دستت درد نکنه اخه منابع نباشه که هیچی نیست
من منظورم این بود در کنار اونا بابد ارتقا بدی
...
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]شپرد[/b][/div][div]شما که اینقدر میگی پاپ پاپ
اول باید منابع باشه تا سرباز بسازی[/div][/quote]
دستت درد نکنه اخه منابع نباشه که هیچی نیست
من منظورم این بود در کنار اونا بابد ارتقا بدی
[quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div]به نظرتون از 10 نفر اول کدوماشون پاپ بازن؟؟[/div][/quote]
من هستم
[/div][/quote]
تو هم تا شب نزول میکنی:icon_4:
[quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]نه منظورم اینه باید در ابتدای بازی هر کاری با حساب باشه میبینم بعضی پاپ باز ها بازار ارتقا میدن[/div][/quote]
همشون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.