[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]وایی :shock: یعنی در این حد؟؟
همه ی شاخاهستن؟؟ :icon_2:
مثلا کیا؟؟ :shock: :shock: :icon_7:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
:icon_1:
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]وایی :shock: یعنی در این حد؟؟
:icon_1:[/div][/quote]
:shock:
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]وایی :shock: یعنی در این حد؟؟
:shock:[/div][/quote]
:|
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]وایی :shock: یعنی در این حد؟؟
یکی این از برق بکشه :shock:
اه راستی سلام رضا :P
دیشب تو گارنا بودیم حرف از سرور 21 شد یه چیزایی!گفتن شاخکام پرید!! فقط در همین حد بگم سرور بعد نصف کل مدعی ها تیم دارن واسه خودش یه سرور قهرمانانه حواستون به خودتون باشه که تو دوروز اول از حمایت در اومدین نیومدین
میدونم پویا زی کلشر
شاهین شهر
ارمین امپراطور
احسان اینا خودم همون master die که فروختیم صبحی مجبور بودیم بفروشیم نصف سرورو خریدن نامردا
و...
80 70 درصد پروپلیرا هستن فقط امیدوارم مثل سرور 20 نیان 5 میلیون بدن کل سرورو بخرن
فراهانی و مولتیاشو فقط 1.7 میلیون خریدن
چه بازیکنایی من برم خواننده شم
[quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div]دیشب تو گارنا بودیم حرف از سرور 21 شد یه چیزایی!گفتن شاخکام پرید!! فقط در همین حد بگم سرور بعد نصف کل مدعی ها تیم دارن واسه خودش یه سرور قهرمانانه:lol: حواستون به خودتون باشه که تو دوروز اول از حمایت در اومدین نیومدین :mrgreen::icon_4:[/div][/quote]
میدونم پویا زی کلشر
شاهین شهر
ارمین امپراطور
احسان اینا خودم همون master die که فروختیم صبحی مجبور بودیم بفروشیم نصف سرورو خریدن نامردا :|
و...
80 70 درصد پروپلیرا هستن فقط امیدوارم مثل سرور 20 نیان 5 میلیون بدن کل سرورو بخرن :|
فراهانی و مولتیاشو فقط 1.7 میلیون خریدن :shock:
[/div][/quote]
چه بازیکنایی من برم خواننده شم :|
دیشب تو گارنا بودیم حرف از سرور 21 شد یه چیزایی!گفتن شاخکام پرید!! فقط در همین حد بگم سرور بعد نصف کل مدعی ها تیم دارن واسه خودش یه سرور قهرمانانه حواستون به خودتون باشه که تو دوروز اول از حمایت در اومدین نیومدین
میدونم پویا زی کلشر
شاهین شهر
ارمین امپراطور
احسان اینا خودم همون master die که فروختیم صبحی مجبور بودیم بفروشیم نصف سرورو خریدن نامردا
و...
80 70 درصد پروپلیرا هستن فقط امیدوارم مثل سرور 20 نیان 5 میلیون بدن کل سرورو بخرن
فراهانی و مولتیاشو فقط 1.7 میلیون خریدن
چه بازیکنایی من برم خواننده شم
[quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div]دیشب تو گارنا بودیم حرف از سرور 21 شد یه چیزایی!گفتن شاخکام پرید!! فقط در همین حد بگم سرور بعد نصف کل مدعی ها تیم دارن واسه خودش یه سرور قهرمانانه:lol: حواستون به خودتون باشه که تو دوروز اول از حمایت در اومدین نیومدین :mrgreen::icon_4:[/div][/quote]
میدونم پویا زی کلشر
شاهین شهر
ارمین امپراطور
احسان اینا خودم همون master die که فروختیم صبحی مجبور بودیم بفروشیم نصف سرورو خریدن نامردا :|
و...
80 70 درصد پروپلیرا هستن فقط امیدوارم مثل سرور 20 نیان 5 میلیون بدن کل سرورو بخرن :|
فراهانی و مولتیاشو فقط 1.7 میلیون خریدن :shock:
[/div][/quote]
چه بازیکنایی من برم خواننده شم :|
ای جان باز به اینا باید اک بفروشم فقط 6 نفر ازشون درخواست پلیری دادن
12 تا اک نفرات اول دستمه
چه میشه کرد ما اینیم
[quote][div][b]ircyberan[/b][/div][div]دیشب تو گارنا بودیم حرف از سرور 21 شد یه چیزایی!گفتن شاخکام پرید!! فقط در همین حد بگم سرور بعد نصف کل مدعی ها تیم دارن واسه خودش یه سرور قهرمانانه:lol: حواستون به خودتون باشه که تو دوروز اول از حمایت در اومدین نیومدین :mrgreen::icon_4:[/div][/quote]
ای جان باز به اینا باید اک بفروشم فقط 6 نفر ازشون درخواست پلیری دادن :|
12 تا اک نفرات اول دستمه :D
چه میشه کرد ما اینیم :D :D :D
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]وایی :shock: یعنی در این حد؟؟
:shock:[/div][/quote]
:icon_1::D8-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.