سید321
وقتیتاپیک های قدیمی رو میاوردی بالا به این چی میگن ؟
وقتی توی تاپیک ها به صورت متوالی پست هایی حاوی شکلک های بی معنی میذاشتید این چه معنی داره ؟
و مهم تر از اینا :
وقتی که arab123 بخاطر گزارش من که روی یکی از همون پست ها زده بودم ، بن شد و تا الان هم بن هست ، این چه معنی داره ؟
خخخ
همشون در راستای بهبود وضعیت انجمن بودند و همان طور که بر همگان واضح ، آشکار و مبرهن است، مدیریت قادر به پاک کردن آن ها در کسری از ثانیه می باشند. غیر از اینه؟!
درمورد عرب123 هم بگم بن شدن ایشون کلا به این فعالیت ها مربوط نیس و احتمالا در زمان دیگه ای هم بوده
مهم تر از همه اینکه ما برای انجام فعالیت های خیرخواهانه مون اکانت های ویژه ای تدارک دیدیم و میبینیم فراموش نکن
البته هنوز درستی حرفت و گزارش کردنش هم قطعی نیس و سندی نداری
پ.ن : جدی نگیر حاجی

این مطلب در 1395/03/22 19:41:50 نوشته شده است و در 1395/03/22 19:42:01 ویرایش شده است .
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه

[quote][div][b]سید321[/b][/div][div]وقتیتاپیک های قدیمی رو میاوردی بالا به این چی میگن ؟
وقتی توی تاپیک ها به صورت متوالی پست هایی حاوی شکلک های بی معنی میذاشتید این چه معنی داره ؟
و مهم تر از اینا :
وقتی که arab123 بخاطر گزارش من که روی یکی از همون پست ها زده بودم ، بن شد و تا الان هم بن هست ، این چه معنی داره ؟[/div][/quote]
خخخ
همشون در راستای بهبود وضعیت انجمن بودند و همان طور که بر همگان واضح ، آشکار و مبرهن است، مدیریت قادر به پاک کردن آن ها در کسری از ثانیه می باشند. غیر از اینه؟!:icon_4:
درمورد عرب123 هم بگم بن شدن ایشون کلا به این فعالیت ها مربوط نیس و احتمالا در زمان دیگه ای هم بوده
مهم تر از همه اینکه ما برای انجام فعالیت های خیرخواهانه مون اکانت های ویژه ای تدارک دیدیم و میبینیم فراموش نکن
البته هنوز درستی حرفت و گزارش کردنش هم قطعی نیس و سندی نداری
پ.ن : جدی نگیر حاجی:|:icon_4: