هر کی اینو بگی نابغس.....
اسم این بازی
ع ص ر پ ا د ش ا ه ا ن
شاید میان این همه نامردی باید شیطان را بستاییم که دروغ نگفت و جهنم را به جان خرید اما تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد......
حلقه ساحران.....:|:|:|
هر کی اینو بگی نابغس.....
اسم این بازی
ع ص ر پ ا د ش ا ه ا ن
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
ت - ا - س - ل - ه - ن
کشوری است در مرکز اروپا، از غرب با آلمان، از جنوب غربی با جمهوری چک، از جنوب با اسلوواکی، از شمال شرقی با لیتوانی و روسیه از شرق با بلاروس و از جنوب شرقی با اوکراین و از شمال با دریای بالتیک همسایه است.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
عصرپادشاهان
ت - ا - س - ل - ه - ن
کشوری است در مرکز اروپا، از غرب با آلمان، از جنوب غربی با جمهوری چک، از جنوب با اسلوواکی، از شمال شرقی با لیتوانی و روسیه از شرق با بلاروس و از جنوب شرقی با اوکراین و از شمال با دریای بالتیک همسایه است.
یک هنر رزمی که کمتر مبتنی بر حمله است و تلفیقی ترین هنر رزمی است و معنی آن روش هماهنگی نیروی درونی است در آن از انواع تکنیک های قفل مفصل و ضربه به نقاط حساس عصبی و کلی چیز های خفن دیگر استفاده می شود و همچنین در آن روش استفاده از سلاح هایی همچون نانچیکو و چوب و .. آموزش داده میشود.
این مطلب در 1395/05/21 23:02:48 نوشته شده است و در 1395/05/21 23:12:43 ویرایش شده است .
دل پیش کسی باشدو وصلش نتوانی\لعنت به من وزندگی وعشق وجوانی
دلتنگ توام ای که به وصلت نرسیدم\ای کاش خودت را سرقبرم برسانی
سامورایی
ک-پ-ی-و-ه-د-ا
یک هنر رزمی که کمتر مبتنی بر حمله است و تلفیقی ترین هنر رزمی است و معنی آن روش هماهنگی نیروی درونی است در آن از انواع تکنیک های قفل مفصل و ضربه به نقاط حساس عصبی و کلی چیز های خفن دیگر استفاده می شود و همچنین در آن روش استفاده از سلاح هایی همچون نانچیکو و چوب و .. آموزش داده میشود.
تو میخوای به من روش ها رو یاد بدی؟؟؟
خجالت بکش
الان به من توهین کردی
اونیکه من گفتم یکی از سبکهای برتر سامورایی
Moein bap
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]اشتب گفتی
میشه هاپکیدو
فکر کنم میشه چته؟[/div][/quote]
تو میخوای به من روش ها رو یاد بدی؟؟؟
خجالت بکش:geek:
الان به من توهین کردی:geek:
اونیکه من گفتم یکی از سبکهای برتر سامورایی:geek::icon_14:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.