این مدیرای انجمن فقط به من گیر میدن؟ من هرچی پست معرفی بازی گذاشته بودم حذفشون کرن....
دیوار کوتاه تر از من ندارن
بازی آنلاین بزاری حذف میکنن
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]این مدیرای انجمن فقط به من گیر میدن؟ من هرچی پست معرفی بازی گذاشته بودم حذفشون کرن....
دیوار کوتاه تر از من ندارن
[/div][/quote]
بازی آنلاین بزاری حذف میکنن :icon_10:
راستی در قرون بالا فرودگاه هم اضافه میشه ... ساختمان های معبد ، دادگاه ، بازار . کتابخانه . برج های مراقبت . ضد هوایی ها و چیزای دیگه مثل مزرعه و ... هم وجود دارن . نمیتونم که همه ی ساختمونا و تغییراتشون رو از قرن اول تا آخر بگم که ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
راستی در قرون بالا فرودگاه هم اضافه میشه ... ساختمان های معبد ، دادگاه ، بازار . کتابخانه . برج های مراقبت . ضد هوایی ها و چیزای دیگه مثل مزرعه و ... هم وجود دارن . نمیتونم که همه ی ساختمونا و تغییراتشون رو از قرن اول تا آخر بگم که ... :|:|:|
سلام !
در زمانی که داشتم Rise of Nations بازی می کردم فهمیدم که این بازی خیلی گسترده تر از حد تصوره . این بازی شما رو در موقعیت های مختلف قرار میده و از شما سوالاتی می پرسه که آینده امپراطوری شما رو تحت تاثیر قرار میده . موقعیت هاش هم اینطوریه که مثلا دارید بازی می کنید یه دفعه بازی متوقف میشه و یک پنجره ی مستطیلی کوچیک حاوی یه سوال میاد روی صفحت که بعد از پاسخگویی به اون سوال میتونی به بازی ادامه بدید .در اینجا من چند تا از اون موقعیت های ابتدایی رو میذارم : ۱ - شما قصد نابودی اسطبل های سواره نظام دشمن را دارید ولی موقعیت جغرافیایی آن ها را هنوز کشف نکرده اید . مردی به پیش شما آمده و ادعا می کند که نقشه های حاوی موقعیت مکانی اون اسطبل ها رو داره و میتونه اونا رو با قیمت ۲۰۰ سکه به شما بفروشه .در ضمن شما در این نبرد با امپراطوری آبی متحد هستید . حالا شما چه می کنید ؟ ۱) بگویید فعلا صبر کند ۲)او را بکشیم و نقشه ها رو برداریم ۳) نقشه ها را از او بخریم . ۲ -شما قصد فتح ۴ امپراطوری را دارید .امپراطوری سبز ( Green ) یکی از دشمنان بزرگ ما است . حالا ما توانسته ایم پایتخت آن ها را تصرف کنیم . قبل از آن هم یک امپراطوری دیگر را تصرف کرده بودیم ولی حالا ۲ امپراطوری دیگر باقی مانده . یکی از مشاوران شما به شما می گوید که اگر پایتخت سبز را آزاد نکنیم باعث آسیب دیدن روابط دیپلماتیک ما با سایر کشور ها می شود . توجه داشته باشید که در این مبارزات شما با هیچ امپراطوری متحد نیستید ! حال شما چه می کنید ؟ ۱) گرفتن سبز ۲) آزاد کردن سبز ۳ - شما قصد تصرف ۴ امپراطوری را دارید و حالا ۳ تا از آن ها را تصرف کرده اید و فقط مانده امپراطوری بنفش . برای نابودی امپراطوری بنفش تنها کافیست که شما فقط پایتخت آن ها را تصرف کنید ، فقط پایتخت ! ولی متاسفانه شما هیچ مختصاتی بر روی نقشه از پایتخت آن ها ندارید و اصلا نمیدانید که پایتخت آن ها کجاست . برج های نگهبانی دروازه ی شهری از امپراطوری بنفش در نزدیکی شما است ولی شما نمی دانید که آیا آن شهر پایتخت آنان است یا نه . در حال جمع آوری نیرو برای لشگر کشی به آن شهر مشکوک هستید که ناگهان امپراطوری بنفش به شما پیشنهاد صلح می دهد و در همین حال شما متوجه می شوید که برای رسیدن به پایتخت بنفش باید از یک الی ۲ شهر مرزی آنان عبور کرده و آنا رو هم تصرف کنید . از طرفی در پایتخت آنان ۳ اردوگاه نظامی پر از سرباز وجود دارد . شما به تازگی پایتخت امپراطوری زرد را تصرف کرده اید و ۴۴ دقیقه هم فرصت دارید که بازی را برنده شوید . شما هیچ متحدی ندارید . حال چه می کنید ؟ ۱) جنگ ۲) صلح
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جواب هایی که خودم بهش دادم به ترتیب میشه :
1 - نقشه ها رو از او خریدم ( زیرا هویت آن مرد معلوم نبود و من می ترسیدم که آن مرد اهل امپراطوری آبی باشد و اگر او را بکشم اتحاد بین ما گسسته شود و امپراطوری من نابود شود ... )
2 - پایتخت سبز را گرفتم ( زیرا من هیچ متحدی نداشتم که روابط دیپلماتیک من بخواد با اونا بهم بخوره ... )
3 - صلح را پذیرفتم ( زیرا ثلث نقشه تحت تصرف بنفش بود و او امپراطوری خیلی بزرگی داشت و استحکامات زیادی که اگر به آنان حمله می کردم وقتی که سرباز های من به پایتخت او می رسیدند چون در بین راه خیلی ضعیف شده بودند خیلی راحت تر از تصور توسط اردوگاه های نظامی نابود می شدند ... )
.
http://rise-of-nations-thrones-and-patriots.en.softonic.com/
توجه کنید که در نسخه کامل بازی مراحل بسیار گسترده تر هستند و همچنین تعداد مراحل بسیار بیس تر است ...
اصلا این نسخه فقط برای یک آشنایی مختصر با بازیه . فقط همین ...
توی گوگل میزنی تانک و... میاد بعد اصطبل داره
اره . اسطبلش در قرون سطح بالا تبدیل به کارخانه تانک سازی میشه و کارگار توپ سازیش هم تبدیل به کارخانه ساخت موسک انداز میشه ...
موشکاش دوربرده؟
باید بازی باحالی باشه
در قرون آخر و یکی مونده به آخر بله
@spamino_bot
[quote][div][b]alemi-7[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-7[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]سلام !
در زمانی که داشتم Rise of Nations بازی می کردم فهمیدم که این بازی خیلی گسترده تر از حد تصوره . این بازی شما رو در موقعیت های مختلف قرار میده و از شما سوالاتی می پرسه که آینده امپراطوری شما رو تحت تاثیر قرار میده . موقعیت هاش هم اینطوریه که مثلا دارید بازی می کنید یه دفعه بازی متوقف میشه و یک پنجره ی مستطیلی کوچیک حاوی یه سوال میاد روی صفحت که بعد از پاسخگویی به اون سوال میتونی به بازی ادامه بدید .در اینجا من چند تا از اون موقعیت های ابتدایی رو میذارم :
[b]۱ -[/b] شما قصد نابودی اسطبل های سواره نظام دشمن را دارید ولی موقعیت جغرافیایی آن ها را هنوز کشف نکرده اید . مردی به پیش شما آمده و ادعا می کند که نقشه های حاوی موقعیت مکانی اون اسطبل ها رو داره و میتونه اونا رو با قیمت ۲۰۰ سکه به شما بفروشه .در ضمن شما در این نبرد با امپراطوری آبی متحد هستید . حالا شما چه می کنید ؟ ۱) بگویید فعلا صبر کند ۲)او را بکشیم و نقشه ها رو برداریم ۳) نقشه ها را از او بخریم .
[b]۲ -[/b]شما قصد فتح ۴ امپراطوری را دارید .امپراطوری سبز ( Green ) یکی از دشمنان بزرگ ما است . حالا ما توانسته ایم پایتخت آن ها را تصرف کنیم . قبل از آن هم یک امپراطوری دیگر را تصرف کرده بودیم ولی حالا ۲ امپراطوری دیگر باقی مانده . یکی از مشاوران شما به شما می گوید که اگر پایتخت سبز را آزاد نکنیم باعث آسیب دیدن روابط دیپلماتیک ما با سایر کشور ها می شود . توجه داشته باشید که در این مبارزات شما با هیچ امپراطوری متحد نیستید ! حال شما چه می کنید ؟ ۱) گرفتن سبز ۲) آزاد کردن سبز
[b]۳ -[/b] شما قصد تصرف ۴ امپراطوری را دارید و حالا ۳ تا از آن ها را تصرف کرده اید و فقط مانده امپراطوری بنفش . برای نابودی امپراطوری بنفش تنها کافیست که شما فقط پایتخت آن ها را تصرف کنید ، فقط پایتخت ! ولی متاسفانه شما هیچ مختصاتی بر روی نقشه از پایتخت آن ها ندارید و اصلا نمیدانید که پایتخت آن ها کجاست . برج های نگهبانی دروازه ی شهری از امپراطوری بنفش در نزدیکی شما است ولی شما نمی دانید که آیا آن شهر پایتخت آنان است یا نه . در حال جمع آوری نیرو برای لشگر کشی به آن شهر مشکوک هستید که ناگهان امپراطوری بنفش به شما پیشنهاد صلح می دهد و در همین حال شما متوجه می شوید که برای رسیدن به پایتخت بنفش باید از یک الی ۲ شهر مرزی آنان عبور کرده و آنا رو هم تصرف کنید . از طرفی در پایتخت آنان ۳ اردوگاه نظامی پر از سرباز وجود دارد . شما به تازگی پایتخت امپراطوری زرد را تصرف کرده اید و ۴۴ دقیقه هم فرصت دارید که بازی را برنده شوید . شما هیچ متحدی ندارید . حال چه می کنید ؟ ۱) جنگ ۲) صلح
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جواب هایی که خودم بهش دادم به ترتیب میشه :
1 - نقشه ها رو از او خریدم ( زیرا هویت آن مرد معلوم نبود و من می ترسیدم که آن مرد اهل امپراطوری آبی باشد و اگر او را بکشم اتحاد بین ما گسسته شود و امپراطوری من نابود شود ... )
2 - پایتخت سبز را گرفتم ( زیرا من هیچ متحدی نداشتم که روابط دیپلماتیک من بخواد با اونا بهم بخوره ... )
3 - صلح را پذیرفتم ( زیرا ثلث نقشه تحت تصرف بنفش بود و او امپراطوری خیلی بزرگی داشت و استحکامات زیادی که اگر به آنان حمله می کردم وقتی که سرباز های من به پایتخت او می رسیدند چون در بین راه خیلی ضعیف شده بودند خیلی راحت تر از تصور توسط اردوگاه های نظامی نابود می شدند ... )
.
توجه کنید که در نسخه کامل بازی مراحل بسیار گسترده تر هستند و همچنین تعداد مراحل بسیار بیس تر است ...
اصلا این نسخه فقط برای یک آشنایی [b]مختصر[/b] با بازیه . فقط همین ...[/div][/quote]
توی گوگل میزنی تانک و... میاد بعد اصطبل داره :icon_2::icon_10:[/div][/quote]
اره . اسطبلش در قرون سطح بالا تبدیل به کارخانه تانک سازی میشه و کارگار توپ سازیش هم تبدیل به کارخانه ساخت موسک انداز میشه ... :icon_10:[/div][/quote]
موشکاش دوربرده؟ :icon_10:
باید بازی باحالی باشه :icon_10:[/div][/quote]
در قرون آخر و یکی مونده به آخر بله
موشک هسته ای محدوده... اگر بیشتر از یک مقداری استفاده کنی میبازی
اره درسته ... مثلا فقط یه تعداد خاصی میتونی بزنی ... راستی . توی قسمت امپراطوری ها میتونی با دیگر امپراطوری ها صلح کنی یا متحد بشی یا اعلام جنگ کنی ... میدونستین یه ساختمون مخفی وجود داره که هر از چند مدتی یکبار سرباز ظاهر میکنه ؟ کاملا مجانی ولی برای خرید ساختمونش باید ۳۰۰۰ تا سکه بدی ...
@spamino_bot
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]موشک هسته ای محدوده... اگر بیشتر از یک مقداری استفاده کنی میبازی
[/div][/quote]
اره درسته ... مثلا فقط یه تعداد خاصی میتونی بزنی ... راستی . توی قسمت امپراطوری ها میتونی با دیگر امپراطوری ها صلح کنی یا متحد بشی یا اعلام جنگ کنی ... میدونستین یه ساختمون مخفی وجود داره که هر از چند مدتی یکبار سرباز ظاهر میکنه ؟ کاملا مجانی ولی برای خرید ساختمونش باید ۳۰۰۰ تا سکه بدی ...
اگه اشتباه نکنم این نسخه ناقص نیست
نسخه رایگان هست
برای نسخه کامل باید پول بدین یا...
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
اگه اشتباه نکنم این نسخه ناقص نیست
نسخه رایگان هست
برای نسخه کامل باید پول بدین یا...:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.