اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]چقدر سن انجمن پایینه :|[/div][/quote]
از تو بزرگترم:|[/div][/quote]
مگه گفتم کوچیکتری:|
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]چقدر سن انجمن پایینه :|[/div][/quote]
از تو بزرگترم:|[/div][/quote]
مگه گفتم کوچیکتری:|[/div][/quote]
حالا از کوجا فهمیدی سن انجمن کوچیکه ؟ [/div][/quote]
دهه هشتادی زیاد داره :|
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]alemi-6[/b][/div][div]http://dl.sakhamusic.ir/94/tir/10/Mohammad%20Reza%20Aalami%20-%20Madar.mp3[/div][/quote]
جدا خودت خوندی؟؟؟:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-6[/b][/div][div]http://dl.sakhamusic.ir/94/tir/10/Mohammad%20Reza%20Aalami%20-%20Madar.mp3[/div][/quote]
جدا خودت خوندی؟؟؟:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
فقط همین یکیه :icon_10:[/div][/quote]
ایول باوو
قشنگ بود هم صدات هم اهنگ
من با ببار ای برف خیلی خاطره دارم
الان هم شرح حال خودش شده
ببار ای برف غمگین بر مزارش...
خدا رحمتش کنه
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]اهنگای ببار ای برف
مادر
مرد تنهای شب
فوق العادن[/div][/quote]
من با ببار ای برف خیلی خاطره دارم
الان هم شرح حال خودش شده
ببار ای برف غمگین بر مزارش...
خدا رحمتش کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.