[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote]
نه دوبله:icon_10:[/div][/quote]
نمیشناسم متاسفانه[/div][/quote]
:|
ایرانی
خارجی
بازی
حتی یه دونه:icon_2:
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote]
ایرانی
خارجی
بازی
حتی یه دونه:icon_2:[/div][/quote]
باربی :roll:
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote]
ایرانی
خارجی
بازی
باربی :roll:[/div][/quote]
معرفی نمیکردی سنگین تر بودی.:|
خوب چه بدونم خیلی اصرار داشتی بازی معرفی کنیم منم اینو گفتم
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote]
ایرانی
خارجی
بازی
معرفی نمیکردی سنگین تر بودی.:|[/div][/quote]
خوب چه بدونم خیلی اصرار داشتی بازی معرفی کنیم منم اینو گفتم :mrgreen:
خوب چه بدونم خیلی اصرار داشتی بازی معرفی کنیم منم اینو گفتم
من فک کردم فیلمه
بازی د بدتر
Moein bap
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote]
ایرانی
خارجی
بازی
معرفی نمیکردی سنگین تر بودی.:|[/div][/quote]
خوب چه بدونم خیلی اصرار داشتی بازی معرفی کنیم منم اینو گفتم :mrgreen:[/div][/quote]
من فک کردم فیلمه
بازی د بدتر:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.