سرور تابستونه همیشه با کیفیت بیشتری نسبت به بقیه سرور ها برگذار شده
امیدوارم این سرور هم سرور خوبی بشه
من که هستم
ماهم ازت حمایتِ مردمی میکنیم
من مولتی نکشیدم
خدایی خوابم برد وگرنه میکشیدم
دیگه بچه ها لطف داشت
مولتی های مردمی بود
تازشم قبلش که بدون مولتی با تو برابر بودم خو
سالار چند لحظه پیش سه مولتی برات کشیدم ازت حمایت کردم
حالا اگه نتیجه رو عوض کنن ماهم دست به بعضی کارا میزنیم
حمایت مردمی میگن به این
خدایی من مولتی نکشیدم به کسی هم نگفتم برام مولتی بکشه
یکی از بچه ها صرفا جهت کم کردن روی گومر این کار رو کرده
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]سرور تابستونه همیشه با کیفیت بیشتری نسبت به بقیه سرور ها برگذار شده
من که هستم :icon_14:[/div][/quote]
ماهم ازت حمایتِ مردمی میکنیم :icon_12::roll:[/div][/quote]
من مولتی نکشیدم
دیگه بچه ها لطف داشت 8-)8-)
مولتی های مردمی بود
تازشم قبلش که بدون مولتی با تو برابر بودم خو [/div][/quote]
سالار چند لحظه پیش سه مولتی برات کشیدم ازت حمایت کردم :icon_12:
حالا اگه نتیجه رو عوض کنن ماهم دست به بعضی کارا میزنیم :roll:
حمایت مردمی میگن به این :arrow:[/div][/quote]
یکی از بچه ها صرفا جهت کم کردن روی گومر این کار رو کرده :ugeek:
والا تا اونجایی که من یادمه سرورهای تابستونی انصافا مخوف بودن مثلا s15 که تابستونی بود اتحاد غرب وحشی با عظمتی خاص رتبه اول رو گرفت ، بعد از یک هفته کلیه مدیراشون به اضافه چندتا عضو بن شدن و اتحاد کلا حذف شد ، یا لردزکلاب و گلدن کلاب متحد بودن که تو روزهای آخر گلدن کلاب زد زیر همه چی و با پتریکور متحد شد و با لردز اعلام جنگ کرد.
داداش من تو اون سرور با نام ماکرو بودم ولی همین اتحاد غرب وحشی که واسش از همه چیم مایه گذاشتم فارم عمومی کرد منو خیلیا نامرد شدن
اونا یه تیم مولتی باز حرفه ای بودن اعضای اتحاد اصلا براشون اهمیت نداشت که پشتیبانی هم خوب خرشونو گرفت
منو باش واسشون از همه سربازام مایه گذاشتم به بعضیا میگفتم داداش اما وقتی نوبت اتحاد دراگون رسید منو فراموش کردن و منو منبع منابع کردن
دوستان s15 s17 s 19 اگه بازی کردن خبر بدن بهم شاید بشناسم اکانتم ماکرو بود
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]danyalpop[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]میخوایین مخوفش کنید ؟ :icon_2:[/div][/quote]
والا تا اونجایی که من یادمه سرورهای تابستونی انصافا مخوف بودن مثلا s15 که تابستونی بود اتحاد غرب وحشی با عظمتی خاص رتبه اول رو گرفت ، بعد از یک هفته کلیه مدیراشون به اضافه چندتا عضو بن شدن و اتحاد کلا حذف شد ، یا لردزکلاب و گلدن کلاب متحد بودن که تو روزهای آخر گلدن کلاب زد زیر همه چی و با پتریکور متحد شد و با لردز اعلام جنگ کرد.[/div][/quote]
داداش من تو اون سرور با نام ماکرو بودم ولی همین اتحاد غرب وحشی که واسش از همه چیم مایه گذاشتم فارم عمومی کرد منو خیلیا نامرد شدن[/div][/quote]
اونا یه تیم مولتی باز حرفه ای بودن اعضای اتحاد اصلا براشون اهمیت نداشت که پشتیبانی هم خوب خرشونو گرفت[/div][/quote]
منو باش واسشون از همه سربازام مایه گذاشتم به بعضیا میگفتم داداش اما وقتی نوبت اتحاد دراگون رسید منو فراموش کردن و منو منبع منابع کردن
والا تا اونجایی که من یادمه سرورهای تابستونی انصافا مخوف بودن مثلا s15 که تابستونی بود اتحاد غرب وحشی با عظمتی خاص رتبه اول رو گرفت ، بعد از یک هفته کلیه مدیراشون به اضافه چندتا عضو بن شدن و اتحاد کلا حذف شد ، یا لردزکلاب و گلدن کلاب متحد بودن که تو روزهای آخر گلدن کلاب زد زیر همه چی و با پتریکور متحد شد و با لردز اعلام جنگ کرد.
داداش من تو اون سرور با نام ماکرو بودم ولی همین اتحاد غرب وحشی که واسش از همه چیم مایه گذاشتم فارم عمومی کرد منو خیلیا نامرد شدن
اونا یه تیم مولتی باز حرفه ای بودن اعضای اتحاد اصلا براشون اهمیت نداشت که پشتیبانی هم خوب خرشونو گرفت
بیخیال گذشته ها گذشت
البته این آدما نه اینکه بد بخوان روش بازیشون اینطوریه که با این روش خیلیا رو از گردونه خارج میکنن
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]danyalpop[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]danyalpop[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]میخوایین مخوفش کنید ؟ :icon_2:[/div][/quote]
والا تا اونجایی که من یادمه سرورهای تابستونی انصافا مخوف بودن مثلا s15 که تابستونی بود اتحاد غرب وحشی با عظمتی خاص رتبه اول رو گرفت ، بعد از یک هفته کلیه مدیراشون به اضافه چندتا عضو بن شدن و اتحاد کلا حذف شد ، یا لردزکلاب و گلدن کلاب متحد بودن که تو روزهای آخر گلدن کلاب زد زیر همه چی و با پتریکور متحد شد و با لردز اعلام جنگ کرد.[/div][/quote]
داداش من تو اون سرور با نام ماکرو بودم ولی همین اتحاد غرب وحشی که واسش از همه چیم مایه گذاشتم فارم عمومی کرد منو خیلیا نامرد شدن[/div][/quote]
اونا یه تیم مولتی باز حرفه ای بودن اعضای اتحاد اصلا براشون اهمیت نداشت که پشتیبانی هم خوب خرشونو گرفت[/div][/quote]
منو باش واسشون از همه سربازام مایه گذاشتم به بعضیا میگفتم داداش اما وقتی نوبت اتحاد دراگون رسید منو فراموش کردن و منو منبع منابع کردن[/div][/quote]
بیخیال گذشته ها گذشت
البته این آدما نه اینکه بد بخوان روش بازیشون اینطوریه که با این روش خیلیا رو از گردونه خارج میکنن
بیخیال گذشته ها گذشت
داداش من هنوز واسشون برنامه دارم کارشون رو یادم نمیره
دوستان s15 s17 s 19 اگه بازی کردن خبر بدن بهم شاید بشناسم اکانتم ماکرو بود
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]danyalpop[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]danyalpop[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]میخوایین مخوفش کنید ؟ :icon_2:[/div][/quote]
منو باش واسشون از همه سربازام مایه گذاشتم به بعضیا میگفتم داداش اما وقتی نوبت اتحاد دراگون رسید منو فراموش کردن و منو منبع منابع کردن[/div][/quote]
بیخیال گذشته ها گذشت
البته این آدما نه اینکه بد بخوان روش بازیشون اینطوریه که با این روش خیلیا رو از گردونه خارج میکنن[/div][/quote]
داداش من هنوز واسشون برنامه دارم کارشون رو یادم نمیره :lol:
سرور تابستونه همیشه با کیفیت بیشتری نسبت به بقیه سرور ها برگذار شده
من که هستم
ماهم ازت حمایتِ مردمی میکنیم
من مولتی نکشیدم
دیگه بچه ها لطف داشت
مولتی های مردمی بود
تازشم قبلش که بدون مولتی با تو برابر بودم خو
سالار چند لحظه پیش سه مولتی برات کشیدم ازت حمایت کردم
حالا اگه نتیجه رو عوض کنن ماهم دست به بعضی کارا میزنیم
حمایت مردمی میگن به این
یکی از بچه ها صرفا جهت کم کردن روی گومر این کار رو کرده
خوب چرا قسم میخوری میدونم
اونی که کرده دستش درد نکنه ، مچکریم
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]سرور تابستونه همیشه با کیفیت بیشتری نسبت به بقیه سرور ها برگذار شده
من که هستم :icon_14:[/div][/quote]
ماهم ازت حمایتِ مردمی میکنیم :icon_12::roll:[/div][/quote]
من مولتی نکشیدم
دیگه بچه ها لطف داشت 8-)8-)
مولتی های مردمی بود
تازشم قبلش که بدون مولتی با تو برابر بودم خو [/div][/quote]
سالار چند لحظه پیش سه مولتی برات کشیدم ازت حمایت کردم :icon_12:
حالا اگه نتیجه رو عوض کنن ماهم دست به بعضی کارا میزنیم :roll:
حمایت مردمی میگن به این :arrow:[/div][/quote]
یکی از بچه ها صرفا جهت کم کردن روی گومر این کار رو کرده :ugeek:[/div][/quote]
خوب چرا قسم میخوری میدونم
اونی که کرده دستش درد نکنه ، مچکریم :icon_1:
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]کاش ب فکر ما کنکوری ها هم بودن
بعد ماه رمضون میذاشتن ... خیلی دلم میخواست باشم :cry:[/div][/quote]
شما درست میگی ولی اگه اینکارو میکردن کلا سرور تابستانه تعطیل میشد
خب اینکه بتر شد
از ما بیست روزش هدر میره از شما 1.5 وقت کنکورت هدر میره
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div]کنکور من 22 مرداده :icon_5:[/div][/quote]
خب اینکه بتر شد :|
از ما بیست روزش هدر میره از شما 1.5 وقت کنکورت هدر میره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.