ممد حسن
سید محمد مهدی حسینی
moein0
سید محمد مهدی حسینی
moein0
سید محمد مهدی حسینی
mohamadwre
سید محمد مهدی حسینی
طرف 50k
لایک داره تاپیک نزده. بعد برا 6 کی؟
اره ...
وقتی 5 کیلو شده بودم و براش تاپیک زده بودم هم دقیقا یکی همینو گفت ...
البته حتی این تاپیک رو هم برای به دست اوردن لایک زدم وگرنه مطمئنا کسی براش مهم نیست که تعداد لایک های من چند تا هست ...

.
میخوای با لایکات چیکار کنی؟؟؟؟؟
نمیدونم ...
فقط میدونم با به دست اوردن لایک سرگرم میشم ...
الان این تاپیک هم بر روی منطق زده نشده ... اگه میخواستم منطقی تاپیک بزنم هرگز یه همچین تاپیکی نمی زدم
تو که با لایکات هیچ کاری نمی کنی(و نمیتونی کاری بکنی) چرا اینقدر حرص و طمع داری واس لایک؟
خودمم نمیدونم ....
فقط حرص خوردن برا لایک حال میده...
یکمم خودم به خودم میخندم ...
ولی واقعا خودمم نمیدونم واسه چی برا لایک حرص میخورم

الان یه کار فتوشاپی رو باید انجام بدم ولی نمیدونم چطوری باید بسازمش ... اصلا اعصابم حسابی خرده ...
کلا هیچ انسانی نیست که ازش تعریف کنند بدش بیاد.
این لایک ها هم یه جوری تشویق و حمایت وتعریف هستش برای همینم انسان خوشش میاد لایک زیاد داشته

باشه.
حرفت درسته ... حالا اصلا از این موضوعات بگذریم ...
این یعنی چی که توی امضات نوشتی :
هر وقت هر گروهی رو مناسب دیدم بهش می پیوندم

عـــــــجــــــــــب ...
اون وقت احسان میگه من دو رو هستم ...

راستی آخر امضات جا نشده که بنویسی از کی بدت میاد ...
البته شاید هم این یه جور ترفنده که ملت تو کف این بمونن که تو از کی بدت میاد
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]بالاخره با کمک شما دوستان عزیز و ارجمند و محترم ( البته به جز گومریان ) من تونستم به تعداد لایک 6 هزار تا برسم !!!
باید یه تشکر ویژه ای هم از ( ممد حسن ) بکنم که این روزا بیش تر پست های من رو لایک میکنه ...
و یه تشکر ویژه ی دیگه هم از ( غول قرمز ) میکنم که تا قبل از اینکه در افق محو بشه ( تقریبا از 2 روز پیش ) ، همه ی پست های من رو لایک می کرده و الان 2 روزه که خبری ازش نیست :? :? :?
و در کل باید از همین دو نفری که در بالا نام بردم تشکر ویژه کنم :icon_1: :icon_1: :icon_1: :icon_1:
و از همه ی دوستانی هم که به طور معمولی من رو لایک کردن تشکر میکنم ... :icon_1:
[b]و از مدیران محترم انجمن هم تشکر میکنم که اکانت من رو بر سر یک سری مسائل به طور دائم مسدود نکردند و فقط برای چند روز مسدود کردند ... [/b]
با تشکر :icon_1: :icon_1:
.
:icon_10:[/div][/quote]
طرف 50k
لایک داره تاپیک نزده. بعد برا 6 کی؟:D
[/div][/quote]
اره ...
وقتی 5 کیلو شده بودم و براش تاپیک زده بودم هم دقیقا یکی همینو گفت ...
البته حتی این تاپیک رو هم برای به دست اوردن لایک زدم وگرنه مطمئنا کسی براش مهم نیست که تعداد لایک های من چند تا هست ... :| :| :|
.[/div][/quote]
میخوای با لایکات چیکار کنی؟؟؟؟؟[/div][/quote]
نمیدونم ...
فقط میدونم با به دست اوردن لایک سرگرم میشم ...
الان این تاپیک هم بر روی منطق زده نشده ... اگه میخواستم منطقی تاپیک بزنم هرگز یه همچین تاپیکی نمی زدم :|
[/div][/quote]
تو که با لایکات هیچ کاری نمی کنی(و نمیتونی کاری بکنی) چرا اینقدر حرص و طمع داری واس لایک؟[/div][/quote]
خودمم نمیدونم ....
فقط حرص خوردن برا لایک حال میده...
یکمم خودم به خودم میخندم ... :|
ولی واقعا خودمم نمیدونم واسه چی برا لایک حرص میخورم :|:|:|
الان یه کار فتوشاپی رو باید انجام بدم ولی نمیدونم چطوری باید بسازمش ... اصلا اعصابم حسابی خرده ...[/div][/quote]
کلا هیچ انسانی نیست که ازش تعریف کنند بدش بیاد.
این لایک ها هم یه جوری تشویق و حمایت وتعریف هستش برای همینم انسان خوشش میاد لایک زیاد داشته:);) باشه.[/div][/quote]
حرفت درسته ... حالا اصلا از این موضوعات بگذریم ...
این یعنی چی که توی امضات نوشتی :
هر وقت هر گروهی رو مناسب دیدم بهش می پیوندم :| :| :|
عـــــــجــــــــــب ...
اون وقت احسان میگه من دو رو هستم ... :| :| :|
راستی آخر امضات جا نشده که بنویسی از کی بدت میاد ...
البته شاید هم این یه جور ترفنده که ملت تو کف این بمونن که تو از کی بدت میاد :lol: :lol: :lol: