داداش به منم داره حمله میشه ولی مشکل من خیلی بد تره
چون هم سربازام غیب شدن هم این که داره گنگیز به من حمله میکنه وگرنه اندازه ای سرباز داشتم که جلو 2 شهرشونو بگیرم
ولی عیب نداره چون سربازام زیاده به پشتیبانی هم گفتم تا 5 ساعت دیگه سربازامو برگردونن تا نترکیدم
و تا اونجایی که من میدونم حملشون سنگین نیست
مثلا با 5000 یا شایدم 10000 تا حمله کردن
یکی از دوستام میگه با 40 هزار میزنند
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:lol:داداش به منم داره حمله میشه ولی مشکل من خیلی بد تره
چون هم سربازام غیب شدن هم این که داره گنگیز به من حمله میکنه وگرنه اندازه ای سرباز داشتم که جلو 2 شهرشونو بگیرم
ولی عیب نداره چون سربازام زیاده به پشتیبانی هم گفتم تا 5 ساعت دیگه سربازامو برگردونن تا نترکیدم
مثلا با 5000 یا شایدم 10000 تا حمله کردن[/div][/quote]
داداش به منم داره حمله میشه ولی مشکل من خیلی بد تره
مثلا با 5000 یا شایدم 10000 تا حمله کردن
نبرد یا غارت ؟
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:lol:داداش به منم داره حمله میشه ولی مشکل من خیلی بد تره
مثلا با 5000 یا شایدم 10000 تا حمله کردن[/div][/quote]
یکی از دوستام میگه با 40 هزار میزنند[/div][/quote]
نبرد یا غارت ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.