سلام دوستان
میخواستم یه پیشنهاد بدم که یک سرور استثنایی بدون قابلیت خرید سکه داشته باشیم تا فاصله ها رو کم کنیم.همون اول سرور به همه 50 سکه بدن و تمام!!!
نظراتتون رو حتما بنویسید
یا سکه محدود کنن به چیزای اضافی مثل نقشه گزارش اتحاد دیدبانی و غیره
همه ی قابلیت ها باشه که هرکس هر چیزی خواست بزنه که بهتره!!!
چیز دیگه نمیخواهی؟
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]princek[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]سلام دوستان
میخواستم یه پیشنهاد بدم که یک سرور استثنایی بدون قابلیت خرید سکه داشته باشیم تا فاصله ها رو کم کنیم.همون اول سرور به همه 50 سکه بدن و تمام!!!
نظراتتون رو حتما بنویسید[/div][/quote]
یا سکه محدود کنن به چیزای اضافی مثل نقشه گزارش اتحاد دیدبانی و غیره[/div][/quote]
[/div][/quote]
چیز دیگه نمیخواهی؟
سلام دوستان
نظراتتون رو حتما بنویسید
یا سکه محدود کنن به چیزای اضافی مثل نقشه گزارش اتحاد دیدبانی و غیره
چیز دیگه نمیخواهی؟
به نظرت 50 تا خیلی زیاده؟
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]princek[/b][/div][div][quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div]سلام دوستان
نظراتتون رو حتما بنویسید[/div][/quote]
یا سکه محدود کنن به چیزای اضافی مثل نقشه گزارش اتحاد دیدبانی و غیره[/div][/quote]
[/div][/quote]
چیز دیگه نمیخواهی؟[/div][/quote]
به نظرت 50 تا خیلی زیاده؟
من میگم خرید سکه رو حذف نکنن. اما به جاش به هرکسی که جمعیتش بالای 1000 تا شد یا سربازانش از 50000 تا گذشت یا بیش از 10 تا شهر ساخت یا مدال گرفت یا خیلی از افتخارهای دیگه، بهش 50 تا سکه بدن. اینطوری به قول ریچارد فاصله ها کم میشه.
Arda.Ir
يادتون نره!
من میگم خرید سکه رو حذف نکنن. اما به جاش به هرکسی که جمعیتش بالای 1000 تا شد یا سربازانش از 50000 تا گذشت یا بیش از 10 تا شهر ساخت یا مدال گرفت یا خیلی از افتخارهای دیگه، بهش 50 تا سکه بدن. اینطوری به قول ریچارد فاصله ها کم میشه.;)
هزینه نگهداری یک سرور بازی ( اجاره سخت افزار، خرید پهنای باند ، مدیر سرور، تیم پشتیبانی و فنی ) حدودا هفت میلیون تومان در ماه می باشد.
همه این هزینه از همین سکه های داخل بازی تامین می شود و شرکت هیچ درآمد دیگری در این زمینه ندارد.
خب به نظر شما حالا اگر سکه از بازی حذف شود، هزینه های سرور از کجا باید تامین شود ؟
چرا نمیرید تبلیغات شرکت هارو بکنید تو سرورها
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]هزینه نگهداری یک سرور بازی ( اجاره سخت افزار، خرید پهنای باند ، مدیر سرور، تیم پشتیبانی و فنی ) حدودا هفت میلیون تومان در ماه می باشد.
همه این هزینه از همین سکه های داخل بازی تامین می شود و شرکت هیچ درآمد دیگری در این زمینه ندارد.
خب به نظر شما حالا اگر سکه از بازی حذف شود، هزینه های سرور از کجا باید تامین شود ؟[/div][/quote]
چرا نمیرید تبلیغات شرکت هارو بکنید تو سرورها
من میگم خرید سکه رو حذف نکنن. اما به جاش به هرکسی که جمعیتش بالای 1000 تا شد یا سربازانش از 50000 تا گذشت یا بیش از 10 تا شهر ساخت یا مدال گرفت یا خیلی از افتخارهای دیگه، بهش 50 تا سکه بدن. اینطوری به قول ریچارد فاصله ها کم میشه.
به نظرم اگه سکه رو بشه غارت کرد اونوقت خرید میشه فهمید کت تن کیه .
من آدم خوبیـــــم ولی نه با تو
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]من میگم خرید سکه رو حذف نکنن. اما به جاش به هرکسی که جمعیتش بالای 1000 تا شد یا سربازانش از 50000 تا گذشت یا بیش از 10 تا شهر ساخت یا مدال گرفت یا خیلی از افتخارهای دیگه، بهش 50 تا سکه بدن. اینطوری به قول ریچارد فاصله ها کم میشه.;)[/div][/quote]
به نظرم اگه سکه رو بشه غارت کرد اونوقت خرید میشه فهمید کت تن کیه .
دادا تاپیک ماله عصر حجره
میخوای پست بزنی اول ببین بحثش تموم شده و ماله چه تاریخیه.
این مطلب در 1393/04/26 16:58:39 نوشته شده است و در 1393/04/26 16:58:49 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]مخالفم با۵۰ تا سکه نمیشه کاری کرد[/div][/quote]
دادا تاپیک ماله عصر حجره :|
میخوای پست بزنی اول ببین بحثش تموم شده و ماله چه تاریخیه.
هزینه نگهداری یک سرور بازی ( اجاره سخت افزار، خرید پهنای باند ، مدیر سرور، تیم پشتیبانی و فنی ) حدودا هفت میلیون تومان در ماه می باشد.
خب به نظر شما حالا اگر سکه از بازی حذف شود، هزینه های سرور از کجا باید تامین شود ؟
تبلیغات
این 7 میلیون تومن رو از تبلیغات دربیارید
خیلی از سایتای معروف تا 2میلیون رو برای تبلیغات ماهانه میگیرن
شما اگه بتونین 7تا بنر رو توی پیام ها، گوشه کنار بازی یا جاهای دیگه بتونین جا بدید 7میلیون میشه (تازه نصف قیمت!)
اصلا فرض کنیم که کمتر بشه
این همه سود کردین حالا اگه یکی دو میلیون ازتون کم شه هیچی نمیشه که
مخصوصا با این درآمد سرور قهرمانان
اگر زیر 7 میلیون شد که هیچی
اگه بیشتر شد دیگه جایزه هم باید بذارینا
خواهشا یه بار اونم یه ماهه هم که شده این کار رو بکنید...
دادا برای درامد علاوه بر بنر
پاپ آپ
تبلیغات نوشتاری
لینک کردن
پیام های تبلیغاتی
عضویت ویژه انجمن (که فکر کنم کسی اصلا نخره اینو)
و... هست ولی فکر نکنم این کارو بکنن
که البته همشون باعث آزار کاربرا میشه که برای حلش میتونن یه پولی برای نشان ندادن تبلیغات بگیرن.اینم فکر نکنم کسی بخره
این مطلب در 1393/04/26 17:22:18 نوشته شده است و در 1393/04/26 17:23:17 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]حالا که این دوستمون تاپیک رو بالا آوردن...
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]هزینه نگهداری یک سرور بازی ( اجاره سخت افزار، خرید پهنای باند ، مدیر سرور، تیم پشتیبانی و فنی ) حدودا هفت میلیون تومان در ماه می باشد.
خب به نظر شما حالا اگر سکه از بازی حذف شود، هزینه های سرور از کجا باید تامین شود ؟[/div][/quote]
[b]تبلیغات[/b]
این 7 میلیون تومن رو از تبلیغات دربیارید
خیلی از سایتای معروف تا 2میلیون رو برای تبلیغات ماهانه میگیرن
شما اگه بتونین 7تا بنر رو توی پیام ها، گوشه کنار بازی یا جاهای دیگه بتونین جا بدید 7میلیون میشه (تازه نصف قیمت!)
اصلا فرض کنیم که کمتر بشه
این همه سود کردین حالا اگه یکی دو میلیون ازتون کم شه هیچی نمیشه که
مخصوصا با این درآمد سرور قهرمانان
اگر زیر 7 میلیون شد که هیچی
اگه بیشتر شد دیگه جایزه هم باید بذارینا
خواهشا یه بار اونم یه ماهه هم که شده این کار رو بکنید...[/div][/quote]
دادا برای درامد علاوه بر بنر
پاپ آپ
تبلیغات نوشتاری
لینک کردن
پیام های تبلیغاتی
عضویت ویژه انجمن (که فکر کنم کسی اصلا نخره اینو)
و... هست ولی فکر نکنم این کارو بکنن
که البته همشون باعث آزار کاربرا میشه که برای حلش میتونن یه پولی برای نشان ندادن تبلیغات بگیرن.اینم فکر نکنم کسی بخره:mrgreen:
خخخ
تبلیغات اگه حدشو بدونن آزار دهنده نیستازه در عوض این تبلیغات سرور بدون سکه میگیریم دیگه بید تحمل کرد
امیدوارم کارشناس بیاد جواب بده
من حدود 1 ماهه اسم کارشناس تو انلاین ها ندیدم
چقد دلسوزن
فک نکنم همینطوری بیاد تو انجمن.
اگه بچه ها باهاش کار داشته باشن میاد.مثلا یه تاپیک بزنی توش از کارشناس سوال کرده باشی اونموقع میاد ج میده.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]خخخ
تبلیغات اگه حدشو بدونن آزار دهنده نیستازه در عوض این تبلیغات سرور بدون سکه میگیریم دیگه بید تحمل کرد
امیدوارم کارشناس بیاد جواب بده[/div][/quote]
من حدود 1 ماهه اسم کارشناس تو انلاین ها ندیدم
چقد دلسوزن [/div][/quote]
فک نکنم همینطوری بیاد تو انجمن.
اگه بچه ها باهاش کار داشته باشن میاد.مثلا یه تاپیک بزنی توش از کارشناس سوال کرده باشی اونموقع میاد ج میده.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.