یه وقت برای جای خودت تو نقشه این کار رو نکن چون جای هر فرد تو نقشه بر حسب زمان اولین ورود به سرور مشخص میشه نه زمان ثبت نام.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]من 1 ساعت مونده به شروع ثبته نام میکنم[/div][/quote]
یه وقت برای جای خودت تو نقشه این کار رو نکن چون جای هر فرد تو نقشه بر حسب زمان اولین ورود به سرور مشخص میشه نه زمان ثبت نام.
سلام بچه ها کیا سرور 13 ثبت نام کردند؟
من کردم!
اگر خواستید و نکردید بروید و بکنید!
من و چهارتا از دوستام قراره اونجا با هم باشیم و بترکونیم
خودم 5تا تونم میترکونم
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]سلام بچه ها کیا سرور 13 ثبت نام کردند؟
من کردم!
اگر خواستید و نکردید بروید و بکنید![/div][/quote]
من و چهارتا از دوستام قراره اونجا با هم باشیم و بترکونیم[/div][/quote]
خودم 5تا تونم میترکونم:D8-):twisted:
ببخشید بخاطر حرفه شما به پشتیبانی تیکت زدم وگفتن به محضه ثبته نام مختصات تعین میشه.. . وربطی به زمان ورود به اکانت نداره کله گنده ها هم اول ها ثبته نام میکنن اگه غیر از اینه واسه من که اینجوری بوده
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]من 1 ساعت مونده به شروع ثبته نام میکنم[/div][/quote]
یه وقت برای جای خودت تو نقشه این کار رو نکن چون جای هر فرد تو نقشه بر حسب زمان اولین ورود به سرور مشخص میشه نه زمان ثبت نام.[/div][/quote]
ببخشید بخاطر حرفه شما به پشتیبانی تیکت زدم وگفتن به محضه ثبته نام مختصات تعین میشه.. . وربطی به زمان ورود به اکانت نداره کله گنده ها هم اول ها ثبته نام میکنن اگه غیر از اینه واسه من که اینجوری بوده
من کردم!
خودم 5تا تونم میترکونم
یکیشون منم میتونی منم بترکونی؟
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]سلام بچه ها کیا سرور 13 ثبت نام کردند؟
من کردم!
خودم 5تا تونم میترکونم:D8-):twisted:[/div][/quote]
من کردم!
خودم 5تا تونم میترکونم
چرا نمیتونم همچین آسفالتت کنم ندونی کی آسفالتت کردهtwisted:
این مطلب در 1392/01/22 15:58:14 نوشته شده است و در 1392/01/22 15:58:46 ویرایش شده است .
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]سلام بچه ها کیا سرور 13 ثبت نام کردند؟
من کردم!
یکیشون منم میتونی منم بترکونی؟[/div][/quote]
چرا نمیتونم همچین آسفالتت کنم ندونی کی آسفالتت کرده:lol::lol::lol:twisted::twisted:
من کردم!
خودم 5تا تونم میترکونم
چند میگیری آسفالت میکنی؟
این مطلب در 1392/01/22 16:44:43 نوشته شده است و در 1392/01/22 16:45:31 ویرایش شده است .
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]سلام بچه ها کیا سرور 13 ثبت نام کردند؟
من کردم!
چرا نمیتونم همچین آسفالتت کنم ندونی کی آسفالتت کرده:lol::lol::lol:twisted::twisted:[/div][/quote]
چند میگیری آسفالت میکنی؟:|
منم یه بار همین سوال برام پیش اومده بود . پرسیدم بچه ها بهم گفتن که ترتیبش بر حسب ورود هست .منم اون موقع چند موقع گذشت رفتم اسم نوشتم حدودا هزار و خوردی نفر اسم نوشته بودن .بعد همین که سرور شروع شده بود رفته بودم درونش بعدش موقعیتم وسطه نقشه افتاد ]0,5[ .حالا شایدم الگوریتمشو تغییر داده باشن .سرور 11 بودش.چون منم تازه کار بودم و بین بازیکن های حرفه ای افتاده بودم زیاد نتونستم دووم بیارم فارم شدم.
این مطلب در 1392/01/22 18:24:05 نوشته شده است و در 1392/01/22 18:29:09 ویرایش شده است .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]من 1 ساعت مونده به شروع ثبته نام میکنم[/div][/quote]
یه وقت برای جای خودت تو نقشه این کار رو نکن چون جای هر فرد تو نقشه بر حسب زمان اولین ورود به سرور مشخص میشه نه زمان ثبت نام.[/div][/quote]
ببخشید بخاطر حرفه شما به پشتیبانی تیکت زدم وگفتن به محضه ثبته نام مختصات تعین میشه.. . وربطی به زمان ورود به اکانت نداره کله گنده ها هم اول ها ثبته نام میکنن اگه غیر از اینه واسه من که اینجوری بوده[/div][/quote]
منم یه بار همین سوال برام پیش اومده بود . پرسیدم بچه ها بهم گفتن که ترتیبش بر حسب ورود هست .منم اون موقع چند موقع گذشت رفتم اسم نوشتم حدودا هزار و خوردی نفر اسم نوشته بودن .بعد همین که سرور شروع شده بود رفته بودم درونش بعدش موقعیتم وسطه نقشه افتاد ]0,5[ .حالا شایدم الگوریتمشو تغییر داده باشن .سرور 11 بودش.چون منم تازه کار بودم و بین بازیکن های حرفه ای افتاده بودم زیاد نتونستم دووم بیارم فارم شدم.
من کردم!
خودم 5تا تونم میترکونم
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شماقهرمان سرورمیشی
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]سلام بچه ها کیا سرور 13 ثبت نام کردند؟
من کردم!
چرا نمیتونم همچین آسفالتت کنم ندونی کی آسفالتت کرده:lol::lol::lol:twisted::twisted:[/div][/quote]
من کردم!
خودم 5تا تونم میترکونم
قهرمان هستم من
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]sir stronghold[/b][/div][div]سلام بچه ها کیا سرور 13 ثبت نام کردند؟
من کردم!
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شماقهرمان سرورمیشی[/div][/quote]
قهرمان هستم من8-):twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.