فارسی رو که بلدیم بقیه رو هم از هر کدوم یه کم یاد می گیریم
مثلاً الآن شماها می خواین برین عربی و انگلیسی رو تخصصی یاد بگیرین که چی بشه
برای رستگار شدن عربی رو برید عمیق یاد بگیرید
گومر یه چیزی بگم ، میدونستی هر شکلکی که آخر جملت میذاری یعنی داری جملتو مسخره میکنی ؛ از ما گفتن
این عادته، ذهن تو منحرفه به من مربوط نیست
اگه بخوای اینطور حرف بذنی هرکسی نقدت کنه از نظر تو میشه منحرف ، امام صادق میگه بهترین دوست کسیه که عیب های رفیقش را بهش هدیه دهد ؛ بعد تو به اون فرد میگی منحرف
اتفاقاً تو جمع گفتن بیشتر شبیه مسخره کردنه تا نقد
حرف من شبیه مسخره کردن بود انصافا ؟
کلی میگم عیب کسی رو تو جمع بگی بیشتر به مسخره کردن میخوره
مثلاً یکی داره راه میره میلنگه تو جمع بهش بگی تو داری راه میری میلنگی
عیب داریم تا عیب ، حرف من خیلی خیلی جزئی بود
کسی که تحمل نقد به این جزئی رو نداره باید بره بمیره
چه جزئی باشه چه کلی عیب جوییه، کم آوردی الکی نگو جزییه، پس میگی هرکس نظر تو رو قبول نکنه باید بمیره؟
والسمآء رفعها و وضع المیزان
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-2[/b][/div][div]فارسی رو که بلدیم بقیه رو هم از هر کدوم یه کم یاد می گیریم :icon_10:
مثلاً الآن شماها می خواین برین عربی و انگلیسی رو تخصصی یاد بگیرین که چی بشه :icon_10:[/div][/quote]
برای رستگار شدن عربی رو برید عمیق یاد بگیرید :icon_10:[/div][/quote]
گومر یه چیزی بگم ، میدونستی هر شکلکی که آخر جملت میذاری یعنی داری جملتو مسخره میکنی ؛ از ما گفتن[/div][/quote]
این عادته، ذهن تو منحرفه به من مربوط نیست :icon_10:[/div][/quote]
اگه بخوای اینطور حرف بذنی هرکسی نقدت کنه از نظر تو میشه منحرف ، امام صادق میگه بهترین دوست کسیه که عیب های رفیقش را بهش هدیه دهد ؛ بعد تو به اون فرد میگی منحرف[/div][/quote]
اتفاقاً تو جمع گفتن بیشتر شبیه مسخره کردنه تا نقد :icon_10:[/div][/quote]
حرف من شبیه مسخره کردن بود انصافا ؟[/div][/quote]
کلی میگم عیب کسی رو تو جمع بگی بیشتر به مسخره کردن میخوره
مثلاً یکی داره راه میره میلنگه تو جمع بهش بگی تو داری راه میری میلنگی :|[/div][/quote]
عیب داریم تا عیب ، حرف من خیلی خیلی جزئی بود
کسی که تحمل نقد به این جزئی رو نداره باید بره بمیره[/div][/quote]
چه جزئی باشه چه کلی :| عیب جوییه، کم آوردی الکی نگو جزییه، پس میگی هرکس نظر تو رو قبول نکنه باید بمیره؟ :lol:
در جواب به سوال معین:
من اگه تو ایران با همین شرایط جز مسلمون بودن ب دنیا میومدم به احتمال 90 درصد امسال مسلمون میشدم
ولی خو خدا رو شکر که از اول مسلمون بودم
نه تو ایران یا هر کشور مسلمون دیگه ای نه.
یه کشور غیر مسلمون.
من اگر قرار بود ایمان بیارم تو همین یکی دو سال اخیر یا در اینده((با احتمال 40 درصد))
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]در جواب به سوال معین:
من اگه تو ایران با همین شرایط جز مسلمون بودن ب دنیا میومدم به احتمال 90 درصد امسال مسلمون میشدم
ولی خو خدا رو شکر که از اول مسلمون بودم[/div][/quote]
یه کشور غیر مسلمون.
من اگر قرار بود ایمان بیارم تو همین یکی دو سال اخیر یا در اینده((با احتمال 40 درصد))
هیشکی نیس یه دختر لوس نُنُر یه دنده ی اعصاب خورد کن مسخرس
یه لحظه یادش افتادم اعصابن خورد شد اه
عـــــــه
صبر کن به حسابت خواهم رسید غول صورتی
مگه تو رو فحش دادم که ناراحت شدی؟؟؟
نع من نبودم
پس چرا از من عقده به دل داری؟؟؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]:|:|:|[/div][/quote]
غول صورتی :roll:[/div][/quote]
فاطی فاطی فاطی قره قاتی:|[/div][/quote]
:evil::evil::evil:
من چیچک هستم اون کیه ؟ :|[/div][/quote]
هیشکی نیس یه دختر لوس نُنُر یه دنده ی اعصاب خورد کن مسخرس:icon_4::icon_4::icon_4:
یه لحظه یادش افتادم اعصابن خورد شد اه:|[/div][/quote]
عـــــــه :|
صبر کن به حسابت خواهم رسید غول صورتی :|[/div][/quote]
مگه تو رو فحش دادم که ناراحت شدی؟؟؟:|:|:|[/div][/quote]
نع من نبودم :|[/div][/quote]
پس چرا از من عقده به دل داری؟؟؟:|:|:|
در جواب به سوال معین:
ولی خو خدا رو شکر که از اول مسلمون بودم
یه کشور غیر مسلمون.
من منظورم اینه که مثلا ایران جز کشور های مسیحی بود و اسلام هم از این طرفا دور بودش
مثلا تو غرب اروپا اسلام رایج بودش یا هر جای دیه
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
[quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]در جواب به سوال معین:
ولی خو خدا رو شکر که از اول مسلمون بودم[/div][/quote]
یه کشور غیر مسلمون.
من اگر قرار بود ایمان بیارم تو همین یکی دو سال اخیر یا در اینده((با احتمال 40 درصد))[/div][/quote]
من منظورم اینه که مثلا ایران جز کشور های مسیحی بود و اسلام هم از این طرفا دور بودش
مثلا تو غرب اروپا اسلام رایج بودش یا هر جای دیه
عـــــــه
نع من نبودم
ندالم
پس چرا گفتی به حسابت خواهم رسید؟
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
[quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]:|:|:|[/div][/quote]
هیشکی نیس یه دختر لوس نُنُر یه دنده ی اعصاب خورد کن مسخرس:icon_4::icon_4::icon_4:
پس چرا از من عقده به دل داری؟؟؟:|:|:|[/div][/quote]
ندالم :roll: [/div][/quote]
پس چرا گفتی به حسابت خواهم رسید؟:|
عـــــــه
نع من نبودم
ندالم
پس چرا گفتی به حسابت خواهم رسید؟
ببخشای مرا ای بزرگوار
دفعه اخرت باشد
با کسی که خره بحث نکن
والااااا
---
[quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]:|:|:|[/div][/quote]
پس چرا از من عقده به دل داری؟؟؟:|:|:|[/div][/quote]
ندالم :roll: [/div][/quote]
پس چرا گفتی به حسابت خواهم رسید؟:|[/div][/quote]
ببخشای مرا ای بزرگوار :|[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
دفعه اخرت باشد
:icon_4::icon_4::icon_4:
خوب عربی گسترده ترین زبان از نظر قواعد و لغاته و خیلی هم زیباست و یاد گیریش هم به خاطر قواعد زیادش سختههههه ...
ولی به نظرم یادگیری انگلیسی اولویت هست ، چون الان اکثریت کشورها تکلم دارن به انگلیسی
اکثر کتاب ها و کشورها و ابزار های الکترونیکی به این زبان هستن .
اگه منطقی فکر کنیم انگلیسی بهتره و کاربردش خیلی بیشتره
برای مکالمه صد البته
اما عربی رو هم باید برای انجام هرچه بهتر واجبات یاد گرفت
خوب چه ربطی به عربی داره
ما قرآنو بلدیم
نماز هم بلدیم
معنی هر چی حین نماز خوندن یا قرآن خوندن میدونم
حالا فکر نکنم این همه نیاز باشه
که نسل ما بیاد انگلیسی رو بزاره کنار و عربی یاد بگیره بخاطر نماز ، نمازو همه بلدن
نمازو همه بلدن؟ خخخ
میری کنار جوون شیعه وای میسی اینطوری نماز میخونه ... بسم الله الرهمن الرهیم، الهدله رب الآلمین
برا آدمی که مشرکه فرقی که عربی بلد باشه یا نباشه
بعدشم شما حدتون نیست بگید نماز کی مقبوله مال کی مقبول نیست کی درست میخونه کی غلط
قضاوت با خداست اون بهتر از شما میدونه و آگاهه به دل انسان ها ست
کسی که میگی بسم الرحیم لااقل از این نظر خوبه که این غیرتو داره که پاشده نماز میخونه
فایده نداره، اون نمازو که طوطی هم بلده بخونه
وقتی استباه تلفظ میکنی هر چی دروغ و فحـش و ناسزا و... هست رو به خدا میبندی
من راجع به کسی حرف نزدم که میگی قضاوت نکن
کاش یکم عقل....
خوب قضاوت میکنی دیگه میگی از هر چند نفر 2 نفر بلدن آخه حدت نیست که مشخص کنی کی بلده کی نا بلد
ببین شروع نکن
آخه معذرت میخوام شما کی باشی که من بخوام شروع کنم به بحث کردن با تو،
من جامعه رو ورانداز کردم نه گروه خاص یا فرد خاصی رو که به قضاوت
شما کی هستی که میزان عقل منو مشخص میکنی ؟ هان ؟ کی هستی ؟ دو سه تا شکلک میزاری آخر حرفت خودتو شاخ انجمن فرض میکنی ؟
زن تو کم عقل ترین بوده که با آدمی مثل تو شوهر کرده
اصن من حرفی از عقل زدم؟ شما خودت به خودت شک داری، مثل اینکه خودت دوست داری بهت بگن کم عقل
کاش یکم عقل....
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است !
شما که ورد زبونته هی به من میگی کم عقل ناقص
اون که مال ده تا پست قبل بود چطور شد الان یادت افتاد؟
گفتی کی هستی، من منم در اسلام باید روشنگری کرد چون زن ها نباید وارد یه سری بحث ها بشن، اینجاس که خطبه79 به میدان میاد
بحث کردن با تو مثل بحق کردنه با جاهلان هست چیزی فهمت نمیشه مشکل از من نیست که هی خطبه 79 رو میگی
دیروز صبح شما نبودین که من بعد از آوردن کلی منبع معتبر ، به چه حرف های بچگانه متوسل شد آخرش هم گفت کل منابع جعلیه و بعد هم کل تاپیک رو عدم نمایش زد
خیلی لجوجه
تو از سـگ کمتری، من کم آوردم یا تو در برابر حرف حضرت اقا میرفتی یه سایتای عجیب غریب میاوردی؟
دروغ گناهان بزرگیه، تاپیک رو هم چون حالم بد بود عدم زدم چون نمیتونستم ادامه بدم
لطفا ادب داشته باشید این چه وضعشه
خداوند بهشت را بر هر فحش دهنده ی بد زبان که برایش مهم نیست چه می گوید حرام کرده
اگه ناراحتتون کردم ببخشید
این مطلب در 1395/03/21 00:24:24 نوشته شده است و در 1395/03/21 00:24:55 ویرایش شده است .
چقدر مردوم بی غیرت شدن
خدا لعنتشون کنه اگه قابل هدایت نیستن اسیرمون کردن
خیلی سخته
[quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][b]خوب عربی گسترده ترین زبان از نظر قواعد و لغاته و خیلی هم زیباست و یاد گیریش هم به خاطر قواعد زیادش سختههههه ...
ولی به نظرم یادگیری انگلیسی اولویت هست ، چون الان اکثریت کشورها تکلم دارن به انگلیسی
اگه منطقی فکر کنیم انگلیسی بهتره و کاربردش خیلی بیشتره [/b][/div][/quote]
برای مکالمه صد البته
اما عربی رو هم باید برای انجام هرچه بهتر واجبات یاد گرفت[/div][/quote]
خوب چه ربطی به عربی داره
ما قرآنو بلدیم
نماز هم بلدیم
که نسل ما بیاد انگلیسی رو بزاره کنار و عربی یاد بگیره بخاطر نماز ، نمازو همه بلدن [/div][/quote]
نمازو همه بلدن؟ :| خخخ :lol:
میری کنار جوون شیعه وای میسی اینطوری نماز میخونه ... بسم الله الرهمن الرهیم، الهدله رب الآلمین :|[/div][/quote]
بعدشم شما حدتون نیست بگید نماز کی مقبوله مال کی مقبول نیست کی درست میخونه کی غلط
کسی که میگی بسم الرحیم لااقل از این نظر خوبه که این غیرتو داره که پاشده نماز میخونه [/div][/quote]
فایده نداره، اون نمازو که طوطی هم بلده بخونه :|
وقتی استباه تلفظ میکنی هر چی دروغ و فحـش و ناسزا و... هست رو به خدا میبندی :|
من راجع به کسی حرف نزدم که میگی قضاوت نکن :icon_2:
کاش یکم عقل.... :|[/div][/quote]
خوب قضاوت میکنی دیگه میگی از هر چند نفر 2 نفر بلدن آخه حدت نیست که مشخص کنی کی بلده کی نا بلد :|
ببین شروع نکن :|[/div][/quote]
من جامعه رو ورانداز کردم نه گروه خاص یا فرد خاصی رو که به قضاوت [/div][/quote]
شما کی هستی که میزان عقل منو مشخص میکنی ؟ هان ؟ کی هستی ؟ دو سه تا شکلک میزاری آخر حرفت خودتو شاخ انجمن فرض میکنی ؟
زن تو کم عقل ترین بوده که با آدمی مثل تو شوهر کرده :|[/div][/quote]
اصن من حرفی از عقل زدم؟ شما خودت به خودت شک داری، مثل اینکه خودت دوست داری بهت بگن کم عقل :|[/div][/quote]
[b]کاش یکم عقل.... [/b]
شما که ورد زبونته هی به من میگی کم عقل ناقص [/div][/quote]
اون که مال ده تا پست قبل بود چطور شد الان یادت افتاد؟ :|
گفتی کی هستی، من منم :| در اسلام باید روشنگری کرد چون زن ها نباید وارد یه سری بحث ها بشن، اینجاس که خطبه79 به میدان میاد :icon_10:[/div][/quote]
بحث کردن با تو مثل بحق کردنه با جاهلان هست چیزی فهمت نمیشه مشکل از من نیست که هی خطبه 79 رو میگی [/div][/quote]
دیروز صبح شما نبودین که من بعد از آوردن کلی منبع معتبر ، به چه حرف های بچگانه متوسل شد آخرش هم گفت کل منابع جعلیه و بعد هم کل تاپیک رو عدم نمایش زد
خیلی لجوجه[/div][/quote]
تو از سـگ کمتری، من کم آوردم یا تو در برابر حرف حضرت اقا میرفتی یه سایتای عجیب غریب میاوردی؟ :|
دروغ گناهان بزرگیه، تاپیک رو هم چون حالم بد بود عدم زدم چون نمیتونستم ادامه بدم[/div][/quote]
لطفا ادب داشته باشید این چه وضعشه :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
خوب عربی گسترده ترین زبان از نظر قواعد و لغاته و خیلی هم زیباست و یاد گیریش هم به خاطر قواعد زیادش سختههههه ...
اگه منطقی فکر کنیم انگلیسی بهتره و کاربردش خیلی بیشتره
برای مکالمه صد البته
اما عربی رو هم باید برای انجام هرچه بهتر واجبات یاد گرفت
خوب چه ربطی به عربی داره
ما قرآنو بلدیم
نماز هم بلدیم
که نسل ما بیاد انگلیسی رو بزاره کنار و عربی یاد بگیره بخاطر نماز ، نمازو همه بلدن
نمازو همه بلدن؟ خخخ
میری کنار جوون شیعه وای میسی اینطوری نماز میخونه ... بسم الله الرهمن الرهیم، الهدله رب الآلمین
کسی که میگی بسم الرحیم لااقل از این نظر خوبه که این غیرتو داره که پاشده نماز میخونه
فایده نداره، اون نمازو که طوطی هم بلده بخونه
وقتی استباه تلفظ میکنی هر چی دروغ و فحـش و ناسزا و... هست رو به خدا میبندی
من راجع به کسی حرف نزدم که میگی قضاوت نکن
کاش یکم عقل....
خوب قضاوت میکنی دیگه میگی از هر چند نفر 2 نفر بلدن آخه حدت نیست که مشخص کنی کی بلده کی نا بلد
ببین شروع نکن
من جامعه رو ورانداز کردم نه گروه خاص یا فرد خاصی رو که به قضاوت
زن تو کم عقل ترین بوده که با آدمی مثل تو شوهر کرده
اصن من حرفی از عقل زدم؟ شما خودت به خودت شک داری، مثل اینکه خودت دوست داری بهت بگن کم عقل
کاش یکم عقل....
شما که ورد زبونته هی به من میگی کم عقل ناقص
اون که مال ده تا پست قبل بود چطور شد الان یادت افتاد؟
گفتی کی هستی، من منم در اسلام باید روشنگری کرد چون زن ها نباید وارد یه سری بحث ها بشن، اینجاس که خطبه79 به میدان میاد
بحث کردن با تو مثل بحق کردنه با جاهلان هست چیزی فهمت نمیشه مشکل از من نیست که هی خطبه 79 رو میگی
خیلی لجوجه
تو از سـگ کمتری، من کم آوردم یا تو در برابر حرف حضرت اقا میرفتی یه سایتای عجیب غریب میاوردی؟
دروغ گناهان بزرگیه، تاپیک رو هم چون حالم بد بود عدم زدم چون نمیتونستم ادامه بدم
لطفا ادب داشته باشید این چه وضعشه
اشکال نداره
والسمآء رفعها و وضع المیزان
[quote][div][b]1380aaa[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]گــومر-21[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek[/b][/div][div][b]خوب عربی گسترده ترین زبان از نظر قواعد و لغاته و خیلی هم زیباست و یاد گیریش هم به خاطر قواعد زیادش سختههههه ...
اگه منطقی فکر کنیم انگلیسی بهتره و کاربردش خیلی بیشتره [/b][/div][/quote]
برای مکالمه صد البته
اما عربی رو هم باید برای انجام هرچه بهتر واجبات یاد گرفت[/div][/quote]
خوب چه ربطی به عربی داره
ما قرآنو بلدیم
نماز هم بلدیم
که نسل ما بیاد انگلیسی رو بزاره کنار و عربی یاد بگیره بخاطر نماز ، نمازو همه بلدن [/div][/quote]
نمازو همه بلدن؟ :| خخخ :lol:
میری کنار جوون شیعه وای میسی اینطوری نماز میخونه ... بسم الله الرهمن الرهیم، الهدله رب الآلمین :|[/div][/quote]
کسی که میگی بسم الرحیم لااقل از این نظر خوبه که این غیرتو داره که پاشده نماز میخونه [/div][/quote]
فایده نداره، اون نمازو که طوطی هم بلده بخونه :|
وقتی استباه تلفظ میکنی هر چی دروغ و فحـش و ناسزا و... هست رو به خدا میبندی :|
من راجع به کسی حرف نزدم که میگی قضاوت نکن :icon_2:
کاش یکم عقل.... :|[/div][/quote]
خوب قضاوت میکنی دیگه میگی از هر چند نفر 2 نفر بلدن آخه حدت نیست که مشخص کنی کی بلده کی نا بلد :|
ببین شروع نکن :|[/div][/quote]
من جامعه رو ورانداز کردم نه گروه خاص یا فرد خاصی رو که به قضاوت [/div][/quote]
زن تو کم عقل ترین بوده که با آدمی مثل تو شوهر کرده :|[/div][/quote]
اصن من حرفی از عقل زدم؟ شما خودت به خودت شک داری، مثل اینکه خودت دوست داری بهت بگن کم عقل :|[/div][/quote]
[b]کاش یکم عقل.... [/b]
شما که ورد زبونته هی به من میگی کم عقل ناقص [/div][/quote]
اون که مال ده تا پست قبل بود چطور شد الان یادت افتاد؟ :|
گفتی کی هستی، من منم :| در اسلام باید روشنگری کرد چون زن ها نباید وارد یه سری بحث ها بشن، اینجاس که خطبه79 به میدان میاد :icon_10:[/div][/quote]
بحث کردن با تو مثل بحق کردنه با جاهلان هست چیزی فهمت نمیشه مشکل از من نیست که هی خطبه 79 رو میگی [/div][/quote]
خیلی لجوجه[/div][/quote]
تو از سـگ کمتری، من کم آوردم یا تو در برابر حرف حضرت اقا میرفتی یه سایتای عجیب غریب میاوردی؟ :|
دروغ گناهان بزرگیه، تاپیک رو هم چون حالم بد بود عدم زدم چون نمیتونستم ادامه بدم[/div][/quote]
لطفا ادب داشته باشید این چه وضعشه :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
اگه ناراحتتون کردم ببخشید[/div][/quote]
اشکال نداره :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.