اقا یه راه حل برا فارم یابی دارم اول سرور وسط سرور و اخر سرور به درد میخوره درکل تو عصر پادشاهان بازیکنا دو دسته ان
یا کشاورزن
یا کشاورز نیستن
هرکی کشاورز نبود فارمه توپول سروره
من باید تورو تو سرور 21 دنبال کنم
هرچی بگردی پیدام نمیکنی
حیف شد ولی تو بگرد بچه هارو پیدا کن
اینجا هیچ * نمیتونه بقیه رو پیدا کنه مگر دوس داشته باشه فارم شه خوبیه عصر پادشاهان اینه اگه سالم باشی مجبوری تو خفا رشد کنی
من که تاحالا با شناخته شدن فارم نشدم..ولی شما تجربه فارمی داری انگار
اره. دارم تو ام. در اینده نزدیک تجربه میکنی
امیدوارم سعیتو بکنی خوشحال میشم سعی کنی
من بیکارم مگه من وقتمو تلف نمیکنم
سسسس جججج اااا ددد
[quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div]اقا یه راه حل برا فارم یابی دارم اول سرور وسط سرور و اخر سرور به درد میخوره درکل تو عصر پادشاهان بازیکنا دو دسته ان
یا کشاورزن
یا کشاورز نیستن
هرکی کشاورز نبود فارمه توپول سروره:icon_4::icon_10:[/div][/quote]
من باید تورو تو سرور 21 دنبال کنم :roll:[/div][/quote]
هرچی بگردی پیدام نمیکنی:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
حیف شد ولی تو بگرد بچه هارو پیدا کن :roll:[/div][/quote]
اینجا هیچ کس نمیتونه بقیه رو پیدا کنه مگر دوس داشته باشه فارم شه خوبیه عصر پادشاهان اینه اگه سالم باشی مجبوری تو خفا رشد کنی[/div][/quote]
من که تاحالا با شناخته شدن فارم نشدم..ولی شما تجربه فارمی داری انگار :roll:[/div][/quote]
اره. دارم تو ام. در اینده نزدیک تجربه میکنی[/div][/quote]
:roll: امیدوارم سعیتو بکنی :roll: خوشحال میشم سعی کنی[/div][/quote]
من بیکارم مگه:icon_4: من وقتمو تلف نمیکنم :mrgreen:
دو سه روز پیش فروخوم. همین ircyberanبزنی تو امار میاد. فقط در همین حد برو خودت ببین 4 روز بعد شروع اومدم الان کجام؟
سسسس جججج اااا ددد
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][u][b]ircyberan[/b][/u] اکتو تو سرور 20 بگو ببینم چند مرد حلاجی !
خیلی ادعا داری !!!
امید وارم بعدا برات سورپرایز نشه :roll:[/div][/quote]
دو سه روز پیش فروخوم. همین ircyberanبزنی تو امار میاد. فقط در همین حد برو خودت ببین 4 روز بعد شروع اومدم الان کجام؟
سسسس جججج اااا ددد
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][u][b]ircyberan[/b][/u] اکتو تو سرور 20 بگو ببینم چند مرد حلاجی !
خیلی ادعا داری !!!
امید وارم بعدا برات سورپرایز نشه :roll:[/div][/quote]
اونقد گفتی منم علاقه پیدا کر دم به سرور 21
ولی پول نیست تو حساب. تا فردا هم نمیتونم بریزم
تا چند روز اینده چی سرور هفت روز دیگه اس؟
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div]اونقد گفتی منم علاقه پیدا کر دم به سرور 21
ولی پول نیست تو حساب. تا فردا هم نمیتونم بریزم :([/div][/quote]
تا چند روز اینده چی سرور هفت روز دیگه اس؟:icon_10:
هنوز یه هفته مونده به شروعش
چیچڪ
[quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div]اونقد گفتی منم علاقه پیدا کر دم به سرور 21
هنوز یه هفته مونده به شروعش :icon_7:
هنوز یه هفته مونده به شروعش
تا اونروز باید لحظه شماری کرد فک کنم
لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختی بودند
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div]اونقد گفتی منم علاقه پیدا کر دم به سرور 21
هنوز یه هفته مونده به شروعش :icon_7:[/div][/quote]
تا اونروز باید لحظه شماری کرد فک کنم:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.